• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Herkese merhaba bugün bende hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihim 3 kasım. Bugün idrar testi yaptım çok belirgin çıktı. Hemen kan vermeye gittim değerim 2840 çıkmış. Ordan hemen doktor kontrolüne minik bir kese var. Bir günde hayatımız değişti. İlk bebeğim tüp bebek ve 19 aylık ☺️ Kimse umudunu kaybetmemeli gerçekten olmaz olmaz diye bir şey yok muzice diye bir şey var. Allah çok büyük. çok şükür bin şükür...
Hosgeldin gozun aydin

Merhaba allah herkesin bebişin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende ağustos annesi olcam inşş

merhaba ben de 5+6 hamileyim, cumartesi günü evde test yaptım çıktı, 25 kasım sat, 26-27-28 aralıkta test yapmıştım ama negatif çıkmıştı, 8 gün sonra pozitif çıktı, 1 ağustos 2017 beklenen doğum tarihim inşallah. 2 yaş 9 aylık bir oğlum var, ona kardeş arkadaş olsun diye düşündük, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi, ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım:anne::anneadayı::spor::skandal::KK9:

Grip olacak gibiyim :( çok moralim bozuldu.

Slm kızlar.
Ben 2014 Mayıs annesiyim. Nasipse 2017 Ağustos annesi de olacağım. Sat 2 kasım. 1 Aralık'ta idrar testim pozitif çıktı. Haftaya doktora gidicem inş

Herkese merhabalar :) ben de kendimden şüpheleniyorum, normalde böyle bir planımız yoktu. 2015 ekim doğumlu bir fıstığım da var zaten, bi kaç sene ara veririz diyorduk. Ama yumurtlama günlerine denk gelen bir dikkatsizlik olmuş olabilir:KK48: kasıklarda batma, ani bir şişkinlik, ellerimde kuruma, seyirmeler falan hissedince içime şüphe düştü. şüphesi bile içimi kıpır kıpır yaptı yaa :) ne çocuk severmişim arkadaş :KK48: bakalım, bu belirtiler bişey ifade etmez ama ben testte negatifi görene kadar hamileyim havalarında dolaşacak gibiyim :) hamile arkadaşlar hayırla kucaklarına alsınlar, isteyenler de tez zamanda hamile kalsınlar inşallah :KK36:

Hepinize Merhaba yeni katıldım aranıza 30 kasımda öğrendim hamiş olduğumu darısı isteyen herkesin başına hayirlisiyla inşallah 29 ekim son adet tarihimdi doktor 30 Kasım da 10 15 günlük dedi ama adet tarihine göre 4 5 haftalik oluyor neyi baz alacağım acaba
yani tam sat tarihini baz alıcaksın. Doktorun söylemesine göre geç döllenme durumun yok. adetten sonra 14. gün yumurtan olgunlaşır. 10 15 gün de bebişin yaşı :) etti sana 30 kasım işte.

Herkese merhabalar :) ben de kendimden şüpheleniyorum, normalde böyle bir planımız yoktu. 2015 ekim doğumlu bir fıstığım da var zaten, bi kaç sene ara veririz diyorduk. Ama yumurtlama günlerine denk gelen bir dikkatsizlik olmuş olabilir:KK48: kasıklarda batma, ani bir şişkinlik, ellerimde kuruma, seyirmeler falan hissedince içime şüphe düştü. şüphesi bile içimi kıpır kıpır yaptı yaa :) ne çocuk severmişim arkadaş :KK48: bakalım, bu belirtiler bişey ifade etmez ama ben testte negatifi görene kadar hamileyim havalarında dolaşacak gibiyim :) hamile arkadaşlar hayırla kucaklarına alsınlar, isteyenler de tez zamanda hamile kalsınlar inşal
Herkese merhaba bugün bende hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihim 3 kasım. Bugün idrar testi yaptım çok belirgin çıktı. Hemen kan vermeye gittim değerim 2840 çıkmış. Ordan hemen doktor kontrolüne minik bir kese var. Bir günde hayatımız değişti. İlk bebeğim tüp bebek ve 19 aylık ☺️ Kimse umudunu kaybetmemeli gerçekten olmaz olmaz diye bir şey yok muzice diye bir şey var. Allah çok büyük. çok şükür bin şükür...
senin mutluluğun farklıdır elbet. ne güzel onca uğraştan sonra kendiliğinden olması. Hayırlı olsun, uğurlu olsun inşallah

Herkese merhabalar :) ben de kendimden şüpheleniyorum, normalde böyle bir planımız yoktu. 2015 ekim doğumlu bir fıstığım da var zaten, bi kaç sene ara veririz diyorduk. Ama yumurtlama günlerine denk gelen bir dikkatsizlik olmuş olabilir:KK48: kasıklarda batma, ani bir şişkinlik, ellerimde kuruma, seyirmeler falan hissedince içime şüphe düştü. şüphesi bile içimi kıpır kıpır yaptı yaa :) ne çocuk severmişim arkadaş :KK48: bakalım, bu belirtiler bişey ifade etmez ama ben testte negatifi görene kadar hamileyim havalarında dolaşacak gibiyim :) hamile arkadaşlar hayırla kucaklarına alsınlar, isteyenler de tez zamanda hamile kalsınlar inşallah :KK36:
Heyecanın bana geçti resmen:) Allah gönlümüzde olanı nasip etsin.

Merhaba hanımlar. Bir sorum olacak sizlere. Benim SAT tarihi 19 ekim ama geç döllenme oldu. doktorum 26 ekimi baz alıcaz dedi. Ama bugün kan testimde 1200 çıktı . 4 haftalık falan en fazla keseye bakmaya gerek yok dedi. yani doktorun demesi 4 hafta geç döllenme olmuş :KK12: Böyle birşey olabilir mi gerçekten.:KK64:

Back