Benim de ikinci hamileliliğim bi de çok sıcaklara denk gelmişti son aylarım çok fenaydı ne yatabilirdim ayakkabı bile giyemezdim. Havalar çok sıcakken çok bunaltırdı hamileyken herşey daha zordu. Ayaklar eller davul yürümekte zordu. Doğum sezaryense zaten 2-3 haftada anca kendinize geleceksiniz dikiş yerleri çok ağrı yapıyor. Uzun süre kambur yürümüştüm. Doğrulmak, gülmek, hapşurmak ağrı veriridi dikişlere. Emzirmeyi hiç anlatmayayım meme uçları çok yara oluyor ama o da zamanla geçiyor... Uykusuzluk, gelen gidenin akıl vermesi, kaynana, görümce Ooo kim ne derse batacak
Ama o mis kokuluyu kollarınıza alınca dünya duracak
Herşey unutuluyor inanın yoksa niye ikinciyi doğurmaya niyet edelim. Dünyanın en zor olayı bir canlıyı yetiştirmek. O ameliyatlı ağrılı halimle bile kimseye bırakmadım kızımın bakımını zorlanıyordum ama keyifle yapıyordum. Hala daha uğraşıyorum. Yarın doğum günü 3 yaşı bitecek. Çok zor ama çok kutsal bir meslek Annelik. Eşlerinizle ilişkiniz çok büyük testlerden geçecek ilk çocukta bakalım ne kadar yanınızda size destek olucaklar. Yoksa bebeği doğuran bakar mı diyecekler? Ben deneyimliyim artık başıma ne gelecek biliyorum. Siz de bazı konularda fazla hayale kapılmayın derim. Beklentilerinizi büyütmezseniz daha huzurlu bir hamilelik yaşarsınız...
Ayy ne uzun yazmışım