2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
:)) aslında ben de öyle yapıyorum doğru yoldayım demekki benim de oruçtan galiba akşamüstü sinirlerim çok gergin oluyor sonra güldürüyorum ediyorum derken geçiyor bendeki sinir de ondaki inat da :) büyüyecekler inşallah böyle böyle
İnşaallah canım, aynen büyüyorlar gerçekten bir gün gelip arkamıza bakış hey gidi günler dicez ve o gün çok uzakta değil.

Yaz geldi çok şükür.en azindan parka bahceye cikiyorlarda nefes aliyoruz.ben bu kış akıl sağlığımı koruduysam muhtemelen bidaha bana bişey olmaz diyordumkiiiiiiii
Karpaaaa karpaaa (parka)diyen minik .elbise begenmeyip günde 20 kıyafet değiştirip öyle karpa giden huysuz ve tatlı ortancam. Ve ergen tiplerine gİrip bahçede arkadaşlarının
Yaninda kardeşlerini tanımayan 10 yaşındakı büyük kızım.:) valla bende bi rahatlama var galiba kafayı yedim orucum bozulmusmudurr hocam :))))))
Canım öyle tatlısın ki Allah iyiliğini versin bir güzel güldüm akşam akşam :)))

Yaz geldi çok şükür.en azindan parka bahceye cikiyorlarda nefes aliyoruz.ben bu kış akıl sağlığımı koruduysam muhtemelen bidaha bana bişey olmaz diyordumkiiiiiiii
Karpaaaa karpaaa (parka)diyen minik .elbise begenmeyip günde 20 kıyafet değiştirip öyle karpa giden huysuz ve tatlı ortancam. Ve ergen tiplerine gİrip bahçede arkadaşlarının
Yaninda kardeşlerini tanımayan 10 yaşındakı büyük kızım.:) valla bende bi rahatlama var galiba kafayı yedim orucum bozulmusmudurr hocam :))))))
:KK70: bn biriyle zor başederken 3 taneyi ne tatlı anlatmışsın. benim ki nereye gidelim diimcr direkt bark diyo

Kızlar 2 yaşa kadar temel güven döneminde olduklarından her istediklerini yapmak gerekiyor. Tabi akıl ve mantık çerçevesinde yapabildiklerimizi :) :)

mümkün olmayan bir şeyse bol sevgi, şefkat... kızım da her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. Annem ve babam ben işteyken hemen yapıyorlar istediğini ağladı diye :KK43: babam eline makas veriyor, sigara paketini veriyor ağlayarak istedi diye :KK43:

ben parka götürmicem artık evde dursun bütün gün. kumlu parkta her yeri mahvoluyor kumdan. şortla oynatamıyorum. en son yarım kova kumu başından aşağı boşaltmıştı.
zemini kaplı park ise çok uzakta ve içinde salıncak yok. bugün o parkta oynamadı bile hemen sıkıldı. evde sıkılmacalara devam

ben parka götürmicem artık evde dursun bütün gün. kumlu parkta her yeri mahvoluyor kumdan. şortla oynatamıyorum. en son yarım kova kumu başından aşağı boşaltmıştı.
zemini kaplı park ise çok uzakta ve içinde salıncak yok. bugün o parkta oynamadı bile hemen sıkıldı. evde sıkılmacalara devam
Niye oyle dusunuyosun ki canım.kiyamam butun gun evde sıkılır.sende bunalirsin.elleme batsın nolcak bi suya bakar.Arven de oyle elleriyle kumlari alip bastan asagi yikiyo kendini 😅 bilakis benim cok hosuma gidiyor.

Niye oyle dusunuyosun ki canım.kiyamam butun gun evde sıkılır.sende bunalirsin.elleme batsın nolcak bi suya bakar.Arven de oyle elleriyle kumlari alip bastan asagi yikiyo kendini 😅 bilakis benim cok hosuma gidiyor.
banyoda mı yıkıyorsun arven'i? ben hala küvette yıkıyorum banyodan ödü kopuyor.
bizim bahçeye salıncak kurduk bazen biniyor. bide suyla oynuyor. kovaya su doldurmamı istiyor "fu fu" :))
eşim yine yurtdışında da. araba aldık ama oto koltuğu yok hala. gidemiyorum sena'yla bi yere.

Aynı aynı valla eğilip özür dilememiz bile aynı bir ben değilmişim demekki kendimi nasıl suçluyordum bütün gün elinde bir kalem sabah sildiğim duvar yine karalanmış ket vurmak bağırmak istemiyorum önünü de alamıyorum hayır olsun bakalım :)
nasil olması gerektiğini bilmek yetmiyormuş onu anladım. doğumdan önce şöyle yaparım böyle yaparım diyordum ama başa gelince olmuyormuş. yorgunluk,yıpranma, sabrın tükenmesi... eski hayat düzenini özleme, ozlerken bile içimden yapma şükret melegine diyorum.

walla ben kumda oynamasına cesaret edemiyorum. hep aklıma kedi ,köpek geliyor

Ahh canım çok zor ama çocuklar için bütün gün evde durmak gelişimleri için hiç iyi olmaz kumla oynamak çok eğlenceli geliyor onlara yanında otur elini ağzına götürmesin yeter.Birde bizi düşün iki yada üç çocuk inan hergün iki oğlumda parkta batıyor çimenler sulanmış oluyor çamura düşüyorlar ama istisnasız hergün eve geliş bir curcuna hurra banyoya koşuyoruz kollarimla büyüğü yıkarken küçük heryeri talan ediyor ayaklarimla da onun klozete gitmesini engelliyorum vss halimi görsen acırsın :) ama ben alıştım onların mutluluğu daha önemli günah eve tıkamam en az 4 saat parklarda bahçelerde geçiyor hergün bizim.

Ahh canım çok zor ama çocuklar için bütün gün evde durmak gelişimleri için hiç iyi olmaz kumla oynamak çok eğlenceli geliyor onlara yanında otur elini ağzına götürmesin yeter.Birde bizi düşün iki yada üç çocuk inan hergün iki oğlumda parkta batıyor çimenler sulanmış oluyor çamura düşüyorlar ama istisnasız hergün eve geliş bir curcuna hurra banyoya koşuyoruz kollarimla büyüğü yıkarken küçük heryeri talan ediyor ayaklarimla da onun klozete gitmesini engelliyorum vss halimi görsen acırsın :) ama ben alıştım onların mutluluğu daha önemli günah eve tıkamam en az 4 saat parklarda bahçelerde geçiyor hergün bizim.
haklısın sizin bide iki üç çocuk:) sinirden öyle söyledim napsam olmuyor gibi geldi. ben de kıyamam bakma. annemler gelecek öğleden sonra gezeriz belki. eşim de gelsin denize gideriz artık inşallah.

bütün gün nasıl geçiyor peki neler yapıyorsunuz?
evde olduğumuzda oyun oynuyoruz, ben evi süpürürken o da küçük paspas ile arkamdan geliyor, yemek uyku dışında yürüyüşe çıkıyoruz. hafatsonlari parka gidiyoruz. dışarıda çok vakit geçirmiyoruz aslında 🙄

nasil olması gerektiğini bilmek yetmiyormuş onu anladım. doğumdan önce şöyle yaparım böyle yaparım diyordum ama başa gelince olmuyormuş. yorgunluk,yıpranma, sabrın tükenmesi... eski hayat düzenini özleme, ozlerken bile içimden yapma şükret melegine diyorum.
Bilmek yetmiyor dediğin gibi her çocuk kendi annesini büyütüyor aslında şükür tabi sonsuz şükür hem de.

X