• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay sinirden çatlicam şimdi.kV bizde biliyorsunuz.evimiz akşam üstü çok sicak oluyo oğlum da terliyo isilik oluyo die klima aldık doktor serinde tutun dedi kV de de klima istemiyo hasta oluyormuş bizde günlerdir dikkat ediyoruz arada bir açıyoruz bugün de eşim dışarı çıktı ben de oğlumu emzirecektim baktım sirilsiklam olmuş terden kılmayı açtım bu da serindi niye actin dedi Hayır çok sıcak dedim söylendi baktım kapıyı çarptı çıktı gitti aradım niye gittin die ben rahatsız okuyorum biliyosun klima aciyosun dedi sesi ağlamaklı ben de yanlış anladın hadi çık yukarı yapma böyle dedim eşimi aradım annesinin yanına gitti diyomus ki ben daha da gelmem buraya bilmem ne die.yani takacak bişey bulamadi bunu buldu.

Ayy kiyamam sana yaaa.

Canim sana sunu soylim aynisini yasiyoruz bizde.ayni boyle nedenlerden oturu uc kez kapiyi carpip cikti kv ve olaylari cooookkk farkli anlatti. Allah yukarda ben O na sigindim.
Yanliz degilsin cnm yani sendekinin iyisi yok bizdede :) yalniz olmadigini bil.
Ben bizimkinin hastaligina vurdum hep.ama sunu da anladim ki kv ler zaten bizim evleri benimseyerek gelmiolar yani ne desek yanlis anlasiliyo ve kafalarinda hep su rahatsizlik veriyorum. Sanirim yaslilik psikolijisi kendilerini fazlalik gibi hissediyorlar.aslinda oyle degil ama korkarim o yaslarda bizde oyle olmayalim hep pozitif ve cozum odakli olalim.

Onada uzme kendini yasliligina alinganligina falan ver takma kafana kendini uzme. Walla dogum yapan biziz ben bir gun lohusayim deyip alinganlik yapamadim :)
Benimki de Mevlüt yapmasına izin vermedim diye küstü 1 aydır görmedi torununu. tanımadığım insanları evimde istemiyorum cami çok gidin birinde yapın dedim :halay:

Benimki de Mevlüt yapmasına izin vermedim diye küstü 1 aydır görmedi torununu. tanımadığım insanları evimde istemiyorum cami çok gidin birinde yapın dedim :halay:
Benimkide mevlut istemio gelin diye sag da solda soyledi gezdi. Sanki misafir istemiomusum gibi. Hep onun komsulari ve akrabalari gelmek istiomus cocuk gormeye. Simdi millete laf olmiyim diye yaptircam yinede onumuzdeki hafta :(

Ya çok tatlı maşallah. Sever umarım. Ben de bugün internetten baktım aynen böyle bir tane beğendim. Ama benimki kucağımda uyuyor nasıl vereceğim? Emzik emmiyor.
Kucağında seni emerken mi uyuyor canım? Benimki de bazen öyle uyuyor. O zamanda yine veriyorum eline. Kucağımda uyurken tamamen uykuya dalmadan yatırıyorum yatağa yanına uzanıyorum ben de. İrkilip eller havada olduğunda tutuşturuyorum eline. Henüz başlamak için erken ama almışken başladım :) bugün uyanmış onu emiyordu :):)

Benimkide mevlut istemio gelin diye sag da solda soyledi gezdi. Sanki misafir istemiomusum gibi. Hep onun komsulari ve akrabalari gelmek istiomus cocuk gormeye. Simdi millete laf olmiyim diye yaptircam yinede onumuzdeki hafta :KK43:
Allah kolaylık versin Can'ım. Zor günümde yanımda olsaydı birazcık destek olsaydı ben de onun gönlünü etmek isterdim ama malesef hayırlısı artık

9ay 9ay canım benim de sol göğsümde öyle olmuştu pütür pütür şişlik sertlik. annem ekmeğin içine soğan koyup sırtıma vurdu :):):) sonra soğanlı ekmeği yedirdi umduğun bu olsun diye. Son zamanlarda canın bir şey çekti mi. Bana saçma geliyordu ama cidden oluyormuş. Soğanlı yumruktan sonra geçti :) bir sertlik var o da en başta olmuştu :/ hala duruyor o da.

