- 25 Mart 2011
- 1.504
- 1.995
evet sıkılıyor bazen, ama ne bileyim içim rahat etmiyorBen de kedi köpek düşüncesinden kendimi alıkoyamıyorum ama çok seviyor kumu ne yapayım. Evde de artık çok sıkılıyor oyun bile oynamak istemiyor bir süre sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sıkılıyor bazen, ama ne bileyim içim rahat etmiyorBen de kedi köpek düşüncesinden kendimi alıkoyamıyorum ama çok seviyor kumu ne yapayım. Evde de artık çok sıkılıyor oyun bile oynamak istemiyor bir süre sonra
hiç aklıma gelmemişti kedi köpek eve gelince hemen yıkıyoruz elini yüzünü kıyafetlerini ya değiştiriyoruz ya da komple banyo. kumşa toprakla oynamadan büyüyenimiz var mı ?Ben de kedi köpek düşüncesinden kendimi alıkoyamıyorum ama çok seviyor kumu ne yapayım. Evde de artık çok sıkılıyor oyun bile oynamak istemiyor bir süre sonra
Canım zaten havalen ısındı. İşçilik olmasınlar diye sık sık yıkamak lazım. Sen de parktan sonra yıkarsın. Kızım da küvette yıkanıyor. Küveti klozetin üstüne koyup yıkıyorum. Yoksa yerde belim kopuyorbanyoda mı yıkıyorsun arven'i? ben hala küvette yıkıyorum banyodan ödü kopuyor.
bizim bahçeye salıncak kurduk bazen biniyor. bide suyla oynuyor. kovaya su doldurmamı istiyor "fu fu" :))
eşim yine yurtdışında da. araba aldık ama oto koltuğu yok hala. gidemiyorum sena'yla bi yere.
Aynen canım zaman hızlı geçiyor :) benim büyük kızımda yeni yemeye başladı ama parça etli pişince çok daha severek yediler özellikle ufaklıkta ciddi farketti.yaaa ilk aylara bakıyorumda nasıl da büyüdüler
ah bu büyükanne ve dedeler..Kızlar 2 yaşa kadar temel güven döneminde olduklarından her istediklerini yapmak gerekiyor. Tabi akıl ve mantık çerçevesinde yapabildiklerimizi :) :)
mümkün olmayan bir şeyse bol sevgi, şefkat... kızım da her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. Annem ve babam ben işteyken hemen yapıyorlar istediğini ağladı diye babam eline makas veriyor, sigara paketini veriyor ağlayarak istedi diye
Sahil?ben parka götürmicem artık evde dursun bütün gün. kumlu parkta her yeri mahvoluyor kumdan. şortla oynatamıyorum. en son yarım kova kumu başından aşağı boşaltmıştı.
zemini kaplı park ise çok uzakta ve içinde salıncak yok. bugün o parkta oynamadı bile hemen sıkıldı. evde sıkılmacalara devam
Dışarıda vakit geçirmeyen çocuk hırçın oluyor ve hırçınlığı gittikçe katlanıyor biz zaman sonra dışarı çıksa da kar etmiyor. Dört duvar arasında durmak için proglamlanmamışız. Seni de çok gerer bu durum. Şayet bu düzeni kırıp her gün ya da en kötü gün aşırı parka çıkarsanız yorulur ama mutlu olursun canım. Tecrübeyle sabit.evde olduğumuzda oyun oynuyoruz, ben evi süpürürken o da küçük paspas ile arkamdan geliyor, yemek uyku dışında yürüyüşe çıkıyoruz. hafatsonlari parka gidiyoruz. dışarıda çok vakit geçirmiyoruz aslında
Kumsuz park yok mu canım?evet sıkılıyor bazen, ama ne bileyim içim rahat etmiyor
Allah yardımcın olsun kıyamadım hiç, bizim de bıraktıracağımız günler gelecek, düşünmek istemiyorum ne zordur kimbilirkızlar dün memeyi bıraktırma çalışmalarına başladım. sabah 7de uyandı emzirdim. sonra salça sürdüm uf olmuş artk büyüdün emmene gerek yok dedim. normalde 10 dk bir memede olan oğlum ara ara gelip açıp bakıp uff diip kapattı. uykuyada meme de geçiyordu. ayağımda sallayıp uyuttum. hem öğlen uykusunda hem gece uykusunda gece de uyandığında emzirdim çok uyku sersemiydi. yemeklerini çok daha ii yedi bu iki gündür. bugün daha fazla meme die diretti ağladı çok. sanırım uf dediği için uf geçicek tekrar emicem düşüncesi oluştu. gelip memeyi öpüo geçsin diye. ruhumdan bi parça kopuo sanki. mutsuz oldu. ama onun için zorluyorum birazda yoksa hiç yemek yemiyor. ve en zoru bugün ki gece uykusuydu 9dan 10.30 da kdr ağladı. konuşsamda sakinleşmedi bi türlü.
