2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hamileyken de adet olacakmış gibi belirtiler gösteriliyor.ben de şu anda öyleyim mesela.karnımda arada adet ağrısı gibi sızlamalar oluyor.eğer hamileyseniz şu sıra gebelik testinin pozitif çıkması gerekir.ben 20 nisanda erken gebelik testlerinden yapmıştım,pozitif çıkmıştı.bu adet belirtileri benim de içime kurt düşürdü 24 nisan beklenen adet tarihimdi.adet olmadım.ben de bu sabah normal ucuz testlerden yaptım bir tane.çok şükür çift çizgiyi hızlı ve koyu bir şekilde gördüm,içim rahatladı :)

Okuyunca icim rahatladi bende de sanci var.bat 24 nisandi.ve bugun daha bi degisik var.hem fazla hemde oksurunce de aciyor.bende yolunda gitmeyen biseyler var diye uzulmustum

Kizlar gecen ay 28 martta adet oldum normalde 28 günde bir adet oluyorum buay 24 de adet olmam lazimdi ama gelen giden yok belirti de yok goguslerim agriyodu hafifledi ve göğüs uclarim 1 haftadir sizliyo el degemiyorum sizde hamilemiyimdir ya yoksa 28 demi olcam:(

Kızlar ben adet oldum . Çok üzüldüm çok ağladım allahım kimsenin kucağıni boş bırakmayın çok zor yaşamayan bilemez.. iki ay doktora falanda gitmeyi düşünmüyorum insan daha çok ümitleniyor sonra yıkılıyor. Iki ay psikolojimi duzeltecegim sonrası allah Kerim. ....hepiniz Allaha emanet olun
Allah hayrli zamanda hayrli saglikli evlat nasip etsin ins canm.. herseyde vardir bi hayir daha zamani gelmemistir cnm guclu ol..
Kizlar gecen ay 28 martta adet oldum normalde 28 günde bir adet oluyorum buay 24 de adet olmam lazimdi ama gelen giden yok belirti de yok goguslerim agriyodu hafifledi ve göğüs uclarim 1 haftadir sizliyo el degemiyorum sizde hamilemiyimdir ya yoksa 28 demi olcam:KK43:
kan testi yaptirsan daha net bilgi sahibi olursun cnm. Bu belirtilerle ayirt etmek zor cunku.. hayrlisi olur ins..

Selam arkadaslar gunlerdir suren gogus hassasiyetime ve dun gelen kahverengi lekeye dayanarak bu sabah test yapip silik ikinci cizgi gördüm nitekim su anda pembe leke geliyor 2013 ekim dogumlu bi oglum var eger bu sefer bebis tutunursa sanirim bir de 2016 ocak annesi olacagim planli bi gebelik degildi herseyin hayirlisi diyorum sizleri de tebrik ediyorum

yanlış yazmışım ya yukarda ovulasyon 18 nisan. adetlerim düzensiz benim sat 28 mart. ama ovulasyondan 14 gün sonra adet olunur kuralına uyarsak bat 1 mayıs oluo. çıkar mı k varsa testte? daha önce bi kimyasal gebeliğim var o yüzden korkuyorum da test yapmaya çok sevinmiştim değer 25 çıkmıştı adet gününde ama iki günsonra düştü ve adet oldum :KK43:
Ben olsam hemen bir test yapardım evde :)allah hepimize sağlıklı hayırlı ve ömürlü evlatlar versin

Kizlar gecen ay 28 martta adet oldum normalde 28 günde bir adet oluyorum buay 24 de adet olmam lazimdi ama gelen giden yok belirti de yok goguslerim agriyodu hafifledi ve göğüs uclarim 1 haftadir sizliyo el degemiyorum sizde hamilemiyimdir ya yoksa 28 demi olcam:KK43:
Test yapmadınız mı?

Ay inşallah vardır ya ne bilim bi bos gebelik geçirdim 8 ay önce sonra pskolojikman hemen hemen her ay nerdeyse kan testi yapiyodm hamilemiyim DİE simdi gene hayal kirliliği na uğramaktan korkuyorum bide ilkkez bu ay bise hissetmiyorm umutsuzum yani inşallah yarin yaparsam sonucu mutlaka derim

Ay inşallah vardır ya ne bilim bi bos gebelik geçirdim 8 ay önce sonra pskolojikman hemen hemen her ay nerdeyse kan testi yapiyodm hamilemiyim DİE simdi gene hayal kirliliği na uğramaktan korkuyorum bide ilkkez bu ay bise hissetmiyorm umutsuzum yani inşallah yarin yaparsam sonucu mutlaka derim
sonucu bekliyoruz,inşallah güzel haberler verirsiniz.

Canımm rabbimin vardır bir bildiği inşallah hamişsindir :) Sabah mutlaka yaz. Dualarım seninle...

kizlarrr merhaba ben geldim hammisim ama nasi hammisim bilmiyorm fenalast acile gittik betahcg degerim 40kusur cikti doktor dis gebelik olabilir dedi pzt gitcem normal doktora bakalm korkuyorumm

Günaydın anneler dunki pembe lekelenme yerini kanamaya bıraktı ayaga kalkamiyorum yattigim zaman bi sorunnyok ama kalkinca oluyor cok canim sıkkın eger test dogruysa bebek icin test yanlissa da kendim icin endiseleniyorum cunku regl kanamasi degil oglumla da ilgilenemiyorum bugun tekrar bi test daha yapip emin olup doktora gidicem

kizlarrr merhaba ben geldim hammisim ama nasi hammisim bilmiyorm fenalast acile gittik betahcg degerim 40kusur cikti doktor dis gebelik olabilir dedi pzt gitcem normal doktora bakalm korkuyorumm
Mrb hayirli olsun.adetin kac gun gecmisti ki 40 kusir cikti.hemen dis gebelik teshisi koyar bazi drlar anlamiyorum.

Mrb hayirli olsun.adetin kac gun gecmisti ki 40 kusir cikti.hemen dis gebelik teshisi koyar bazi drlar anlamiyorum.
ben pkolu oldugumdan anlayamiyorum anim cnku adetimin tarihi olmuyo ama em son adetim 28martta basladi bazen 28 gun oluyo bazen 33 35 daha fazla yani degisio

ben pkolu oldugumdan anlayamiyorum anim cnku adetimin tarihi olmuyo ama em son adetim 28martta basladi bazen 28 gun oluyo bazen 33 35 daha fazla yani degisio
O zaman gec dollenme de olmus olabilir.gec yumurtladiysan bu ay.. bebegin yeri gozukmeden dis gebelik demek yanlis geldi bana.rabbim tamamina erdirir ins.yarin cogumuZ dr a gidecek sanirim.bende gidicem.hayirli haberler veririz insallah.

Back
X