- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 53
- 35
canm bakalım artık yapacak birşey yok ya. Şimdi çok kg almamaya bakalım.Benim 160 ben daha vahimim anlican
İnsallah Sağlıkla kucagimiza alalım da emzirmeyle toptan kurtulalım insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm bakalım artık yapacak birşey yok ya. Şimdi çok kg almamaya bakalım.Benim 160 ben daha vahimim anlican
kanamam var kirmizi doktoru aradim progesteron ic bekle gelsende yapacak birşey yok dedi
İlacını ic canm. Hiç bir is yapma uzan ayaklarını kaldır. Dinlen. Lavabo ihtiyacı hariç kalkma Allah korusun. Allah yardimcin olsun. Moralini yüksek tutmaya caliskanamam var kirmizi doktoru aradim progesteron ic bekle gelsende yapacak birşey yok dedi
Moralim cok bozuk bu ikinci olkindede kalp atislarini alamanistik aspirin kullanıyorum doktor onu kes dedi uzaniyorumİlacını ic canm. Hiç bir is yapma uzan ayaklarını kaldır. Dinlen. Lavabo ihtiyacı hariç kalkma Allah korusun. Allah yardimcin olsun. Moralini yüksek tutmaya calis
Bende yarin gidecen cagirdiCok gecmis olsun benim de akintinin icinde hafif pembelik gordum cuma gunu , dun de hafif kahve rengi gibiydi akintim bana da progestan verdi dr.um yarin muayene olmaya gidicem hayirlisi hersey Allahtan
İkiz mi acaba :)Merhaba
Sat 24/12/2016
23/12/2016 beta hcg 148,23
31/12/2016 beta hcg 8266
Daha öncede gebelik yaşadığım için benm 2400 olması gereken değerim hadi 3500 çıksaydı nese 8266 çıkması beni korkuttu sizce olumsuz birşey varmıdır
Bende kalp atışısını duyamadım dr ben duydum ama yavaş dedi 7-6 iken birde geriden geliyo bir hafta dedi allah yardımcımız olsun inşallahMoralim cok bozuk bu ikinci olkindede kalp atislarini alamanistik aspirin kullanıyorum doktor onu kes dedi uzaniyorum
Seni çok iyi anlıyorum morali çok bozuluyor insanın ama en çok ihtiyacın olan şey moral su an.güçlü ol bebeğin için çokça dua et. Herşey nasip kısmet. Rabbim aci tecrübe yasatmasin. Yat dinlen uyu. Bugünler geçecek insallahMoralim cok bozuk bu ikinci olkindede kalp atislarini alamanistik aspirin kullanıyorum doktor onu kes dedi uzaniyorum
Sagol cnm allah seninde yardimcin olsun acile gidiyorum duramadim evdeBende kalp atışısını duyamadım dr ben duydum ama yavaş dedi 7-6 iken birde geriden geliyo bir hafta dedi allah yardımcımız olsun inşallah
Sagol cnm allah razı olsun inşallah gecer acile gidiyorum duramadim evdeSeni çok iyi anlıyorum morali çok bozuluyor insanın ama en çok ihtiyacın olan şey moral su an.güçlü ol bebeğin için çokça dua et. Herşey nasip kısmet. Rabbim aci tecrübe yasatmasin. Yat dinlen uyu. Bugünler geçecek insallah
Haberdar et insLlh ama keşke kipirdamasaydin yerinden yASagol cnm allah razı olsun inşallah gecer acile gidiyorum duramadim evde
Boyumuz ayni kilomuz da dert etme bence siki bir spor programiyla uzerimizden atariz kilolari onemli olan saglikli bir sekilde dogum yapabilmek...163 canm. Of çok zor hanımların isi
Aynen canm çok doğru diyorsun. Sglik olsun gerisi boşBoyumuz ayni kilomuz da dert etme bence siki bir spor programiyla uzerimizden atariz kilolari onemli olan saglikli bir sekilde dogum yapabilmek...
Canım hiç kalkma yat ilacı ni iç ama kanama fazlalasirsa mutlaka gitBende yarin gidecen cagirdi
Progestani vajinal yolla alirsan cok daha etkili olur. Uzan dinlen bir de pruluton depot diye bir igne var acile gidersen yaparlar o kanamayi bicak gibi keserkanamam var kirmizi doktoru aradim progesteron ic bekle gelsende yapacak birşey yok dedi