• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar kese ve bebeğin kalp atışı hangi haftalarda görülüyor .Dr. gitmeye acele etmek istemiyorum

Kızlar kese ve bebeğin kalp atışı hangi haftalarda görülüyor .Dr. gitmeye acele etmek istemiyorum

canım alttan muayene ile 4 haftadan itibaren keseyi 5 ve ileri kaftalardada kalp atışyını duyabiliyorsun...bazı dr lar 4.haftada görünmez deyip yollayada biliyolar :)

ctesi dr gideklerlerden kimler var?? ctesi sabah kalp atışını duymaya gidicem ben yazarım herseyi.Allahım sağlıkla inşallah...

CNM 4+4 GÜNLÜKKEN KESEM GÖRÜNDÜ DÜNDE 6+6 DA BEBEĞİ VE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR AMA KESE KARINDAN GÖRÜNMEDİ İLK VAJİNAL ULTRASONLA BAKILDI 4 GÜN SONRA KANAMAM OLDU ACİLE GİTTİM O ZAMAN KARINDAN GÖRÜNDÜ 5 HAFTALIKTI ÇOK ERKEN GİTME DERİM ....

Kızlar hamile olduğunuzu soylediginiz insanlar nasihate başladı mi ben söylemedim ama babamız cok hevesli oldugu için herkese soyledi ve ben şimdiden sıkılmaya başladım nasihatlerden yok suna dikkat et buna dikkat et

Günaydın güzel anne adayları, mide bulantısı -1 kg ile devam ediyorum gebeliğime.Sağ salim kucağıma alayım herşeye razıyım..Sizde bulantılar ne alemde ?
benim bayramda yani 5. haftada başladı dane kadar safra kusuyordum her sabah bu sabah enteresan kusmadım..diliyorum azalışa geçti..ama genel olarak fenayım tiksinti kusma sürekli bulantı ve bas ağrısı boyun tarafında özellikle..sünizitte ver ankarada bugün fena bozdu havayı

canm ben dün ilk kez gittim reglm 6 gün gecikmişti ve keseyi gördük. kalp atısıda 8. hafta diye biliyorum
canım alttan muayene ile 4 haftadan itibaren keseyi 5 ve ileri kaftalardada kalp atışyını duyabiliyorsun...bazı dr lar 4.haftada görünmez deyip yollayada biliyolar :)
CNM 4+4 GÜNLÜKKEN KESEM GÖRÜNDÜ DÜNDE 6+6 DA BEBEĞİ VE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR AMA KESE KARINDAN GÖRÜNMEDİ İLK VAJİNAL ULTRASONLA BAKILDI 4 GÜN SONRA KANAMAM OLDU ACİLE GİTTİM O ZAMAN KARINDAN GÖRÜNDÜ 5 HAFTALIKTI ÇOK ERKEN GİTME DERİM ....
Hepinizie teşekkür ederim kızlar daha 4+4 üm hesaplamalar a göre ben vajinal ultrason istemiyorum geçen sene bir arkadaşım vajinal ultrasondan sonra kanaması oldu ve düşük yaptı bende o yüzden acele etmek istemiyorum acaba 5 haftalık olunca karın ultrasonunda görünür mü kese

Back