Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Transfer için adet olmayı bekliyorum ama zaman asla geçmiyo daha şu aşamada saatleri sayıyorum resmen. Transferden sonrasını hiç düşünemiyorum. Aklım sadece dondurulmuş bebişlerimde başka hiçbir şey düşünemiyorum🥹

Beklediğin için gecikiyor 🫣 inşallah çok gecikmeden gelir vaktinde zamanında transferini de hayırlısıyla olursun Allah’ın izniyle Amin 🤲❤️

Kızlar dudağımda uçuk çıktı, benim uçuğum meşhurdur ilaçsız geçmez daha doğrusu kremsiz. Ola ki tuttuysa bizim bu uçuk kremleri akloviri asiviral falan zararlı olur mu? yaşayan var mı?
Uçuk bir virus çeşididir ve aşırı sıcak soğuk sevmez buz yada sıcak bir ürün uçuğa müdahele edebilirsiniz dayanabileceğiz en son noktada olsunlar 💜

Merhaba kızlar ,
Bende 3. Gün embriyosu oldu yurt dışında yaşıyoruz . 16 nisan 2025 de yani dün transfer ettiler . Merak ettiğim bazı şeyler var. Bu süreçte sigara içen oldu mu ?
Merhaba canım ben 20 seneden fazladır sigara içen biriyim. Ve hiç bırakmayı düşünmedim denemedim de gecen sefer kısa bı hamileliğim olmustu o zamanda birakmistim. Şimdi de Transfer itibariyle ağzıma sürmedim bir kaç gün zorlandım sonra hamile kalınca çok şükür tiksindim zaten. Yani bence kendini zorlayıp birakmalisin ben hep bebeğe çok zararı olduğunu dusunerek kendimi motive ediyorum. Ki yanımda pofur pofur içiyorlar utanmadan😔 ama kafa da bitiyor inan. 👍

Merhaba canım ben 20 seneden fazladır sigara içen biriyim. Ve hiç bırakmayı düşünmedim denemedim de gecen sefer kısa bı hamileliğim olmustu o zamanda birakmistim. Şimdi de Transfer itibariyle ağzıma sürmedim bir kaç gün zorlandım sonra hamile kalınca çok şükür tiksindim zaten. Yani bence kendini zorlayıp birakmalisin ben hep bebeğe çok zararı olduğunu dusunerek kendimi motive ediyorum. Ki yanımda pofur pofur içiyorlar utanmadan😔 ama kafa da bitiyor inan. 👍
Ben zaten tiryaki değilim ama şu aralar sanki canım daha çok istiyor günde 1 tane içtim bilmiyorum sorun olur mu biraz da korktum açıkçası 😟

herkese merhaba ben de bu ay tup bebege baslayacagim. ilaçlar ve iğneler adetimin 4. günü elime ulaştı. doktor yarin yani reglmin 5. günü iğnelere baslayacagimi söyledi. herkes 2 ve 3. günü olduğu icin emin olamadım acaba ilaçları erken alabilseydim erken mi baslyacaktim. acaba bu ay bekleyip diğer ay mi baslasam doktora da çok guvenemedim. genel olarak maddi olarak ilaçlar odemeler çok tutuyor ve o kadar ilacı vücuduma tekrar tekrar almak istemiyorum. benim gibi 5. gun baslayanlar oldumu. yarin dr gideceğim kan ve ultrason bakılacak tekrar

herkese merhaba ben de bu ay tup bebege baslayacagim. ilaçlar ve iğneler adetimin 4. günü elime ulaştı. doktor yarin yani reglmin 5. günü iğnelere baslayacagimi söyledi. herkes 2 ve 3. günü olduğu icin emin olamadım acaba ilaçları erken alabilseydim erken mi baslyacaktim. acaba bu ay bekleyip diğer ay mi baslasam doktora da çok guvenemedim. genel olarak maddi olarak ilaçlar odemeler çok tutuyor ve o kadar ilacı vücuduma tekrar tekrar almak istemiyorum. benim gibi 5. gun baslayanlar oldumu. yarin dr gideceğim kan ve ultrason bakılacak tekrar

Merhaba hoşgeldin 🤗
Sürecin hayırlı olsun dilerim sağlıklı kaliteli embriyoların oluşsun inşallah Amin 🤲
Canım ben 4 tüp bebeğimde 2.gün iğnelere başladım seni yanlış yönlendirmek istemem hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🫶

Nasıl yani anlamadım 🙃
Benim doktorum transferden 1 hafta öncesinden doğum kontrol hapı verdi test gününe kadar kullan testin pozitif çıkarsa 12.haftaya kadar kullanmaya devam edeceksin dedi o an ona sormayı unuttum bugün aklıma geldi ben onu neden kullanmaya devam ediyorum ki diye
Bi size sorayım dedim siz de kullaniyormusunuz diye🙄

Benim doktorum transferden 1 hafta öncesinden doğum kontrol hapı verdi test gününe kadar kullan testin pozitif çıkarsa 12.haftaya kadar kullanmaya devam edeceksin dedi o an ona sormayı unuttum bugün aklıma geldi ben onu neden kullanmaya devam ediyorum ki diye
Bi size sorayım dedim siz de kullaniyormusunuz diye🙄

Tövbe 1 yaşıma daha dirdim ilk defa duydum bunu amaç hamile kalmak değil mi doğum kontrol hapı ne alaka şimdi 🤨
Yok bacım benim doktor hiç öyle şeyler vermiyor doğal tedavi uyguluyor ben sadece vajinal fitil kullanıyorum 🥰

Back
X