2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mutlu yıllar ... Annis adayları
Sabah bulantılarım yok şükür yoksa işe giderken zor olurdu ama.aksamlari gözüm yem görmesin bu akşam sadece muz yedim karnım aç ama içim hiçbirşey almıyor ... Bebis sağlıklı olsun bu zamanlarda geçer inşallah uykucuydm iyice uykucu şirin oldum

Kızlar mide bulantımı ne yapsam bastıramıyorum
Hic bisey yemek gelmiyor icimden
2 gündür baya siddetli
Kussamda rahatlayamıyorum
Ne yapsam acaba
Siz neler yapıyorsunuz mide bulantısı icin
Mide bulantisi var bendede ama kuruyorum patates yiyorum peynir zeytin yiyorum iyi geliyor bana baş ağrısı cok bende geçmiyor

Premesis diye bitkisel bi ilaç var bulantı kusma Kr bi kaç arkdsm kullandı memnundu doktrm bnada yazdı ama bulantı çok.olmadgi için almadım sizlere faydası olur inşallah bir deneyin bnce

İyïgeceler kızlar bugün gittm doktora kalp atışı doktor var duydm ama küçük dedi bize dinletemedi düsük tehlikesi lekenlenme oldugu içinde progestan verdi hepinize hayrli saglikli kucagimaza alacgmz bir yil olr ins

Amin insallah Allah im sizede hayirli saglikli sekilde kucginiza almayi nasip etsin insallah tam kac haftaliksiniz

Doğum tarihlerimiz aynı ben cuma gidicektim doktora sonra vazgeçtim çarşamba gidicem usgde satinla uyumlumu bebis

Doğum tarihlerimiz aynı ben cuma gidicektim doktora sonra vazgeçtim çarşamba gidicem usgde satinla uyumlumu bebis
Bnde baska bir doktora daha gideyim diyorum aslnda ilk dogumda gittigme gdrm ozelde doktrmdan da menmundm ama esim hastaneyi begenmiyrdu simdiki gittgm hastane guzel ama nblm kararsz kaldm

Bnde baska bir doktora daha gideyim diyorum aslnda ilk dogumda gittigme gdrm ozelde doktrmdan da menmundm ama esim hastaneyi begenmiyrdu simdiki gittgm hastane guzel ama nblm kararsz kaldm
O kararsızlık bendede var ve maalesef secenegim yok ilcedeyim ve iki hastane var biri özel biri devlet il 90 kilometre uzakta ne yapsam bilemiyorum

O kararsızlık bendede var ve maalesef secenegim yok ilcedeyim ve iki hastane var biri özel biri devlet il 90 kilometre uzakta ne yapsam bilemiyorum
Devlet hastaneleri araştırma üzerine iyi ama kadın dogum olunca insan bir düşünüyor sonucta rahat etmek fazla olgi istiyorsun sansa doktorun iyi gelrse oluyr ama menmunsan git

Günaydın kizlarrrr. Kilo durumunuz nedir almaya başladınız mi..

Benn henüz almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…