- 7 Haziran 2016
- 2.297
- 3.185
- 83
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar. Bir sorum olacak sizlere. Benim SAT tarihi 19 ekim ama geç döllenme oldu. doktorum 26 ekimi baz alıcaz dedi. Ama bugün kan testimde 1200 çıktı . 4 haftalık falan en fazla keseye bakmaya gerek yok dedi. yani doktorun demesi 4 hafta geç döllenme olmuş Böyle birşey olabilir mi gerçekten.
hayır canım yönlendirmediler 4ay öncede düşük yaptım yeni öğrenmedim perdeyi şuan senden duyuyorum bunuCanım histeroskopiye yonlendirmediler mi gebelik oncesinde? yoksa perde oldugunu yeni mi ogrendin cunku histeroskopi ile perde aliniyor diye biliyorum
Test yap canim artik cikar bence
Arkdslar dun aksam idrar testi yaptimm hamileyimmmm:)))) Rabbimm isteyennn herkeseee nasip etsinnnnn:))Benim sat 2 kasımdı pazar günü idrarda çıktı bayağı belirgin hemde
Canim ben de perde yok ama rahim agzi yetmezligi var. rahim agzi yetmezligi bulunanlarin hatiri sayili bir yuzdesinde rahimde bir anomali bulgusu oluyor. benim 2 adet 4 aylik su kesesi acilmasi sonucu ile gec donem bebek kaybim oldu ikinci kayiptan sonra teshis kondu. senin ilk kaybin erken haftalarda miydi gec hafta olunca direk rahim filmine yonlendiriyorlar perde süphesiyle... iyi bir perinatolog ile gorusmelisin. Simdi ray vakalarinda rahim agzina dikis islemi uygulaniyor (serklaj) ama perdesi varken hamile kalip serklaj yaptirani duymadim. vakit kaybetmeden bir perinatologa gorünhayır canım yönlendirmediler 4ay öncede düşük yaptım yeni öğrenmedim perdeyi şuan senden duyuyorum bunu
canım benimkide geç düşüktü 3buçuk aylıktı yavrum ve suyum geldi doktor 3.ayında rahim ağzını ölçeriz ona göre dikiş atabiliriz dedi bir nebze erken doğumu düşüğü önler dedi çok korkuyorumCanim ben de perde yok ama rahim agzi yetmezligi var. rahim agzi yetmezligi bulunanlarin hatiri sayili bir yuzdesinde rahimde bir anomali bulgusu oluyor. benim 2 adet 4 aylik su kesesi acilmasi sonucu ile gec donem bebek kaybim oldu ikinci kayiptan sonra teshis kondu. senin ilk kaybin erken haftalarda miydi gec hafta olunca direk rahim filmine yonlendiriyorlar perde süphesiyle... iyi bir perinatolog ile gorusmelisin. Simdi ray vakalarinda rahim agzina dikis islemi uygulaniyor (serklaj) ama perdesi varken hamile kalip serklaj yaptirani duymadim. vakit kaybetmeden bir perinatologa gorün
Tebrikler canım. Hayırlı olsun 3. Bebişin sağlıkla gelsnArkdslar dun aksam idrar testi yaptimm hamileyimmmm:)))) Rabbimm isteyennn herkeseee nasip etsinnnnn:))
Sana rahim filmi cektir demeliydi... bence dr degistir oyle olceriz bicerizler yuzunden ben ikinci cocugumu da kaybettim. ben de hicbirsey cikmadi sadece rahim agzi yumusak ve tespit edemediler... rahim agzi kisalmadan da acilabiliyor kas dokusu musaitse.... 3.2 santimle su kesem sarkip patladi ve ilacla sanci verdiler oyle dogurdum karar senin ama iyi bir perinatologla gorus... bir arkadasimiz var rahimagzi yetmezligi topiginde onun da dusugu olmustu rahim filminde perde cikmis dr almamiz lazim yoksa serklaj tutmaz demiş simdi iyi bir dr arayişindacanım benimkide geç düşüktü 3buçuk aylıktı yavrum ve suyum geldi doktor 3.ayında rahim ağzını ölçeriz ona göre dikiş atabiliriz dedi bir nebze erken doğumu düşüğü önler dedi çok korkuyorum
Allah razi olsunnn canimmm insaAllahh hepimizn hamileligiii cokkkk guzell gecicekTebrikler canım. Hayırlı olsun 3. Bebişin sağlıkla gelsn
Merhaba hanımlar. Bir sorum olacak sizlere. Benim SAT tarihi 19 ekim ama geç döllenme oldu. doktorum 26 ekimi baz alıcaz dedi. Ama bugün kan testimde 1200 çıktı . 4 haftalık falan en fazla keseye bakmaya gerek yok dedi. yani doktorun demesi 4 hafta geç döllenme olmuş Böyle birşey olabilir mi gerçekten.
İnşallah canım. Hayırlı olsun bebişin. Birlikte mutlulukla büyütelim inşallahKızlar günaydın. Dün kan testi yaptırdım. Sonucu 140 çıktı :) 2 gün önce 32'ydi. Doktor "İyi artmış." dedi. Sanırım ben de bir Ağustos annesi adayıyım :) İnşallah güzel rahat ve sağlıklı bir hamilelik bizi bekliyordur.
Amin canım inşallah :)İnşallah canım. Hayırlı olsun bebişin. Birlikte mutlulukla büyütelim inşallah
Evet oldukça düzensizdi. 2012 doğumlu oğluö var onda da 1 hafta geç döllenme olmuştu ama bu sefer çok fazla olduhayırlı olsun. Geç döllenme aslında geç yumurtlama oluyor sanırım. adet döngün düzensiz miydi
Aaa evet hemen hemen aynı güne denk gelecek henüz kese bakmadık 1 hafta sonra bakıcaz hcg değerlerin kaç çıktı bu arada sağlık personeliyim infertilite hemşiresiyim kendi doktorum takip edicekSeninle doğum tarihlerimiz nerdeyse aynı 1 gün var arada ben 2 kez beta hcg baktirdim onun dışında kese görünmedi senin kese göründü mu
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2017kızlar bu hamilelik takvimi nerden yapılıyordu hatırlayamadım