2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ben daha hiç bişeye bakamadım bebek için daha çok endişe safhalarındayım ben canım hormonlarım fena dağıldı cinsiyetini de çok merak ediyorum ama bakalım belki 1 aya öğreniriz
endişe etme canım herşey yolunda gidecek inşallah bende korkmuyo değilim ama kötü ihtimalleri aklıma getirmemeye çalışıyorum
ama cinsiyetini çok merak ediyorum bi belli olsada isim düşünsem

Ben oda takımları, bebek arabaları, sling, kanguru, mama sandalyesi hepsine bakıyorum. Delilik var ama bende

O DELİLİK BEN DE DE VAR HEM DE İKİNCİ ÇOCUGUMUZ OLMASINA RAGMEN OĞLUMUN ODASI VAR ONA TEK KİŞİLİK YATAK ALMIŞTIM BÜYÜDÜ DİYE BEŞİK KARDEŞİNE KALDI CİNSİYETİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN OĞLUM ÇOK YALVARDI ALLAHIMA NE OLUR BANA KARDEŞ VER DİYE ONUN DUALARI KABUL OLDU ÇOK ŞÜKÜR İSMİNİ BİLE KOYDUYDU HELİN DİYE CİNSİYETİ BELLİ OLUNCA OĞLUMLA HEMEN GİDİP ALIŞVERİŞ YAPICAZ ÇOK HEVESLİ

BEN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİM DE EŞİM TUTTURDU GİDİP ÇITÇITLI BADİ ALALIM DİYE ŞAŞIRMA DEDİM AMA GİTTİK SEVDİ ONLARI BAKTI ALDIRMADIM AMA BU İKİNCİ ÇOCUĞUMUZ BİR DE

Benim de ikinci hamileliliğim bi de çok sıcaklara denk gelmişti son aylarım çok fenaydı ne yatabilirdim ayakkabı bile giyemezdim. Havalar çok sıcakken çok bunaltırdı hamileyken herşey daha zordu. Ayaklar eller davul yürümekte zordu. Doğum sezaryense zaten 2-3 haftada anca kendinize geleceksiniz dikiş yerleri çok ağrı yapıyor. Uzun süre kambur yürümüştüm. Doğrulmak, gülmek, hapşurmak ağrı veriridi dikişlere. Emzirmeyi hiç anlatmayayım meme uçları çok yara oluyor ama o da zamanla geçiyor... Uykusuzluk, gelen gidenin akıl vermesi, kaynana, görümce Ooo kim ne derse batacak
Ama o mis kokuluyu kollarınıza alınca dünya duracak
Herşey unutuluyor inanın yoksa niye ikinciyi doğurmaya niyet edelim. Dünyanın en zor olayı bir canlıyı yetiştirmek. O ameliyatlı ağrılı halimle bile kimseye bırakmadım kızımın bakımını zorlanıyordum ama keyifle yapıyordum. Hala daha uğraşıyorum. Yarın doğum günü 3 yaşı bitecek. Çok zor ama çok kutsal bir meslek Annelik. Eşlerinizle ilişkiniz çok büyük testlerden geçecek ilk çocukta bakalım ne kadar yanınızda size destek olucaklar. Yoksa bebeği doğuran bakar mı diyecekler? Ben deneyimliyim artık başıma ne gelecek biliyorum. Siz de bazı konularda fazla hayale kapılmayın derim. Beklentilerinizi büyütmezseniz daha huzurlu bir hamilelik yaşarsınız...
Ayy ne uzun yazmışım

merhaba kızlar nasılsınız
sizde bebek eşyalarına bakıyormusumuz yoksa benmi çok aceleciyim
bide bebiklerin cinsiyetleri ne zaman belli oluyo 12. haftadamı
erkekse 12. haftadan sonra belli olabiliyor. 16. haftadan sonra kesin olarak söylüyor doktorlar cinsiyetini...

İnşallah canım.Panik halinin mutlulukla birleşmesi annelik duygusu oluyor sanırım,hiç bi zaman bitmiyor.Sağlıcakla kalın

merhaba kızlar nasılsınız
sizde bebek eşyalarına bakıyormusumuz yoksa benmi çok aceleciyim
bide bebiklerin cinsiyetleri ne zaman belli oluyo 12. haftadamı

BENİM OĞLUM 10.HAFTA DA GÖSTERDİ TÜP BEBEK OLUNCA HEMEN SÖYLEMİŞTİ DOKTORUM GENEL DE GARANTİ OLMADAN SÖYLEMİYORLAR

bende isim düşündüm..kız olsada erkek olsada hazır erkek değişebilir ama kız kesin karar verdim

çok güzel yazmışsın canım, eline sağlık...

