- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yoktur canım benimde sat 20 aralıktı 27 sinde beta hcg >10000 çıltı doktora sordum haftası ile uyumlu dediMerhaba
Sat 24/12/2016
23/12/2016 beta hcg 148,23
31/12/2016 beta hcg 8266
Daha öncede gebelik yaşadığım için benm 2400 olması gereken değerim hadi 3500 çıksaydı nese 8266 çıkması beni korkuttu sizce olumsuz birşey varmıdır
İnş öyledir cnm salı gidicem inş doktoraBence yoktur canım benimde sat 20 aralıktı 27 sinde beta hcg >10000 çıltı doktora sordum haftası ile uyumlu dedi
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla gelsin kuzunİnş öyledir cnm salı gidicem inş doktora
Doğum 2 eylül görünüyo ama ağustosada kayabilir die düşmüyorum
Amin cnm hepimizinki sağlıkla gelsin inşHayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla gelsin kuzun
Ben de sabah hep ter içinde uyanıyorum ama günün geri kalanı donduğumu söylesem abartmış olmam. Normaldir umarımgünaydın arkadaşlar
geceleri terleyerek uyanıyorum een az iki kez kıyafet değiştiriyorum
var mı böyle bi durum yaşayan ya da neyden kaynaklanıyor olabilir
iyice canım sıkılmaya başladı artık
Once 1 kilo aldım. Sonra bulantılarla onu da verdim. Hamile kaldığım kilodayim canimGünaydın kizlarrrr. Kilo durumunuz nedir almaya başladınız mi..
Canm kabizligi hafife alma. Dr a söylersem bir surup verebilir. Ben kullanmıştık öncesinde. Ben son ay çok kötü kabiz oldum ve geçmedi. Basura çevirdi. Yine artiyo ağrılarım bir dikkat etmeye göreyim. Ama asla hafife alma. Hemen dr a danis. Şu tuket. Aç karnına zeytinyağı ılık su iç. Ama iç yeter ki ben doğum sancisindan çok bundan çektim çekiyorum. Resmen agladm doğumdan sonra 15 gün. Sonra sonra yavaş yavaş topladım ama bu bile çok kötü Allah dusmanima vermesin. Baştan tedbirli olmak lazimBende kabizlik var normalde hic olmazdim istahimda normal cok degil her zamanki gibi ama kabiz olun a karnim sis kaysi incirde yemiyorum canim istemiyor ilacda icemiyorum kabizlik icin
Boyun kacki canım ben napiyim ben 78 hamile kaldım bence okadar fazla kilon yokKızlar moralim bazen çok bozuluyor bu kg yüzünden. Fazla kiloyla hamile kalmak çok üzdü beni. 64 .3 kg evde aç karna çıkıyorum. Hastanede sağlık ocağında tartilinca kıyafet çizme ile 67 çıkıyorum. Çok uzuldum. 80 kg ile doğuma gitme ihtimali beni alt üst ediyor. Çünkü çok minyonm ve önceki doğumdan sonra zor kilo vermeye basladm. Tabi düzensiz uykularda engel oldu. Bilmiyorum çok depresifm.
İkiz olabilir gibi geldi degerleriniz banaMerhaba
Sat 24/12/2016
23/12/2016 beta hcg 148,23
31/12/2016 beta hcg 8266
Daha öncede gebelik yaşadığım için benm 2400 olması gereken değerim hadi 3500 çıksaydı nese 8266 çıkması beni korkuttu sizce olumsuz birşey varmıdır
163 canm. Of çok zor hanımların isiBoyun kacki canım ben napiyim ben 78 hamile kaldım bence okadar fazla kilon yok
Benim 160 ben daha vahimim anlican163 canm. Of çok zor hanımların isi