- 26 Nisan 2024
- 339
- 331
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
- #14.001
Kızlar dudağımda uçuk çıktı, benim uçuğum meşhurdur ilaçsız geçmez daha doğrusu kremsiz. Ola ki tuttuysa bizim bu uçuk kremleri akloviri asiviral falan zararlı olur mu? yaşayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer için adet olmayı bekliyorum ama zaman asla geçmiyo daha şu aşamada saatleri sayıyorum resmen. Transferden sonrasını hiç düşünemiyorum. Aklım sadece dondurulmuş bebişlerimde başka hiçbir şey düşünemiyorum![]()
Transfer sonrası doğum kontrol hapı kullanmaya devam eden var mı acaba![]()
Evet tekdı bendedeTek embriyo canim senin tek miydi ?
Bende cumartesı vercem bakalım ınshAllah ben gıdemıyorum ayakda dolayı 2 defadı evde verıyım buyuk ıhtımal yıne evde vercemOlabilir canim cumartesi de gidicem bakalim inşallah hepimizin sağlıklı artar
Çok teşekkür ederim canım senin de bebişlerin hayırlı olsun inşallah pozitif haberini de okurum buradan heycanla bekliyorum❤Beklediğin için gecikiyorinşallah çok gecikmeden gelir vaktinde zamanında transferini de hayırlısıyla olursun Allah’ın izniyle Amin
![]()
Hamd olsun 7.gün tekrar kan verdim yükseldi.Noldu peki sonucunuz ?
Doktoruna sormadan bir şey kullanmaKızlar dudağımda uçuk çıktı, benim uçuğum meşhurdur ilaçsız geçmez daha doğrusu kremsiz. Ola ki tuttuysa bizim bu uçuk kremleri akloviri asiviral falan zararlı olur mu? yaşayan var mı?
Uçuk bir virus çeşididir ve aşırı sıcak soğuk sevmez buz yada sıcak bir ürün uçuğa müdahele edebilirsiniz dayanabileceğiz en son noktada olsunlarKızlar dudağımda uçuk çıktı, benim uçuğum meşhurdur ilaçsız geçmez daha doğrusu kremsiz. Ola ki tuttuysa bizim bu uçuk kremleri akloviri asiviral falan zararlı olur mu? yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim canım senin de bebişlerin hayırlı olsun inşallah pozitif haberini de okurum buradan heycanla bekliyorum❤![]()
Merhaba canım ben 20 seneden fazladır sigara içen biriyim. Ve hiç bırakmayı düşünmedim denemedim de gecen sefer kısa bı hamileliğim olmustu o zamanda birakmistim. Şimdi de Transfer itibariyle ağzıma sürmedim bir kaç gün zorlandım sonra hamile kalınca çok şükür tiksindim zaten. Yani bence kendini zorlayıp birakmalisin ben hep bebeğe çok zararı olduğunu dusunerek kendimi motive ediyorum. Ki yanımda pofur pofur içiyorlar utanmadanMerhaba kızlar ,
Bende 3. Gün embriyosu oldu yurt dışında yaşıyoruz . 16 nisan 2025 de yani dün transfer ettiler . Merak ettiğim bazı şeyler var. Bu süreçte sigara içen oldu mu ?
Ben zaten tiryaki değilim ama şu aralar sanki canım daha çok istiyor günde 1 tane içtim bilmiyorum sorun olur mu biraz da korktum açıkçasıMerhaba canım ben 20 seneden fazladır sigara içen biriyim. Ve hiç bırakmayı düşünmedim denemedim de gecen sefer kısa bı hamileliğim olmustu o zamanda birakmistim. Şimdi de Transfer itibariyle ağzıma sürmedim bir kaç gün zorlandım sonra hamile kalınca çok şükür tiksindim zaten. Yani bence kendini zorlayıp birakmalisin ben hep bebeğe çok zararı olduğunu dusunerek kendimi motive ediyorum. Ki yanımda pofur pofur içiyorlar utanmadanama kafa da bitiyor inan.
![]()
Ben zaten tiryaki değilim ama şu aralar sanki canım daha çok istiyor günde 1 tane içtim bilmiyorum sorun olur mu biraz da korktum açıkçası![]()
Noldu mayalam hayırdırrr
Noldu mayalam hayırdırrr
herkese merhaba ben de bu ay tup bebege baslayacagim. ilaçlar ve iğneler adetimin 4. günü elime ulaştı. doktor yarin yani reglmin 5. günü iğnelere baslayacagimi söyledi. herkes 2 ve 3. günü olduğu icin emin olamadım acaba ilaçları erken alabilseydim erken mi baslyacaktim. acaba bu ay bekleyip diğer ay mi baslasam doktora da çok guvenemedim. genel olarak maddi olarak ilaçlar odemeler çok tutuyor ve o kadar ilacı vücuduma tekrar tekrar almak istemiyorum. benim gibi 5. gun baslayanlar oldumu. yarin dr gideceğim kan ve ultrason bakılacak tekrar
Benim doktorum transferden 1 hafta öncesinden doğum kontrol hapı verdi test gününe kadar kullan testin pozitif çıkarsa 12.haftaya kadar kullanmaya devam edeceksin dedi o an ona sormayı unuttum bugün aklıma geldi ben onu neden kullanmaya devam ediyorum ki diyeNasıl yani anlamadım![]()
Benim doktorum transferden 1 hafta öncesinden doğum kontrol hapı verdi test gününe kadar kullan testin pozitif çıkarsa 12.haftaya kadar kullanmaya devam edeceksin dedi o an ona sormayı unuttum bugün aklıma geldi ben onu neden kullanmaya devam ediyorum ki diye
Bi size sorayım dedim siz de kullaniyormusunuz diye![]()