• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
BEN OLSAM BÜYÜYEN BEŞİK ALMAM YATAKLARI BEŞİKTEN BOZUNCA RAHAT OLMUYOR KÜÇÜK NORMAL BEŞİK ALIN ODA YA DA PARK BEŞİK ALIN BEŞİĞİ KALDIRINCA TEK KİŞİLİK YATAK DAHA KULANIŞLI OLUYOR BİZ BAZEN OĞLUMLA YA BEN YA BABASI YATARIZ BÜYÜYEN BEŞİĞE SIĞMAZSINIZ PARK BEŞİKTE KALDIRMASI KOLAY OLUYOR NACİZANE FİKRİM BU YÖNDE
bizimki hiç bozulmadı çok rahat kullanıyoruz.dediğim gibi 5 yıl geçti hala çok sağlam ve konforlu.hem ekonomikte oluyor.beşiği evde tutmak zorunda kalmıycak.

Benim de ikinci hamileliliğim bi de çok sıcaklara denk gelmişti son aylarım çok fenaydı ne yatabilirdim ayakkabı bile giyemezdim. Havalar çok sıcakken çok bunaltırdı hamileyken herşey daha zordu. Ayaklar eller davul yürümekte zordu. Doğum sezaryense zaten 2-3 haftada anca kendinize geleceksiniz dikiş yerleri çok ağrı yapıyor. Uzun süre kambur yürümüştüm. Doğrulmak, gülmek, hapşurmak ağrı veriridi dikişlere. Emzirmeyi hiç anlatmayayım meme uçları çok yara oluyor ama o da zamanla geçiyor... Uykusuzluk, gelen gidenin akıl vermesi, kaynana, görümce Ooo kim ne derse batacak
Ama o mis kokuluyu kollarınıza alınca dünya duracak :KK68:
Herşey unutuluyor inanın yoksa niye ikinciyi doğurmaya niyet edelim. Dünyanın en zor olayı bir canlıyı yetiştirmek. O ameliyatlı ağrılı halimle bile kimseye bırakmadım kızımın bakımını zorlanıyordum ama keyifle yapıyordum. Hala daha uğraşıyorum. Yarın doğum günü 3 yaşı bitecek. Çok zor ama çok kutsal bir meslek Annelik. Eşlerinizle ilişkiniz çok büyük testlerden geçecek ilk çocukta bakalım ne kadar yanınızda size destek olucaklar. Yoksa bebeği doğuran bakar mı diyecekler? Ben deneyimliyim artık başıma ne gelecek biliyorum. Siz de bazı konularda fazla hayale kapılmayın derim. Beklentilerinizi büyütmezseniz daha huzurlu bir hamilelik yaşarsınız...
Ayy ne uzun yazmışım :KK53::KK53::KK53:
canım ne güzel yazmışsın Allah hepimizin yardımcısı olsun
benide en çok düşündüren şey doğumdan sonra insanlarla nasıl başedeceğim
evlenmeden önce sonra düğünümde sorun çıkarmak için elinden geleni arkasına bırakmayan değerli aile büyükleri eminimki doğum sonrası o güZel günleride burnumdan getirmek için her türlü çabayı gösterecek
acaba diyorum kimseyi çağırmasammı
eşimle beraber halledebilirmiyiZki
o da sağolsun bi çorba kaynatmayı bilmez :110:
normal doğum yapsam kaç günde kendime gelirim
geçen boğa bebeklerinin özelliklerine bakıyorum sakin oldukları yazıyo inşallah bebeğim sakin bi bebek olurda kimsrye ihtiyaç duymadan atlatırım lohusalığı:anneadayı:

bizimki hiç bozulmadı çok rahat kullanıyoruz.dediğim gibi 5 yıl geçti hala çok sağlam ve konforlu.hem ekonomikte oluyor.beşiği evde tutmak zorunda kalmıycak.

ANNEM ABİMİN OĞLUNA ALMIŞTI O HİÇ YATMADI YES YENİ KALDI KIZINI DA ONDA BÜYÜTTÜ 14 YILLIK BEŞİK HİÇ DEFORME OLMADI KIZDA BEŞİKTEN KURTULUNCA YATAĞA ÇEVİRDİLER AMA ENİ DAR BEŞİKLERİN YATAĞINI BÜYÜTMEK İSTERSENİZ DE O EBATLAR DA YATAK BULMAK ZOR DAYANAMAYIP KIZA DA NORMAL YATAK ALDILAR

canım ne güzel yazmışsın Allah hepimizin yardımcısı olsun
benide en çok düşündüren şey doğumdan sonra insanlarla nasıl başedeceğim
evlenmeden önce sonra düğünümde sorun çıkarmak için elinden geleni arkasına bırakmayan değerli aile büyükleri eminimki doğum sonrası o güZel günleride burnumdan getirmek için her türlü çabayı gösterecek
acaba diyorum kimseyi çağırmasammı
eşimle beraber halledebilirmiyiZki
o da sağolsun bi çorba kaynatmayı bilmez :110:
normal doğum yapsam kaç günde kendime gelirim
geçen boğa bebeklerinin özelliklerine bakıyorum sakin oldukları yazıyo inşallah bebeğim sakin bi bebek olurda kimsrye ihtiyaç duymadan atlatırım lohusalığı:anneadayı:
Canm normal dogum 3 günde ayaklsnıyo insan çokta rahat oluyo inşallah norm dogum yaparsın gerçekten büyükler çok karışıyor lohusalıktan geçtim onların nazları insanı ayrı bi delirtiyo

