- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #51.281
Bu konuda haklısın benimde Kv nişanlandığımıZdan Beri her defasında aynı şeyi yapıyorBen kV sevilmez mi dedim ki :)) kafalar uyuyorsa sevilir tabiki ama sana sürekli kötülük edene ay ben iyi bi insanım sana iyilikle yaklasicam dersin bir dersin iki dersin üçte demezsin ama gerçekçi olalım ha ama muhtaç durumda olur ihtiyacı olur insanı vazifeni de yaparsın sonuçta.mesela kV bizde 20 gündür kendisini evet pek sevmiyorum ama eşimi ben yönlendiriyorum hadi çıkın annene hediye al onu al bunu al gönlünü yap diye onla muhabbet ediyorum Baya surat asip evde dolanmiyorum canı bişey isterse hemen eşimi arıyorum aldiriyorum ama ben evde ordan oraya koşturup tek tabak kaldirmiyor üstüne yorulmadigimi iddia edip bana sürekli iş yükü çıkarmaya çalışıyo dolayısıyla bnde ona hergün yemek yapıyım kıyafetini utuleyim diye arkasında dolanmam basının çaresine bakar.ha onun evinde benim gördüğüm muameleyi ben anlatmiyim bile onlara rağmen ben bunları yapabiliyorsam fazlasıyla iyiyim zaten :))) gerisi orta yol olmuyor bana göre![]()
Ya ailemin arkasından konuşuyor ya suratsız davranıyor bir iki üç derken artık görüşmüyorum
O insanlar düzeldi mi hayır hala aynı Kafadalar
E peki ben neden sürekli ılımlı olmaya çalışıp kendimi yıpratayım ki
Görüşmüyorum merhaba merhaba
Saygısızlıkta etmedim şuana kadar