• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bizim park yatağı öylece duruyor, ben de yarın senin gibi top havuzu yapayım:) bizim bahçe var ben de suyla oynatıyorum. salıncak da var. belki kaydırak alırım ayrıca. havuz da alayım.
keşke biz de sitede oturuyor olsaydık parktan çıkmazdım ne güzel.
bide oyun hamurunun üzerinde +3 yaş yazıyor. yutma tehlikesi olmaz mı ben çekindim almaya. mum boyası nerden aldın?
Ohhh benim kendi kullanımımda bahçe olsa orayı parka çeviririm aynen canım değerlendir mis gibi bahçeyi.
Benim gözetimimde olduğu için yutmuyor canım oynayıp kaldırıyoruz. Hem mum boyası hem oyun hamuru Lets marka internetten aldım.

sabah anneme bıraktım bugün yarım gün çalışcağım. anneee annee meme die nasl paça yapışıyor. bnmde içim kan ağlıyor ama 2 gündür daha ii yiyor yemeklerini. ama o anneciğim artık büyüdün meme emmene gerek yok diip bırakanlar nasıl oluyor anlamadm. 2 gündür konuşmadığım şey kalmadı bana mısın demiyor. kalbi ruhu incinmesin istiyorum ama çok zorlanıyoruz
Bizde o incinen grupta olacağız. Çocuğun yapısı ve düşkünlüğü ile ilgili bir durum bence..

su için bizim için biraz erken evimiz pek güneş görmüyor. dışarda pek kumlu alan yok. annemlerin bahçesinde toprakla oynuyor bazen. oyun hamuru kendim yapmıştm un tuz zerdeçalla renklendirip pek beğenmemişti ama artık oynar sanırım bende alaym. mum boyalarımız var bayılıyor boyama yapmaya. watermagic defterler naaıl acaba hoilarına gider mi
Yeğenimin vardı bizim kızlar sevmedi, çocuktan çocuğa değişiyor kimi çocuk bayılıyor.
Bizim balkonlar yanıyor tam havuz sefasına uygun, güneş görmeyen evde zor olur.

sabah anneme bıraktım bugün yarım gün çalışcağım. anneee annee meme die nasl paça yapışıyor. bnmde içim kan ağlıyor ama 2 gündür daha ii yiyor yemeklerini. ama o anneciğim artık büyüdün meme emmene gerek yok diip bırakanlar nasıl oluyor anlamadm. 2 gündür konuşmadığım şey kalmadı bana mısın demiyor. kalbi ruhu incinmesin istiyorum ama çok zorlanıyoruz

Allah yardımcın olsun canim

kızlar bugünde sabır taşı alıp sürdüm. işten öğlen geldim ve oğlum hiç meme sormadı. 2 günde biraz alıştı sanırım. tee akşam olunca aklına geldi meme bak dedi. baktı uf dedi. sonra bide tadına bak istersen meme acı olmuş artık dedim. bi dudağını değdirip çekti. tadı çok buruk ve kokulu
Kuzum geçmişi okumadım bayadır yoktum.
Ben 1 ay kadar önce memeden kesebildim.
Uzun sürdü bırakması.
Önce anlattım 10 gün kadar süt azaldı artık büyüdün bardaktan süt içmelisin diye. İstedikçe verdim yine memeyi.
Sonra sabır taşı sürdüm o buruk haliyle yine emdi 5 gün kadar niye tadı böyle diye sorgulamadı bile. Sabır taşını aldığım aktar emmeye devam eder ver sen yine dedi. Ben de devam ettim. Artık eeğhh olmuş bu demeye başladı ama emiyordu az da olsa. Bir gün saçım dökülmüş bir tel mememde kalmış sanırım banyodan sonra onu gördü eğk olmuş dedi sil dedi. Baktım etkili silemem dedim. Daha da emmedi.

canım sen bilirsin ama memeden tiksindirmeyin diyor tüm uzmanlar. bıraktırmak zor elbette bunca zaman doyduğu,huzur bulduğu, acılarını dindiren en güvenli yerdi.birkac günde alışması mümkün değil elbette
becerebilem tiksindirmeden bıraktırsın diyorum bende. öyle sen artık büyüdün emmeen gerekmiyordan fln anlamıyor. öğün azaltmayı da denedim olmuyor. işten geldiğim için özlüyor daha annemden aldığımda başlıo meme meme die sabah kdr emiyor. kaç aydır 1g bile kilo almadı hep 10 kg. iki lokma yedirebilirsek göbek atıyoruz.

