Kızlar bizde bugun 16:00 da Dışarıya çıktık , benim Arabanın Kaskosunu sigortasını yeniledik , biraz showrommda gezdik , sonra avm ye gittik , kızım poşetten sıkıldı kucağıma aldım en az 20 kişi kızımı mıncıklamak istedi , yüzüne dokundurmadan sevdirdim bi o kadar da uzaktan tepki verenler oldu Kızımın yüzü reyonlara dönüktü , oyuncak reyonunda baya yoruldu , 2-3 oyuncak aldık , şu zamana kadar benim küçüklük oyuncaklarımla idare ediyordu (annem saklamış bi kısmını) oyun Halısı almak konusunda kararsız kaldık , evin içinde nereye koyacağımızı kestiremedik , sonra yemek yedik , hi eziyet etmedi , sonra kahve içmek için başka bir yere geçtik saat 8 e kadar dışarıdaydık çok mutlu mesuttu kızım , cafedede baya mıncırcam isteyen oldu , uzaktan sevdirdim birde herkese maşallah deyin diye tutturdum :) eve geldik 8 de, güzel güzel emerken çığlıklar başladı

mememi yarım emdi , mama bile yiyemedi , duruyor duruyor Çığlık atıyor , nazar Duası açtık, ayetel kürsülere nas felaklar derken daha bu saatte uyuyabildi kuzum , aman kızlar dikkat edin nazarım kötü birşeymiş

ben bir daha bu kadar kalabalık yerlere götürmeyeeğim