- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
Bende deneyeyim canımCanım bana sarı leblebi limomlu soda çybuk kraker iyi geliyor deneyebilirsin birde yeşil eyin ve peynir
Bulantıyı geçtim cıkarma çok kötü ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende deneyeyim canımCanım bana sarı leblebi limomlu soda çybuk kraker iyi geliyor deneyebilirsin birde yeşil eyin ve peynir
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagimiza alabilmeyi nasip etsin insallah.Hic gittin mi dr a?
Satlarimiz ayni tarih ve benimde ikinci bebegim olucak kismetse canim
Mide bulantisi var bendede ama kuruyorum patates yiyorum peynir zeytin yiyorum iyi geliyor bana baş ağrısı cok bende geçmiyorKızlar mide bulantımı ne yapsam bastıramıyorum
Hic bisey yemek gelmiyor icimden
2 gündür baya siddetli
Kussamda rahatlayamıyorum
Ne yapsam acaba
Siz neler yapıyorsunuz mide bulantısı icin
Amin insallah Allah im sizede hayirli saglikli sekilde kucginiza almayi nasip etsin insallah tam kac haftaliksinizİyïgeceler kızlar bugün gittm doktora kalp atışı doktor var duydm ama küçük dedi bize dinletemedi düsük tehlikesi lekenlenme oldugu içinde progestan verdi hepinize hayrli saglikli kucagimaza alacgmz bir yil olr ins
6 hafta 5 gun sat 14 kasm cnmAmin insallah Allah im sizede hayirli saglikli sekilde kucginiza almayi nasip etsin insallah tam kac haftaliksiniz
Doğum tarihlerimiz aynı ben cuma gidicektim doktora sonra vazgeçtim çarşamba gidicem usgde satinla uyumlumu bebisİyïgeceler kızlar bugün gittm doktora kalp atışı doktor var duydm ama küçük dedi bize dinletemedi düsük tehlikesi lekenlenme oldugu içinde progestan verdi hepinize hayrli saglikli kucagimaza alacgmz bir yil olr ins
Bnde baska bir doktora daha gideyim diyorum aslnda ilk dogumda gittigme gdrm ozelde doktrmdan da menmundm ama esim hastaneyi begenmiyrdu simdiki gittgm hastane guzel ama nblm kararsz kaldmDoğum tarihlerimiz aynı ben cuma gidicektim doktora sonra vazgeçtim çarşamba gidicem usgde satinla uyumlumu bebis
O kararsızlık bendede var ve maalesef secenegim yok ilcedeyim ve iki hastane var biri özel biri devlet il 90 kilometre uzakta ne yapsam bilemiyorumBnde baska bir doktora daha gideyim diyorum aslnda ilk dogumda gittigme gdrm ozelde doktrmdan da menmundm ama esim hastaneyi begenmiyrdu simdiki gittgm hastane guzel ama nblm kararsz kaldm
Devlet hastaneleri araştırma üzerine iyi ama kadın dogum olunca insan bir düşünüyor sonucta rahat etmek fazla olgi istiyorsun sansa doktorun iyi gelrse oluyr ama menmunsan gitO kararsızlık bendede var ve maalesef secenegim yok ilcedeyim ve iki hastane var biri özel biri devlet il 90 kilometre uzakta ne yapsam bilemiyorum
Amin canimm.dr a gitmedim hic dun gidicektim ama ise gitmem gerekti kismetse cumartesi gidicem cok merak ediyorum hersey yolundadir ins...Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagimiza alabilmeyi nasip etsin insallah.Hic gittin mi dr a?
Ben tüp bebek tedavisi gördüğüm içim tedavi esmasında 4-5 kilo aldım ama hamilelik süresince ekstra kilom olmadıGünaydın kizlarrrr. Kilo durumunuz nedir almaya başladınız mi..