• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yani çok büyük sıkıntı değil di mi kanama alanı çok korkuyorum
Daha onceki hamileligmde bende yasams ve cok korkmstum ama dr um disardan kanamam olnadgi surece korkmamami okdr onemli olmdgni soylemsti ve agr isler ve surekli yorulmak yok.Sende dikkat et korkma disarsn knama olmadkca onemli degilms

Kizlar istanbulda domuz gribi salgini var okullarda bilginiz olsun 9 yasindaki kuzenimin oglu domuz gribine yakalanmis bu aksam bir arada olacaktik tabi ki olamiyoruz. Benim dr um grip asisi yapmisti bana onu aradim bu grip turunun grip asisi icerisinde olmadigini bunun ayri bir asisi oldugunu soyledi. Havadan bulasiyormus ve biz en riskli grupmusuz. Kesinlikle ayni ortamda bulunmayin dedi.

Kızlar mide bulantımı ne yapsam bastıramıyorum
Hic bisey yemek gelmiyor icimden
2 gündür baya siddetli
Kussamda rahatlayamıyorum
Ne yapsam acaba
Siz neler yapıyorsunuz mide bulantısı icin

2 gündür baya siddetli
Ne yapsam acaba
Bende iki gündür öyleyim dün zencefil limon içtim bide bulantı oldukça beyaz leblebi atıyorum ağzıma rahatlattı bayağı

O kadar moralim bozuluyor ki böyle beslendigim için :KK43:
Seni çok iyi anlıyorum ama emin ol geçecek bıçak gibi kesilecek bu günler bir iki haftaya. Ben kızımda tam 6 hafta mide bulantısı yaşadım . Perişan olmuştum. Ama şükür bebek senden zaten kan yoluyla besleniyor. O yüzden hiç eksik kalır mi diye düşünme. Sadece folik asite dikkat etmek lazım. Sonradan göbek bağı olusinca yrdiklerin etkileyecek. O yüzden bence hiç sıkıntı etme.

Herkese mutlu, huzurlu, saglikli, savaşsız, şehitlerin, kadın cinayetlerinin, çocuk gelinlerinin, şiddetin, tecavüzlerin ve daha buraya yazmadıgım birsürü kötü olaylarin olmadigi bir yil diliyorumm...
Ve bu yeni yıl insallah bebeklerize saglıklı bir sekilde kavusacagımız bir yıl olsun insallah.
Herkese iyi yıllarrr....

Kızlar ben biraz aç kaliyim başlıyor başım dönmeye içim bayilmaya çok şükür miydem bulantim olsada yiyebiliyorum ama henüz hala bir düzene sokamadim beslenmemi

Kızlar ben biraz aç kaliyim başlıyor başım dönmeye içim bayilmaya çok şükür miydem bulantim olsada yiyebiliyorum ama henüz hala bir düzene sokamadim beslenmemi
Aynen benimde oyle surekli acikmaya basladim ve yemedigimde midem bulaniyor bayilcakmisim kusucakmisim gibi hissediyorum bunlarda gayet normal canim

Kizlar istanbulda domuz gribi salgini var okullarda bilginiz olsun 9 yasindaki kuzenimin oglu domuz gribine yakalanmis bu aksam bir arada olacaktik tabi ki olamiyoruz. Benim dr um grip asisi yapmisti bana onu aradim bu grip turunun grip asisi icerisinde olmadigini bunun ayri bir asisi oldugunu soyledi. Havadan bulasiyormus ve biz en riskli grupmusuz. Kesinlikle ayni ortamda bulunmayin dedi.
Geçmiş olsun kuzenine canım..

2 gündür baya siddetli
Ne yapsam acaba
Canım bana sarı leblebi limomlu soda çybuk kraker iyi geliyor deneyebilirsin birde yeşil eyin ve peynir

Çok teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız. Bu arada sağlıklı bebişlerimizle mutlu huzurlu sağlıklı senelere

Back