Ben konuşarak bıraktırdım. Eline bol bol meyve verdim. Hep dışarıda vakit geçirdik aklına gelmesin diye. En kurtarıcı pipetli suluk oldu. Onunla teselli buluyordu sanki. Gece uyanırsa da tablet açtım. Çok şükür bir hafta yeterli oldu. Sonra tableti kaldırdık
yiyen çocuğun bırakması daha kolay. bnm ki meme delisi severke yediği doğru düzgün bişey yok eline vereyimde yesin oyalansın dediğim. bizde parkta bahçedeyiz. bu süreçte yanında olmak için bayram tatilini seçtim ztn. en azından sarılarak öperek yanında olduğımı onu sevdiğimi hissetsin die. bnm kuzenlerim de var. meme yok sen büyüdün dedim bidaha istemedi diyolar mesela. düşkün olan bebeğin bırakması daha zor bence

Iyi bayramlar kizlarrr.Düzce ye geldik.sabah namazıyla gün başladı kahvaltı faslı falan filan derken haydeee anneeee giydir beni giydir beniiii.kızları hediye paketi yaptım en son kendimi.Ahanda bu saat oldu hala paket halindeyiz birazdan yeterrrr diye bağırıp pijamalarima kosasim varrr:)))

Kuzum geçmişi okumadım bayadır yoktum.
Ben 1 ay kadar önce memeden kesebildim.
Uzun sürdü bırakması.
Önce anlattım 10 gün kadar süt azaldı artık büyüdün bardaktan süt içmelisin diye. İstedikçe verdim yine memeyi.
Sonra sabır taşı sürdüm o buruk haliyle yine emdi 5 gün kadar niye tadı böyle diye sorgulamadı bile. Sabır taşını aldığım aktar emmeye devam eder ver sen yine dedi. Ben de devam ettim. Artık eeğhh olmuş bu demeye başladı ama emiyordu az da olsa. Bir gün saçım dökülmüş bir tel mememde kalmış sanırım banyodan sonra onu gördü eğk olmuş dedi sil dedi. Baktım etkili silemem dedim. Daha da emmedi.
emeewk mi uyuyordu. gündüz emmeyi bitirdik gibi. aramıyor pek. aklına gelince de yüzünü buruşturuo eee olmuş dimi diyorum kafa sallıo. ama uykuya memede alıştığı için uyuyamıyor çok çokk ağlıyor. bugün dayanamayıp emzirdim napıcam bilemiyorım

emeewk mi uyuyordu. gündüz emmeyi bitirdik gibi. aramıyor pek. aklına gelince de yüzünü buruşturuo eee olmuş dimi diyorum kafa sallıo. ama uykuya memede alıştığı için uyuyamıyor çok çokk ağlıyor. bugün dayanamayıp emzirdim napıcam bilemiyorım
Emerek uyumayı bırakmıştı. O dönem gün içinde çok çok yorduk önce salonda hep birlikte yuvarlandık. Sonra ışık kapattık. Kendi kendine uyudu. Yanında beni istiyor uyumadan önce. Memeyi azalttıkça uykuya kendi kendine geçmesini de göstermek gerekiyor sanırım. Biraz zamana yaymayı dene. Yalan olmasın ben en son Mart’ta yazdım sanırım buraya. O dönemde başladım Mayıs başında anca bıraktı.

yiyen çocuğun bırakması daha kolay. bnm ki meme delisi severke yediği doğru düzgün bişey yok eline vereyimde yesin oyalansın dediğim. bizde parkta bahçedeyiz. bu süreçte yanında olmak için bayram tatilini seçtim ztn. en azından sarılarak öperek yanında olduğımı onu sevdiğimi hissetsin die. bnm kuzenlerim de var. meme yok sen büyüdün dedim bidaha istemedi diyolar mesela. düşkün olan bebeğin bırakması daha zor bence

Benimki de zayıf biliyorsun. Ben de yemediği için bari meme emsin diye tek meme ile helak oldum. Memeyi bırakınca yemesi daha iyi oldu. Hele uyku.... Nazar değmesin de hiç uyanmıyor artık geceleri.
Makarna ve pilavı kendi yemeyi çok seviyor. Önüne sürekli yemek ver. Belki 1-1.5 saat ara ile... Meyve olur yoğurt olur makarna olur. Ağzı sürekli dolu olsun😂 yemiyorlar zaten de bırak oynasın oyalansın.

IMG_20190605_101521~2.jpg
aloha :))

Back