- 28 Ağustos 2015
- 283
- 279
- 23
- 44
- Konu Sahibi CadiKazani
- #4.101
Merhaba herkes e Günaydın. Bende hamile olduğu mu daha dün öğrendim. Rabbim kısmet ederse Mayıs sonu Annesi olacağım. Çok ama çok mutluyum. Herkese sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb canm.. hayırlı olsun .. bende dün öğrendim ..Merhaba herkes e Günaydın. Bende hamile olduğu mu daha dün öğrendim. Rabbim kısmet ederse Mayıs sonu Annesi olacağım. Çok ama çok mutluyum. Herkese sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum.
Bu arada hangi şehirdesin? Doktorundan memnun musun?ben ankaradayım ve doktor araştırıyorum. Icime sinen bir doktor bulamadım henüz.
Teşekkür ederim canım. Bende tebrik ederim inşallah sağlıklı sıhhatli alırsınbebeğin i kucağına senin kaç gün geçti canım ben adet in 3.günü yaptım testi koyu bir pozitif gördüm çok mutluyum ve hala şoktayım Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.mrb canm.. hayırlı olsun .. bende dün öğrendim ..
Gitmedim valla, hatta cumartesi gidecektim ama bu sefer dayanamadım yarına aldım.
İlk gebeliğimden kötü bir hatıram var, doktora gitmekten kaçıyorum resmen.
Bi de daha büyümeden etmeden gidince hiçbir şey görünmüyor, daha çok stres oluyorum, geriliyorum. Öyle olacağına Allah'a emanet dedim bekledim. Avrupa'da doğuma kadar 2-3 kez doktora gidiyorlar, turp gibi bebekler doğuruyorlar. Bekleyeyim ben de ne olacak dedim.[/QUOT
Benimde ilk hamileliğimde 36+4 de bebeğimin kalbi durdu kaybettim. Çok zor Zaman'lar geçirdim. Şimdi de hep bi korku var. Hep gitmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Çok ultrason da iyi değil diyorlar. İnşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla alırız kucaklarımıza.
inşallah canm ben 6 gün geçmişti dün dra gittim keseyi gördük .. haftaya kontrolum var yine :)Teşekkür ederim canım. Bende tebrik ederim inşallah sağlıklı sıhhatli alırsınbebeğin i kucağına senin kaç gün geçti canım ben adet in 3.günü yaptım testi koyu bir pozitif gördüm çok mutluyum ve hala şoktayım Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
Merhaba herkes e Günaydın. Bende hamile olduğu mu daha dün öğrendim. Rabbim kısmet ederse Mayıs sonu Annesi olacağım. Çok ama çok mutluyum. Herkese sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum.
hayırlı olsun cnm.Merhaba herkes e Günaydın. Bende hamile olduğu mu daha dün öğrendim. Rabbim kısmet ederse Mayıs sonu Annesi olacağım. Çok ama çok mutluyum. Herkese sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum.
İki seferdir tüm yediklerimi çıkarıyorum bu ne kötü bulantiymis kızlar fenalardayim
İnşallah tek duam bu zaten. Cümlemizin öyle olsun.Başın sağolsun canım bilmiyordum. İnsan işte böyle hep kaygılı oluyor, bu işin sakini yok sanırım.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah.
Hayır gitmedim canım önümüzdeki hafta gideceğim acele etmek istemiyorum.inşallah canm ben 6 gün geçmişti dün dra gittim keseyi gördük .. haftaya kontrolum var yine :)
sen gittin mi dra
Çok teşekkür ederim canım. sende sağlıkla al bebeğin I kucağına.hayırlı olsun cnm.
Çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla alın bebeğinizi kucağınızaGunaydin hayirli ugurlu olsun...
Günaydın canım. Inşallah herşey çok güzel geçer. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Günaydın kızlar bugün tahlil sonuclarimi alicam ben de 4den sonra doktora ikinci kesemi de sorucam kızlar insallah ikizlerimin haberini veririm size çok uzulurum eger kaybolursa ikinci kesem
İnşallah tek duam bu zaten. Cümlemizin öyle olsun.