Kızlar canm acayip pırasa yemegi çekiyor pırasa çıktım arkadaşlar sivasta yım ben görmedim ama

ohooooo canım sen şimdiden iki bulantı ile böyle söylersen, çok zorlanırsın... bu bizim en güzel günlerimiz. asıl zor olan son aylarda iyice ağırlaşınca karnından ne oturabiliyorsun, ne yatabiliyorsun. doğum sonrasını hiç söylemiyorum geceler boyu uykusuz, yorgun ve lohusa depresyonu ile başetmeye çalışacağımız günler.... gözünü korkutmuş gibi olmayayım ama annelik meşakati çok, ama çekilmesi çok tatlı sıkıntılarla dolu. bu rahat günlerinde bol bol moral ve güç depolamamız lazım.
:D valla sagol canim dahada depresti yaralarim. Yok aslinda derdim bunlar değildi. Bulanti falan degil yani. Zaten gecti o gun cok kotu hissettim kendimi nedenini bende bilmiyorum.

ANNEM ABİMİN OĞLUNA ALMIŞTI O HİÇ YATMADI YES YENİ KALDI KIZINI DA ONDA BÜYÜTTÜ 14 YILLIK BEŞİK HİÇ DEFORME OLMADI KIZDA BEŞİKTEN KURTULUNCA YATAĞA ÇEVİRDİLER AMA ENİ DAR BEŞİKLERİN YATAĞINI BÜYÜTMEK İSTERSENİZ DE O EBATLAR DA YATAK BULMAK ZOR DAYANAMAYIP KIZA DA NORMAL YATAK ALDILAR
14 yıllık beşiği sakladıysanız valla brovoo

Zaten o herseyi bagliyor ya canim. Elimi neye atsam dokuncak diye geri birakiyorum. Ama artik kasiklarima vuruyor. Bebegi zorlucak diye korkuyorum
Zencefilin hiç bi zararı yok canım bebeğe. Bnm ilk hamileliğim de aynı zamandaydı 3 kere grip oldum hepsini de ballı zencefille atlattım. Ihlamurda içebilirsin öksürüğe iyi gelir.

Selam bayanlar benimle aynı haftada olanlar kalp atışı duydu mu ?
Bu hafta içinde doktora gitmeyi düşünüyorum..Bayram öncesi gittiğimde erken demişti şimdi yine gidipte duymadan bişi olmadan gelmek istemiyorum??

Kızlar yatak yorumlarınızı okudum. aTelefondan girdiğim için alıntı yapamadım. Herkesin deneyimlerini okudum.

Anne yayına park yatak isteme sebebim sonrasında kaldırılabilir olması. Bebekle birlikte uyumayı düşünmüyorum. Gece emzirmesi 6aydan sonra azalır diye düşündüğümden 6ay dedim ama 9ay-1sene olabilir. Daha fazla uzatmam ama gecikmeden odasını ayırırım iniallah.

Tabi hiç beşil vs. canlı görmedim. Gezip görüp netleştiririm. İnşallah doğuma daha çok var.

Slm canım benimde ikinci bebişim olacak Allah nasip ederse daha önce oğluma mothercare'den bir yatak almıştım. İnanılmaz kullanışlı 0-8 ay arası yatağı üst kademede kullanabiliyorsun sonrasında 8 ay - 2 yaşa kadar yatak kısmını aşağıya indirebiliyorsun ve daha sonra 2-5 yaş olunca kenarındaki korumalıkları çıkartıp normal yatak olarak kullanabiliyorsun şiddetle tavsiye ederim.

Kızlar yatak yorumlarınızı okudum. aTelefondan girdiğim için alıntı yapamadım. Herkesin deneyimlerini okudum.

Anne yayına park yatak isteme sebebim sonrasında kaldırılabilir olması. Bebekle birlikte uyumayı düşünmüyorum. Gece emzirmesi 6aydan sonra azalır diye düşündüğümden 6ay dedim ama 9ay-1sene olabilir. Daha fazla uzatmam ama gecikmeden odasını ayırırım iniallah.

Tabi hiç beşil vs. canlı görmedim. Gezip görüp netleştiririm. İnşallah doğuma daha çok var.
image.jpg

Back