Maşallah çok güzel vermissin kilolarına da hemen benim vücudum da çok müsait kilo olmaya ben de baya alırım gibi geliyo

Benim de ikinci gebeliğim aynı şekilde oğluşum kardeşi olmasını çok istedi. Aynı şekilde oğluşuma yeni oda takımı almıştım 5 yaşına kadar kullanılan yatakta kardeşine kalıyor :) bende de hastalık derecesinde bebek bezlerine kadar bakıyorum

Oyyyy ben yerim o evdeki kuzuyu, ne de güzel abi olurmuş.

Bu arada ikinci-üçüncü çocuğu olan anneler cevaplarsa sevinirim.
O büyüyen karyolalı oda takımlarından almak istiyorum ama anne yanına da beşik almak lazım.
Anne yanına da park yatak alayım diyorum, 1 yaşını doldurunca odasına geçiririm. Sizce mantıklı mı?

Slm canım benimde ikinci bebişim olacak Allah nasip ederse daha önce oğluma mothercare'den bir yatak almıştım. İnanılmaz kullanışlı 0-8 ay arası yatağı üst kademede kullanabiliyorsun sonrasında 8 ay - 2 yaşa kadar yatak kısmını aşağıya indirebiliyorsun ve daha sonra 2-5 yaş olunca kenarındaki korumalıkları çıkartıp normal yatak olarak kullanabiliyorsun şiddetle tavsiye ederim.

Odasını yapıcaksan tabi ki büyüyen takımlardan al canım bizimki 180cm. Şuan 140cm olarak kullanıyoruz. Doğduğunda küçük beşiklerden aldık karyola şeklinde yatak odamıza 6ay bizimle yattı sonra kendi odasına geçti. Park yatak kullanışlı gelmedi bana oğlum çok hareketli çünkü alt kata indirince yatağa koymak zor oluyo uyuyunca. Koyduğun anda uyanabiliyo. Bnm kv bursada oraya aldık biz gittiğimizde yatırıyorum o tarz durumlarda ideal oluyo park yatak.
Ama önemli olan şu herşey anne ve bebekte bitiyo bana kullanışlı gelen sana gelmeyebilir bebeğin rahat edemeyebilir. Mobilyacıları gezerken deneyebilirsin canım. Bi de emzirme olayı var ben 5 ay emzirebildiğim için 6.ay odasını ayırdım. Geceleri sadece bi kere uyanıp mama içiyodu oğlum. Ama emzirince 2-3 saatte bir kalkıyolar ve uyku sersemi diğer odaya gidip emzirebilicek msn ? Bunlarıda düşün canım

merhaba kızlar nasılsınız? ilk detaylı tahlillerinizi yaptırdınız mı?

benm idrarda keton çıktı,doktor çok mu kusuyosun ya da şeker hastası mısın dedi. ikisi de yok bende dedm,beslenme yetersizliği var o zaman dedi vitamin falan da vermedi ben anlamadım bu işten bişey

benim oğlum 4,5 yaşında suan.oğuluma bi oda döşedim büyüyen yatak aldım. denizci odası modeli.tam oğlumun beşiğinin karsınıda üniversitede okurkenden kalma tek kişilik yatağımı yerleştirdim.oğlumu odama hiç götürmedim ben onun odasına taşındım.yatak değiştirdiğimde zaten mesela annemlere gittiğimde huysuzlanıyordu yani alışıyolar yataklarına..

unutmadan simdi beşiği büyüyen formata cevirdik bildiğin genç odası oldu..tavsi ederim çok kullanışlı ve ekonomik

BEN OLSAM BÜYÜYEN BEŞİK ALMAM YATAKLARI BEŞİKTEN BOZUNCA RAHAT OLMUYOR KÜÇÜK NORMAL BEŞİK ALIN ODA YA DA PARK BEŞİK ALIN BEŞİĞİ KALDIRINCA TEK KİŞİLİK YATAK DAHA KULANIŞLI OLUYOR BİZ BAZEN OĞLUMLA YA BEN YA BABASI YATARIZ BÜYÜYEN BEŞİĞE SIĞMAZSINIZ PARK BEŞİKTE KALDIRMASI KOLAY OLUYOR NACİZANE FİKRİM BU YÖNDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…