Slm benim Sat 4 kasim simdi test yaapsam olurmuki yada soyle diyeyim kan testimi yapsam idrarmi:)
Kanda bi ihtimal çıkabilir canim ama idrar icin zamani var sen yine de bekle ne guzel beklemissim bak azcık kalmış ee var mi belirtimiz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm benim Sat 4 kasim simdi test yaapsam olurmuki yada soyle diyeyim kan testimi yapsam idrarmi:)
canım benimki 7 kasımdı, benimki belli olduğuna göre seninki de kan testinde kesin belli olur bence.Slm benim Sat 4 kasim simdi test yaapsam olurmuki yada soyle diyeyim kan testimi yapsam idrarmi:)
hayırlı uğurlu olsun canım. ben de kasık ağrısından ve bel ağrısından muzdaribim. ama normal bunlar rahim büyüdüğü için. mide bulantısı olmasın da ben buna razıyım walla.Kızlar merhabalar bende bugün yeni doktordan gelmiş 4+2 de bir anneyim artık çok şükür , fakat zaman zaman kasık ağrılarım oluyo sizlerde yaşıyor musunuz bu durumu ???
Evet Cnm haklisn Rabbimm heoimizn gonlune Gore versinnn:))))).canım benimki 7 kasımdı, benimki belli olduğuna göre seninki de kan testinde kesin belli olur bence.
Cnm suan belirti yok ara ara Adet olucakmis gibi sanci oluyo sonar duruyor :) simdikik boylee nasip olursa 3.bebisim oluck bakalimKanda bi ihtimal çıkabilir canim ama idrar icin zamani var sen yine de bekle ne guzel beklemissim bak azcık kalmış ee var mi belirtimiz :))
slm kızlar doktordan geldim benim rahmimde perde var kelp şeklinde keseyi gördük 4ay önce düşük yapmıştım düşük riskim daha fazla ve erken doğum riskim var çok moralim bozuk
Amin canım inşallah yaa. Çok stresli yine bir şey olacak diye. Şu an hastanedeyim sıra bekliyorum inşallah kesesi görürüm de biraz da olsa rahatlarimİnşallah tüm kötü günlerini unutturur sana bu bebişin. Sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun inş.
Test yap canim artik cikar benceSlm benim Sat 4 kasim simdi test yaapsam olurmuki yada soyle diyeyim kan testimi yapsam idrarmi:)
Canım histeroskopiye yonlendirmediler mi gebelik oncesinde? yoksa perde oldugunu yeni mi ogrendin cunku histeroskopi ile perde aliniyor diye biliyorumslm kızlar doktordan geldim benim rahmimde perde var kelp şeklinde keseyi gördük 4ay önce düşük yapmıştım düşük riskim daha fazla ve erken doğum riskim var çok moralim bozuk
Keseyi gördün mü canım ben şimdi 4+6 yım sanırım beklesem mi gitsem mi bilmiyorum haftaya gidip kalp atışını duymayı düşünüyorum ama geç kalmış olmam inşallahKızlar merhabalar bende bugün yeni doktordan gelmiş 4+2 de bir anneyim artık çok şükür , fakat zaman zaman kasık ağrılarım oluyo sizlerde yaşıyor musunuz bu durumu ???
Benim sat 2 kasımdı pazar günü idrarda çıktı bayağı belirgin hemdeSlm benim Sat 4 kasim simdi test yaapsam olurmuki yada soyle diyeyim kan testimi yapsam idrarmi:)
Benim gibi düşünen biri daha tek değilim sevindim :) ben kanda baktırdım hesabıma göre haftaya p tesi 12000 olacak hcg o gün kese kalp atışı birlikte göreyim diyorumBen daha hastaneye gitmedim idrarda yaptım pozitifi gördüm regl olmadım 6 haftalık gitmeyi düşünüyorum yoksa git keseyi gör 1 hafta sonra bebeği gör o stres yerine böylesi daha iyi geldi bana