- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
Ismine tikla Cnm kisisel bilgilerden gir orda. Tahmini dogum tarihi var yaz Cnm amaraya - buisareti unutna.tabii bentelden girdim busekil yaptimmkızlar bu hamilelik takvimi nerden yapılıyordu hatırlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ismine tikla Cnm kisisel bilgilerden gir orda. Tahmini dogum tarihi var yaz Cnm amaraya - buisareti unutna.tabii bentelden girdim busekil yaptimmkızlar bu hamilelik takvimi nerden yapılıyordu hatırlayamadım
Aaa evet hemen hemen aynı güne denk gelecek henüz kese bakmadık 1 hafta sonra bakıcaz hcg değerlerin kaç çıktı bu arada sağlık personeliyim infertilite hemşiresiyim kendi doktorum takip edicek
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2017
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Birinci sayfa ilk mj dan alintidir
Ismine tikla Cnm kisisel bilgilerden gir orda. Tahmini dogum tarihi var yaz Cnm amaraya - buisareti unutna.tabii bentelden girdim busekil yaptimm
sağolun kızlar[/QUOTE]
Rica cnmm aramizda bir gunnn varr
Aminnnn cnmmm aminn :))))aynen :)Allah muzicelerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Kizlar Ben diyorumki 2 hafta sonra doktora gideyimmm insaAllah ozman kalp sesinide duyarimm
Hayırlı olsun canım kanda baktırdın mıArkdslar dun aksam idrar testi yaptimm hamileyimmmm:)))) Rabbimm isteyennn herkeseee nasip etsinnnnn:))
ay canım ya çok korkuyorum bende kim bu arkadaşSana rahim filmi cektir demeliydi... bence dr degistir oyle olceriz bicerizler yuzunden ben ikinci cocugumu da kaybettim. ben de hicbirsey cikmadi sadece rahim agzi yumusak ve tespit edemediler... rahim agzi kisalmadan da acilabiliyor kas dokusu musaitse.... 3.2 santimle su kesem sarkip patladi ve ilacla sanci verdiler oyle dogurdum karar senin ama iyi bir perinatologla gorus... bir arkadasimiz var rahimagzi yetmezligi topiginde onun da dusugu olmustu rahim filminde perde cikmis dr almamiz lazim yoksa serklaj tutmaz demiş simdi iyi bir dr arayişinda
Ben şimdi ona senin nickini verecegim özelden o seninle irtibata gececektir. yanliz suan hamile degil ilk dusugunden sonra rahim filmi cektirdi perde cikti onu aldiracak.ay canım ya çok korkuyorum bende kim bu arkadaş
Rabbimn kucagimizaa almayida nasip etsin cnmmm suprizler daha guzellll:))))benim için çok büyük sürpriz oldu gerçekten o yüzden direkt gidip keseye baktım heyecandan :) ama kalp atışıyla birlikte keseyi görmek daha mantıklı..
saoll cnmm yok baktirmadim :)Hayırlı olsun canım kanda baktırdın mı
tamam canım çok teşekkür ederimBen şimdi ona senin nickini verecegim özelden o seninle irtibata gececektir. yanliz suan hamile degil ilk dusugunden sonra rahim filmi cektirdi perde cikti onu aldiracak.
Canim ne yaptın merak ettim. Inşallah hayırlı haber almissindirCanım yolk sac göründü canım salı günü ama bebek yok ortada bugün bakıldı sat 25 ekim
Kızlar benim satım 15 Kasım batım 10-13 Aralık erken gebelik testi yaparsam cıkar mı suphelendım de sıze sorayım dedim simdiden sagolun
Merhaba kizladr ben 2013 agustos annesiyim ve dün öğrendiğime gore Allah nasip ederse insallah 2017 agustos anneside olacagim satim bugün aslinda ama kanda öğrendim dün suphelendim griptim ilac almamak.icin gittim test yaptirdim cikti.iki kerede evde test yapmistim silik cikmisti bir tanesi.yarinda doktorumuza gidecegim hepiniz saglicakla kucağınıza alirsiniz inşallah