Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet zaten gaz harektleri gibi:)Allah im insallah bizlere kalp atisini duydugumuz gunleri dogutup buyuytugumuz gunleri nasip eder hayirlisiyladoktora gitmeden folbiol kullanmaya başladım. kalp atışlarını duyduktan sonra testler isteyeceğini söyledi. ona göre bieşeyler verirse kullanıcam. evet kasıkların üstünde bir hareketlilik hissediyorum ama bunlar tabi ki gaz hareketleridir :) şu an bir pirinç tanesi kadarmış bebemiz :)
Ama mide bulantısı dönemi öyle canm. Yapicak birşey yok iki lokma girsinde midene şimdilik ne yiyebiliyorsan ölçülü onu ye. Zaten bulantin geçince dikkat edersin. Mide bulan tim başlar benimde herhalde bir iki haftaya korkuyorum ınan. İlkinde eşim öyle böyle idare ediyordu . Ama şimdi kızıma yapmasam olmaz. Bulansamda girip yapmak zorundayım. Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım ne güzel yazmışsın beslenme olayını. Ama kendimi çok kötü hissettim çünkü mide bulantısı yüzünden hamur dışında birşey yiyemiyorum. Haa bi de patates
Selam herkese ben kendimi şiş hissediyorum normalmi bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun insallaahh. Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin insallahMerhabaaa Benim süpriz yumurtamda geliyor. Sat 14 kasım. Şuan 6+5deyiz. Bi kaç gündür bulantılarım başladı. İkinci hamileliğim bu. İlkinde bir yudum su içemiyordum. Bu sefer sanki biraz daha iyibaşlangıç yaptık gibi. 2017de Herkese sağlıklı hamilelikler ve bebişler diliyorum
O kadar moralim bozuluyor ki böyle beslendigim içinAma mide bulantısı dönemi öyle canm. Yapicak birşey yok iki lokma girsinde midene şimdilik ne yiyebiliyorsan ölçülü onu ye. Zaten bulantin geçince dikkat edersin. Mide bulan tim başlar benimde herhalde bir iki haftaya korkuyorum ınan. İlkinde eşim öyle böyle idare ediyordu . Ama şimdi kızıma yapmasam olmaz. Bulansamda girip yapmak zorundayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhabaaa Benim süpriz yumurtamda geliyor. Sat 14 kasım. Şuan 6+5deyiz. Bi kaç gündür bulantılarım başladı. İkinci hamileliğim bu. İlkinde bir yudum su içemiyordum. Bu sefer sanki biraz daha iyibaşlangıç yaptık gibi. 2017de Herkese sağlıklı hamilelikler ve bebişler diliyorum
Benimde sat 23 kasim dun ogrendim testle :)Cok sukur Allah ima insallah saglikli buyudugumu gorurum hayirlisyla.Benimde ikinci bebegim olucak Allah in izniyle :)Hosgeldin benimde sat 14 kasım ve ikinci gebeliğim sağlıkla kucagimizada alalım insallah
Öncelikle tebrik ederim. Keske bana böyle drlar denk gelse. Kesenin yanında kanama alanim vardi, şimdi de şiddetli bulantım var dr rapor vermiyor. Çalışmak zorundayım. .Merhaba kızlar ben dün doktora gittim vajinal ultrason ile bebeğin kalp atışlarını duyduk. Yalnız doktor 10 gün rapor verelim dinlen kesenin etrafında kanama alanları gözüküyor riske atma dinlen dedi rapor yazdı. Dua edin kızlar
Al benden de o kadar...Canım ne güzel yazmışsın beslenme olayını. Ama kendimi çok kötü hissettim çünkü mide bulantısı yüzünden hamur dışında birşey yiyemiyorum. Haa bi de patates
Başka bir doktora gitsene canimÖncelikle tebrik ederim. Keske bana böyle drlar denk gelse. Kesenin yanında kanama alanim vardi, şimdi de şiddetli bulantım var dr rapor vermiyor. Çalışmak zorundayım. .
Evet aynı şikayetler bende de varrr...Kizlar merhaba 5+3 um sata gore.Ben cok ayakta kalinca akintim artiyor ve kasigim agriyor birde ayaklarimi cok karnima cekik durursam agri giriyor.Ayni durumlari yasayan var mi?