• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
12 araligi bekleyin bence...
Ben ilk defa deniyorum hamile kalmayı o yüzden biraz fazla taktım kafayı bu meseleye resmen yalnız kaldığımda başka birşey düşünemiyorum yanlış olduğunu bile bile yarın bi kan vereyim de kurtulayım şu ruh halinden diyorum...

Ben ilk defa deniyorum hamile kalmayı o yüzden biraz fazla taktım kafayı bu meseleye resmen yalnız kaldığımda başka birşey düşünemiyorum yanlış olduğunu bile bile yarın bi kan vereyim de kurtulayım şu ruh halinden diyorum...
Bosuna vermis olursun cnm adet gununde bile 60 fln cikanlar oluyor mesela sende diyelim yarin kan verdin ve 3-5-10-15 cikti gene emin olamayacaksin ki...

Bosuna vermis olursun cnm adet gununde bile 60 fln cikanlar oluyor mesela sende diyelim yarin kan verdin ve 3-5-10-15 cikti gene emin olamayacaksin ki...
Ya doğru söylüyorsun sanırım ben bu hafta biraz işe güce vereyim de kendimi sabredeyim azıcık daha bu sefer dış gebelik vs diye internette kendimi kaybederim.
Hep yapmıcam dediğim şeyleri yapıyorum zaten ne zormuş anne olmadan bile annelik :)
Herkese güzel bir hafta güzel haberler getirsin inşallah çok çok teşekkür ederim <3

Adet döngün normalse BAT tarihinden 3 4 gün önce çıkabilir ama en doğru sonuç adet gecikmesiyle birlikte alınır bence
26-27 günde bir oluyorum reglim çok düzenli. Sanırım bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim cevap için, biraz sabredip beklemek lazım ben de öğrenicem inşallah :)
Sevgiler <3

Tessacontessa benimde 26 günde bir olur duzensiz olmaz hic bizde bu ay dusunmeye başladık sat 21 kasım bat 17 aralık insallah bizde yetisiriz ağustos annesi oluruz

26-27 günde bir oluyorum reglim çok düzenli. Sanırım bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim cevap için, biraz sabredip beklemek lazım ben de öğrenicem inşallah :)
Sevgiler <3
Belirtilerin olursa paylasmani isterim ben de cok sabırsızım ne zaman belirti olacak ne zaman test yapmalı derken kendimi cok geriyorum aslinda stres olmamak gerekli diyorlar bebek icin ama ben sanırım aceleci davranıyorum

Belirtilerin olursa paylasmani isterim ben de cok sabırsızım ne zaman belirti olacak ne zaman test yapmalı derken kendimi cok geriyorum aslinda stres olmamak gerekli diyorlar bebek icin ama ben sanırım aceleci davranıyorum
Günaydın :)

Ben de seninle aynı durumdayım. İnanılmaz taktım acaba hamile miyim diye cünkü okuduğum ne kadar belirti varsa -mide ekşimesi, yanması, saat başı acıkma, kasıklarda batma, göğüslerin büyümesi... Hepsini yaşadım ama reglime bugün 7 gün var sadece göğüslerimdeki dayanılmaz ağrı kaldı. E bu ara sıra regl öncesi de oluyor ama tek farkı bu kadar büyümemiş ve bu kadar ağrımamışlardı hiç! Bakalım sabredip beklemek lazım. Benim daha ilk o yüzden olmazsa ikinci de buralara bile bakmak istemiyorum reglim gecikmeden :)))

Kaç gün gecti ben ilk hamileliğimi 60 civarında ögrenmiştim adet günümde sanırım ..bence düşük değil katlaması önemli ? Yarın bile yaptırsan deger yükselmiş olur inş..hemde kendini hic yemezsin

Canım 3 gün geçmişti. Bu akşam 2. test yaptırıcam, inşallah artmıştır. Çok değişik duygular içindeyim. Kendimi iyiye de kötüye de hazırlamak istiyorum ama çok zor.

Kızlar merhabalar bende bugün yeni doktordan gelmiş 4+2 de bir anneyim artık çok şükür , fakat zaman zaman kasık ağrılarım oluyo sizlerde yaşıyor musunuz bu durumu ???

Günaydın :)

Ben de seninle aynı durumdayım. İnanılmaz taktım acaba hamile miyim diye cünkü okuduğum ne kadar belirti varsa -mide ekşimesi, yanması, saat başı acıkma, kasıklarda batma, göğüslerin büyümesi... Hepsini yaşadım ama reglime bugün 7 gün var sadece göğüslerimdeki dayanılmaz ağrı kaldı. E bu ara sıra regl öncesi de oluyor ama tek farkı bu kadar büyümemiş ve bu kadar ağrımamışlardı hiç! Bakalım sabredip beklemek lazım. Benim daha ilk o yüzden olmazsa ikinci de buralara bile bakmak istemiyorum reglim gecikmeden :)))
Maaşallah bu kadar belirti bende bile yok. Hiçbirşey hissetmiyorum :halay:

Kızlar merhabalar bende bugün yeni doktordan gelmiş 4+2 de bir anneyim artık çok şükür , fakat zaman zaman kasık ağrılarım oluyo sizlerde yaşıyor musunuz bu durumu ???
Benim ikinci gebeliğim olduğu için yaşamıyorum ama ilk bebeğimde agrıdan bayıldığım bile oldu. Aman allahım kabus gibiydi. Rahimin büyüdüğü için hissediyorsun. 10. haftadan sonra azalıyor batmalar. Hayırlı olsun bebişin :anneadayı:

Maaşallah bu kadar belirti bende bile yok. Hiçbirşey hissetmiyorum :halay:

Ya zaten bence hissetmeyince oluyor bu iş. Benim ilk defa başıma geldiği için biraz fazla abartıyorum sanırım. Hormonlarıma yenik düştüm :)))
Eğer hamile değilsem zaten tövbe ettim bi daha kesin hamile olduğumu öğrenene kadar internete girmicem. 1 hafta daha eğleneyim buralarda diyorum :)))

Ya zaten bence hissetmeyince oluyor bu iş. Benim ilk defa başıma geldiği için biraz fazla abartıyorum sanırım. Hormonlarıma yenik düştüm :)))
Eğer hamile değilsem zaten tövbe ettim bi daha kesin hamile olduğumu öğrenene kadar internete girmicem. 1 hafta daha eğleneyim buralarda diyorum :)))

Kiz girmeyeyim diyorum suraya oyun oynuyorum yemek yapıyorum ama aklim burda benim yumurtlama tarihi 3 aralik gosteriyordu bakalm sonuclari bekliyoruz tabi benim belirti vermesi cok cok erken ama bu durum benim psikolojimi bozdu sanirim esim sofrada tuzlugu uzatirken ters bakti diye bile 1saat ağladım oda sen cidden iyi degilsin diyor bana adam haklı

merhaba arkadaşlar, ben bu ay aşılama yaptırmıştım. aşılamanın 12. gününde yani 30 Kasım'da beta hcg değerim 11 çıktı. cumartesi tekrarladık 43,87 çıktı. çarşambaya tekrar baktırmamızı istedi doktor. geçen sene de bir kayıp yaşamıştık. umarım bu defa hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza : )

Slm benim Sat 4 kasim simdi test yaapsam olurmuki yada soyle diyeyim kan testimi yapsam idrarmi:)

Back