• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar merhabalar bende bugün yeni doktordan gelmiş 4+2 de bir anneyim artık çok şükür , fakat zaman zaman kasık ağrılarım oluyo sizlerde yaşıyor musunuz bu durumu ???
hayırlı uğurlu olsun canım. ben de kasık ağrısından ve bel ağrısından muzdaribim. ama normal bunlar rahim büyüdüğü için. mide bulantısı olmasın da ben buna razıyım walla.

Kanda bi ihtimal çıkabilir canim ama idrar icin zamani var sen yine de bekle ne guzel beklemissim bak azcık kalmış ee var mi belirtimiz :))
Cnm suan belirti yok ara ara Adet olucakmis gibi sanci oluyo sonar duruyor :) simdikik boylee nasip olursa 3.bebisim oluck bakalim

slm kızlar doktordan geldim benim rahmimde perde var kelp şeklinde keseyi gördük 4ay önce düşük yapmıştım düşük riskim daha fazla ve erken doğum riskim var çok moralim bozuk

slm kızlar doktordan geldim benim rahmimde perde var kelp şeklinde keseyi gördük 4ay önce düşük yapmıştım düşük riskim daha fazla ve erken doğum riskim var çok moralim bozuk

Moralini bozma Rabbimden umidini kesme unutma bebek icin en onemli sey moral kuzum elbet hayirlisi neyse o olacaktir bol dua et gönlünü ferah tut

İnşallah tüm kötü günlerini unutturur sana bu bebişin. Sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun inş.
Amin canım inşallah yaa. Çok stresli yine bir şey olacak diye. Şu an hastanedeyim sıra bekliyorum inşallah kesesi görürüm de biraz da olsa rahatlarim

:halay:Ben daha hastaneye gitmedim idrarda yaptım pozitifi gördüm regl olmadım 6 haftalık gitmeyi düşünüyorum yoksa git keseyi gör 1 hafta sonra bebeği gör o stres yerine böylesi daha iyi geldi bana

merhaba agustocular :) ben temmuzcuyum inşallah bakayım dedım napıyosunuz yavaş yavaş haberler gelmeye başlamış..
bı ay ılerde ne kadar tecrübem olabılır ama tecrübe edındıklerımı soyleyeyım yıne de kasık ağrısı adet olacakmış hissi çok normal rahım buyuyo 7.haftada kesiliyor o..onun dıısnda hamılelıgı ogrenmeden once bı belırtım yoktu sadece acıkıyordum ve turşuya düşkünleşmiştim..bı de yüzümde kocaman sıvılce çıkmıştı...o mide yanmaları tuvalete sık çıkmalar başta hıc olmuyo bu haftalarımda yenı yaşıyorum bu belırtıleri..hadı hepınıze sağlıklı bebısler

Benim adet tarihine 13 gün var daha. 10 gün sonra test yaparım ilk çocukta 3 gün öncesi testte çıkmıştı. ama 10 gün nasıl geçer bilmiyorum bende çok kafaya takanlardanım. hayırlısı olsun hepimiz için.

Hepinize Merhaba yeni katıldım aranıza 30 kasımda öğrendim hamiş olduğumu darısı isteyen herkesin başına hayirlisiyla inşallah 29 ekim son adet tarihimdi doktor 30 Kasım da 10 15 günlük dedi ama adet tarihine göre 4 5 haftalik oluyor neyi baz alacağım acaba

Canım histeroskopiye yonlendirmediler mi gebelik oncesinde? yoksa perde oldugunu yeni mi ogrendin cunku histeroskopi ile perde aliniyor diye biliyorum

Kızlar merhabalar bende bugün yeni doktordan gelmiş 4+2 de bir anneyim artık çok şükür , fakat zaman zaman kasık ağrılarım oluyo sizlerde yaşıyor musunuz bu durumu ???
Keseyi gördün mü canım ben şimdi 4+6 yım sanırım beklesem mi gitsem mi bilmiyorum haftaya gidip kalp atışını duymayı düşünüyorum ama geç kalmış olmam inşallah
Bende de bacak bel az da kasık ağrısı var mide bulantım çok ya ve erken başladı sanırım birkaç ay nasıl geçecek bilmiyorum

:halay:Ben daha hastaneye gitmedim idrarda yaptım pozitifi gördüm regl olmadım 6 haftalık gitmeyi düşünüyorum yoksa git keseyi gör 1 hafta sonra bebeği gör o stres yerine böylesi daha iyi geldi bana
Benim gibi düşünen biri daha tek değilim sevindim :) ben kanda baktırdım hesabıma göre haftaya p tesi 12000 olacak hcg o gün kese kalp atışı birlikte göreyim diyorum

Herkese merhaba bugün bende hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihim 3 kasım. Bugün idrar testi yaptım çok belirgin çıktı. Hemen kan vermeye gittim değerim 2840 çıkmış. Ordan hemen doktor kontrolüne minik bir kese var. Bir günde hayatımız değişti. İlk bebeğim tüp bebek ve 19 aylık ☺️ Kimse umudunu kaybetmemeli gerçekten olmaz olmaz diye bir şey yok muzice diye bir şey var. Allah çok büyük. çok şükür bin şükür...

Back