- 28 Ağustos 2015
- 283
- 279
- 23
- 44
- Konu Sahibi CadiKazani
- #4.121
Kızlar kese ve bebeğin kalp atışı hangi haftalarda görülüyor .Dr. gitmeye acele etmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cnm aminnnGüzel haberlerle gel inşallah.
canm ben dün ilk kez gittim reglm 6 gün gecikmişti ve keseyi gördük. kalp atısıda 8. hafta diye biliyorumKızlar kese ve bebeğin kalp atışı hangi haftalarda görülüyor .Dr. gitmeye acele etmek istemiyorum
Kızlar kese ve bebeğin kalp atışı hangi haftalarda görülüyor .Dr. gitmeye acele etmek istemiyorum
İnsallah duyarsın canim sağlıklı bi şekilde gelince haber ver bizedectesi dr gideklerlerden kimler var?? ctesi sabah kalp atışını duymaya gidicem ben yazarım herseyi.Allahım sağlıkla inşallah...
saol canım mutlaka yazarım.çünkü herkes kendini ölçüyor yazdıklarımız doğrultusunda az çok tahmin yürütebiliyoruz yazdıklarımızı okuyarak.rahatlıyoruz öyle diyimİnsallah duyarsın canim sağlıklı bi şekilde gelince haber ver bizede
Herkese günaydın doktora gidecekler hayırlı haberlerle dönerler inşallah. Ben de cuma gidicem kalp atışı duymaya
canım benim 3. gebelik nasihati ben verecem onlaraKızlar hamile olduğunuzu soylediginiz insanlar nasihate başladı mi ben söylemedim ama babamız cok hevesli oldugu için herkese soyledi ve ben şimdiden sıkılmaya başladım nasihatlerden yok suna dikkat et buna dikkat et
kaç haftalık oldun?Günaydın Kızlar bu sabah itibari ile bulantılarım hafiften hafiften kendini gösterdi
kaç haftalık oldun?
İyi o zaman sen tecrubelisin kurtuldun benim ilk gebeligim ve bunaldim şimdiden yeni bıraktım sigarayi da iyice sinir basiyocanım benim 3. gebelik nasihati ben verecem onlara
sağlıklı bi kese ve bebek görüncek inşallah canım.sansın bol olsunSon regli tarihime göre 7+1 cumartesi doktora gittiğimde ultrasonda ne görünecek bilmiyorum
benim bayramda yani 5. haftada başladı dane kadar safra kusuyordum her sabah bu sabah enteresan kusmadım..diliyorum azalışa geçti..ama genel olarak fenayım tiksinti kusma sürekli bulantı ve bas ağrısı boyun tarafında özellikle..sünizitte ver ankarada bugün fena bozdu havayıGünaydın güzel anne adayları, mide bulantısı -1 kg ile devam ediyorum gebeliğime.Sağ salim kucağıma alayım herşeye razıyım..Sizde bulantılar ne alemde ?
canm ben dün ilk kez gittim reglm 6 gün gecikmişti ve keseyi gördük. kalp atısıda 8. hafta diye biliyorum
canım alttan muayene ile 4 haftadan itibaren keseyi 5 ve ileri kaftalardada kalp atışyını duyabiliyorsun...bazı dr lar 4.haftada görünmez deyip yollayada biliyolar :)
Hepinizie teşekkür ederim kızlar daha 4+4 üm hesaplamalar a göre ben vajinal ultrason istemiyorum geçen sene bir arkadaşım vajinal ultrasondan sonra kanaması oldu ve düşük yaptı bende o yüzden acele etmek istemiyorum acaba 5 haftalık olunca karın ultrasonunda görünür mü keseCNM 4+4 GÜNLÜKKEN KESEM GÖRÜNDÜ DÜNDE 6+6 DA BEBEĞİ VE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR AMA KESE KARINDAN GÖRÜNMEDİ İLK VAJİNAL ULTRASONLA BAKILDI 4 GÜN SONRA KANAMAM OLDU ACİLE GİTTİM O ZAMAN KARINDAN GÖRÜNDÜ 5 HAFTALIKTI ÇOK ERKEN GİTME DERİM ....
dr herseyi söylüyor biliyorum zaten de.he he de geç yani...sigarayıda bırakmışsın mütiş bi haber iki kere tebrik ediyorum seniİyi o zaman sen tecrubelisin kurtuldun benim ilk gebeligim ve bunaldim şimdiden yeni bıraktım sigarayi da iyice sinir basiyo