yok zaten parka gitmesek bile yıkıyorum. başından aşağı kum boşalttığı gün saç diplerine hep kum yapışmıştı. yıkadığımda küvetin dibinde bir avuç kum vardı. bide şortla oynuyor ya, çıplak bacağına kum değecek düşüncesi vardı nasıl olur falan. bugün şortuyla kumda oynattım pek de bişey olmadı gayet güzeldi :)Canım zaten havalen ısındı. İşçilik olmasınlar diye sık sık yıkamak lazım. Sen de parktan sonra yıkarsın. Kızım da küvette yıkanıyor. Küveti klozetin üstüne koyup yıkıyorum. Yoksa yerde belim kopuyor
sahile niye gitmiyorsun mu demek istedin:) sahile araba lazım canım uzak kalıyor biraz.Sahil?
alacaktım hatta ebebek'te indirimdeydi eşim aldırmadı bekle beni dedi mecbur annemi bekliyorum gezmek için. arkada kızımla oturuyor ancak öyle. 1,5 ay sonra eşim geliyor o zamana kadar idare edecem napim artık:/liliyaa bir oto koltuğu seni çok rahatlatır aslında. Benim çok işime yaradı. Hatta öğlen işten gelince kızımı annemden alıyorum, eve varana kadar uyumuş oluyor
bizim park yatağı öylece duruyor, ben de yarın senin gibi top havuzu yapayım:) bizim bahçe var ben de suyla oynatıyorum. salıncak da var. belki kaydırak alırım ayrıca. havuz da alayım.Kızlar biz her Allahım günü parktayız hatta öyle ki çoğu gün öğleden önce ve sonra olmak üzere iki kere çıkıyoruz. Bizdeki sorun da parka fazla doymuş olmaları, değişiklik arıyorlar :)
Sıcak olan öğle saatlerinde evde değişiklik olsun diye park yatağın içine 500 adet top aldım ve top havuzu yaptım, çok hoşlarına gitti severek oynuyorlar içinde.
Ayrıca balkona minik bir havuz aldım içinde oyuncak hayvanlarını yıkayıp, oyuncak yüzdürüp kendileri de eğleniyorlar. Yine minik su tabancası aldım bu tabanca ile ördek yıkamaca oynamaya bayıldılar.
Bunun haricinde bizim burada parklar kum değil ve aşırı biçimde köpek gezdirip işeten var bu sebeple rahatça oynamaları için gitti gidiyorsan kum satın aldım. Balkonda ve evimize yakın olan Selimiye cami bahçesinde o kumla oynatıyorum, kısıtlı oluyor ama mutlu oluyorlar :) ayrıca evde iken bal mumundan pastel boya gibi mum boyası almıştım onunla mum boyası ve oyun hamuru ile oynuyoruz. Büyük kızım ile el boyaması da yapıyoruz ama ufaklığı henüz ona dahil etmedim. Bunların haricinde mesela bir yüzeye koli bandı ters yapıştırıyorum minik top atarak bantta kalması oyunu oynuyoruz. Aklıma geleni yazdım sizlere de fikir olur belki. Başka gelirse yine yazarım :)
parka çıkıyoruz canım, salıncak, kaydırak çok seviyorKumsuz park yok mu canım?
bizim sitenin parkı polimer tabanlılardan düşse de bişey olmuyor hem de kirlenmiyor o gğzel :)Kumsuz park yok mu canım?
sabah anneme bıraktım bugün yarım gün çalışcağım. anneee annee meme die nasl paça yapışıyor. bnmde içim kan ağlıyor ama 2 gündür daha ii yiyor yemeklerini. ama o anneciğim artık büyüdün meme emmene gerek yok diip bırakanlar nasıl oluyor anlamadm. 2 gündür konuşmadığım şey kalmadı bana mısın demiyor. kalbi ruhu incinmesin istiyorum ama çok zorlanıyoruzAllah yardımcın olsun kıyamadım hiç, bizim de bıraktıracağımız günler gelecek, düşünmek istemiyorum ne zordur kimbilir