Öncelikle tebrik ederim. Keske bana böyle drlar denk gelse. Kesenin yanında kanama alanim vardi, şimdi de şiddetli bulantım var dr rapor vermiyor. Çalışmak zorundayım. .
Daha onceki hamileligmde bende yasams ve cok korkmstum ama dr um disardan kanamam olnadgi surece korkmamami okdr onemli olmdgni soylemsti ve agr isler ve surekli yorulmak yok.Sende dikkat et korkma disarsn knama olmadkca onemli degilms
Kizlar istanbulda domuz gribi salgini var okullarda bilginiz olsun 9 yasindaki kuzenimin oglu domuz gribine yakalanmis bu aksam bir arada olacaktik tabi ki olamiyoruz. Benim dr um grip asisi yapmisti bana onu aradim bu grip turunun grip asisi icerisinde olmadigini bunun ayri bir asisi oldugunu soyledi. Havadan bulasiyormus ve biz en riskli grupmusuz. Kesinlikle ayni ortamda bulunmayin dedi.
Kızlar mide bulantımı ne yapsam bastıramıyorum
Hic bisey yemek gelmiyor icimden
2 gündür baya siddetli
Kussamda rahatlayamıyorum
Ne yapsam acaba
Siz neler yapıyorsunuz mide bulantısı icin
2 gündür baya siddetli
Ne yapsam acaba
Seni çok iyi anlıyorum ama emin ol geçecek bıçak gibi kesilecek bu günler bir iki haftaya. Ben kızımda tam 6 hafta mide bulantısı yaşadım . Perişan olmuştum. Ama şükür bebek senden zaten kan yoluyla besleniyor. O yüzden hiç eksik kalır mi diye düşünme. Sadece folik asite dikkat etmek lazım. Sonradan göbek bağı olusinca yrdiklerin etkileyecek. O yüzden bence hiç sıkıntı etme.
Benimde sat 23 kasim dun ogrendim testle :)Cok sukur Allah ima insallah saglikli buyudugumu gorurum hayirlisyla.Benimde ikinci bebegim olucak Allah in izniyle :)
Herkese mutlu, huzurlu, saglikli, savaşsız, şehitlerin, kadın cinayetlerinin, çocuk gelinlerinin, şiddetin, tecavüzlerin ve daha buraya yazmadıgım birsürü kötü olaylarin olmadigi bir yil diliyorumm...
Ve bu yeni yıl insallah bebeklerize saglıklı bir sekilde kavusacagımız bir yıl olsun insallah.
Herkese iyi yıllarrr....
Kızlar ben biraz aç kaliyim başlıyor başım dönmeye içim bayilmaya çok şükür miydem bulantim olsada yiyebiliyorum ama henüz hala bir düzene sokamadim beslenmemi
Kızlar ben biraz aç kaliyim başlıyor başım dönmeye içim bayilmaya çok şükür miydem bulantim olsada yiyebiliyorum ama henüz hala bir düzene sokamadim beslenmemi
Kizlar istanbulda domuz gribi salgini var okullarda bilginiz olsun 9 yasindaki kuzenimin oglu domuz gribine yakalanmis bu aksam bir arada olacaktik tabi ki olamiyoruz. Benim dr um grip asisi yapmisti bana onu aradim bu grip turunun grip asisi icerisinde olmadigini bunun ayri bir asisi oldugunu soyledi. Havadan bulasiyormus ve biz en riskli grupmusuz. Kesinlikle ayni ortamda bulunmayin dedi.
2 gündür baya siddetli
Ne yapsam acaba