2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim 5 haftanin sonlarina dogru mutlaka gozukur.

Kızlar ben 5+4 um ogleden sonra doktor a gidecem kan testi verdim 1000 üzeri çıkmazsa değerim bakmicak ultrason dan. Çok merak ediyorum 11 gün geçti hcg kaç çıkar sizce bu aralar

Vajinal ultrasonun kanama yada düşüğe sebep olduğuna dair bilimsel bir bulgu yok canım,ki bazı durumlarda gerekli ve faydalı olabiliyor.Tabiki tercih meselesi siz istemeden doktorunuzda bakmayacaktır ama diğer anne adaylarını yanlış yönlendirmeyelim canım.Allah sağ salim bebeğinize kavuştursun inşallah

AYNEN KATILIYORUM OLSA BENİM OĞLUM DA OLURDU DOKTORUMUN TERCİHİ KALP ATIŞI DUYANA KADAR VAJİNAL BAKAR HEP HİÇ SIKINTI YAŞAMADIM ÇÜNKÜ ANCAK ENFEKSİYON FALAN BU ŞEKİLDE BİLİNEBİLİYOR RAHİM AĞZINA BAKILIYOR

kızlar 6+3 üm ultrasonda gördük kalp atışı ve keseyi p.tesi tekrar çağırdı testler yapalım dedi kan ve idrarmı yapılıyor sadece bazı yerlerde smear falan yazıyor bilgi verirmisiniz

Canim 5 haftanin sonlarina dogru mutlaka gozukur.
Teşekkür ederim arkadaşlar .Evet bende öyle biliyorum zararı yok diye Dr. Lar gerekli görmese ve zararlı bir durum olsa yapmazlar diye düşünüyorum. Arkadaş böyle ısrar edince ve başından geçenleri anlatınca korktum biraz ondan bu şekilde yazdım yanlış anlaşılmaya sebep verdiysem Özür dilerim. Şu an panik içindeyim ve çok mutluyum inşallah herseyin hayırlısı olur hepimiz için.

Elimde degil su an bebegimi uzuyormusum gibi geliyor. Ama hamile kalmadan onc2ki hayatimida ozlemedim değil yani
ohooooo canım sen şimdiden iki bulantı ile böyle söylersen, çok zorlanırsın... bu bizim en güzel günlerimiz. asıl zor olan son aylarda iyice ağırlaşınca karnından ne oturabiliyorsun, ne yatabiliyorsun. doğum sonrasını hiç söylemiyorum geceler boyu uykusuz, yorgun ve lohusa depresyonu ile başetmeye çalışacağımız günler.... gözünü korkutmuş gibi olmayayım ama annelik meşakati çok, ama çekilmesi çok tatlı sıkıntılarla dolu. bu rahat günlerinde bol bol moral ve güç depolamamız lazım.

Bizde hala eşimle benden ve kk aleminden başka bilen yok. Bebeğimizin kalp atışını duyunca söyleyeceğiz.

Supersin valla mide bulantilarim hep var zaten benim hamile olmadan önce de vardı aliskinim sen de başladı mi
benim ilk ve ikinci gebeliğe göre bu devede kulak..tek enteresan olan çok erken başladı 5 haftaya girdim başladı bende çok tiksiniyorum çok yemek seçiyorum oturdummuda kalkmıyorum kilo almadım çok çok.700 gr falan..burda bazı yazılanları okuyunca maşallah diyorum 15 kilodan 20 kiodan korkuluyor ben 30 kilo aldım ilk gebeliğimde ve yarısı ödemdi.1 yıl içinde bekarlık kilomun altına düştüm.yani 60 ile hamile kalmıştım 90 kilo ile doğuma girdim.6 ay sonra 70 şe düştüm.1 yıl sonrada 56..simdi 56 ile ile gebe kaldım...ödem oluşursa bisi diyemem onun dışında 15 kilo ideal.

merhaba kızlar nasılsınız
sizde bebek eşyalarına bakıyormusumuz yoksa benmi çok aceleciyim
bide bebiklerin cinsiyetleri ne zaman belli oluyo 12. haftadamı

ben daha hiç bişeye bakamadım bebek için daha çok endişe safhalarındayım ben canım hormonlarım fena dağıldı cinsiyetini de çok merak ediyorum ama bakalım belki 1 aya öğreniriz

Ben oda takımları, bebek arabaları, sling, kanguru, mama sandalyesi hepsine bakıyorum. Delilik var ama bende
ayy çok sevindim canım demekki bende bi anormallik yok
bende beşik dolap bebek arabası hastane çıkışlarna filan bakıyorum eşim görünce kızıyo bu acelen ne kaç ay var doğuma daha diyo
moralim bozuluyo o zaman ilk bebişim sonuçta heveslenmiyeyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…