2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

L
Günaydın anneler dunki pembe lekelenme yerini kanamaya bıraktı ayaga kalkamiyorum yattigim zaman bi sorunnyok ama kalkinca oluyor cok canim sıkkın eger test dogruysa bebek icin test yanlissa da kendim icin endiseleniyorum cunku regl kanamasi degil oglumla da ilgilenemiyorum bugun tekrar bi test daha yapip emin olup doktora gidicem
Kiyamam ya bilirim o psikolojiyi.yat dinlen hic kalkma.progestan verdi mi dr un.benmde pers kahverengi leke oldu.o gunden beri yatiyorum korkudan.hamile olduguma sevinemiyorum keseyi gormeden.ins yarin hcg yuksek cikarda rahatlarim.

Günaydın anneler dunki pembe lekelenme yerini kanamaya bıraktı ayaga kalkamiyorum yattigim zaman bi sorunnyok ama kalkinca oluyor cok canim sıkkın eger test dogruysa bebek icin test yanlissa da kendim icin endiseleniyorum cunku regl kanamasi degil oglumla da ilgilenemiyorum bugun tekrar bi test daha yapip emin olup doktora gidicem
cnm kimyasal gebelikte olabilir. Tabiikide en guzeli dr gorunmen.. Bizide habersz birakma..

minik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii kızlar hamileyimmmmmmmm
9. Gün kanda negatifti bugün 13. Gün Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi beta ya baktırdım 12.98 çıktı Biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum daha önce kimyasal yaşamıştım
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah

Eklentiler

• PhotoGrid_1430050504675.webp
    PhotoGrid_1430050504675.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 102
9. Gün kanda negatifti bugün 13. Gün Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi beta ya baktırdım 12.98 çıktı Biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum daha önce kimyasal yaşamıştım
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah
Hayirli olsun.bende yasadm bi kez ve su an hamileyim.umarim bu sefer hersey yolunda gider..

hayırlı olsun,çok sevindim,allah tamamına erdirsin.

ben de grip oldum kızlar, iki gündür kötüyüm. malum ilaç da içemiyorum. nasıl iyileşeceğim ben :(

Merhaba kızlar bende ocak annesi olucam rabbim izin verirse yarın adet tarihim 3 gün önce kanda 47.53 çıktı bugünde 189.83 bakalım yarın doktora randevu aldım inş. Erkenden umutlanmışsın diyip morelimi bozmaz:(

Merhaba kızlar bende ocak annesi olucam rabbim izin verirse yarın adet tarihim 3 gün önce kanda 47.53 çıktı bugünde 189.83 bakalım yarın doktora randevu aldım inş. Erkenden umutlanmışsın diyip morelimi bozmaz:KK43:
Hosgeldin hayirli olsun tebrik ederim.dr oyle dese de uzulme.daha cok yeni zaten ne olacagi da belli olmaZ.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin.bende yarin dr dayim.degerim kac oyle merak ediyorum ki umarim yukselmistir.

ovulasyon 18 nisansa, 1 mayısta evde yapılan testlerde silik de olsa çıkabilir.ama ben sabırsız biri olduğum için bekleyemez mutlaka daha önce denerdim :)

Ya meraktan catlayacagim iki gündür kendimi attım dışarı:)))) önceden bi kimyasal mevzusu var o yüzden cesaret edemiyorum.. Ama gaza gelmeye de çok nusaitim:)))

Back
X