Bu olur mu uyku arkadaşı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 47
Ay sinirden çatlicam şimdi.kV bizde biliyorsunuz.evimiz akşam üstü çok sicak oluyo oğlum da terliyo isilik oluyo die klima aldık doktor serinde tutun dedi kV de de klima istemiyo hasta oluyormuş bizde günlerdir dikkat ediyoruz arada bir açıyoruz bugün de eşim dışarı çıktı ben de oğlumu emzirecektim baktım sirilsiklam olmuş terden kılmayı açtım bu da serindi niye actin dedi Hayır çok sıcak dedim söylendi baktım kapıyı çarptı çıktı gitti aradım niye gittin die ben rahatsız okuyorum biliyosun klima aciyosun dedi sesi ağlamaklı ben de yanlış anladın hadi çık yukarı yapma böyle dedim eşimi aradım annesinin yanına gitti diyomus ki ben daha da gelmem buraya bilmem ne die.yani takacak bişey bulamadi bunu buldu.
Ay senin Kv de burnundan kıl aldırmıyor :/ boşver fazla kurcalama , yanlış anladın falan de geç , isterse gelmesin :)

9ay 9ay canım benim de sol göğsümde öyle olmuştu pütür pütür şişlik sertlik. annem ekmeğin içine soğan koyup sırtıma vurdu :):):) sonra soğanlı ekmeği yedirdi umduğun bu olsun diye. Son zamanlarda canın bir şey çekti mi. Bana saçma geliyordu ama cidden oluyormuş. Soğanlı yumruktan sonra geçti :) bir sertlik var o da en başta olmuştu :/ hala duruyor o da.
ahahah canım çok tatlısınız gerçekten. canım bir şey çekmedi. bunu denemek isterdim ama gülmekten yapamayız biz :))
annex şu an ben emzirirken bebek tutamıyor ondan oldu diye gelip göğsümü sıkmakla meşgul

Kızlar bizde bugun 16:00 da Dışarıya çıktık , benim Arabanın Kaskosunu sigortasını yeniledik , biraz showrommda gezdik , sonra avm ye gittik , kızım poşetten sıkıldı kucağıma aldım en az 20 kişi kızımı mıncıklamak istedi , yüzüne dokundurmadan sevdirdim bi o kadar da uzaktan tepki verenler oldu Kızımın yüzü reyonlara dönüktü , oyuncak reyonunda baya yoruldu , 2-3 oyuncak aldık , şu zamana kadar benim küçüklük oyuncaklarımla idare ediyordu (annem saklamış bi kısmını) oyun Halısı almak konusunda kararsız kaldık , evin içinde nereye koyacağımızı kestiremedik , sonra yemek yedik , hi eziyet etmedi , sonra kahve içmek için başka bir yere geçtik saat 8 e kadar dışarıdaydık çok mutlu mesuttu kızım , cafedede baya mıncırcam isteyen oldu , uzaktan sevdirdim birde herkese maşallah deyin diye tutturdum :) eve geldik 8 de, güzel güzel emerken çığlıklar başladı :( mememi yarım emdi , mama bile yiyemedi , duruyor duruyor Çığlık atıyor , nazar Duası açtık, ayetel kürsülere nas felaklar derken daha bu saatte uyuyabildi kuzum , aman kızlar dikkat edin nazarım kötü birşeymiş :( ben bir daha bu kadar kalabalık yerlere götürmeyeeğim

Kızlar bizde bugun 16:00 da Dışarıya çıktık , benim Arabanın Kaskosunu sigortasını yeniledik , biraz showrommda gezdik , sonra avm ye gittik , kızım poşetten sıkıldı kucağıma aldım en az 20 kişi kızımı mıncıklamak istedi , yüzüne dokundurmadan sevdirdim bi o kadar da uzaktan tepki verenler oldu Kızımın yüzü reyonlara dönüktü , oyuncak reyonunda baya yoruldu , 2-3 oyuncak aldık , şu zamana kadar benim küçüklük oyuncaklarımla idare ediyordu (annem saklamış bi kısmını) oyun Halısı almak konusunda kararsız kaldık , evin içinde nereye koyacağımızı kestiremedik , sonra yemek yedik , hi eziyet etmedi , sonra kahve içmek için başka bir yere geçtik saat 8 e kadar dışarıdaydık çok mutlu mesuttu kızım , cafedede baya mıncırcam isteyen oldu , uzaktan sevdirdim birde herkese maşallah deyin diye tutturdum :) eve geldik 8 de, güzel güzel emerken çığlıklar başladı :KK43: mememi yarım emdi , mama bile yiyemedi , duruyor duruyor Çığlık atıyor , nazar Duası açtık, ayetel kürsülere nas felaklar derken daha bu saatte uyuyabildi kuzum , aman kızlar dikkat edin nazarım kötü birşeymiş :KK43: ben bir daha bu kadar kalabalık yerlere götürmeyeeğim

Allah nazardan korusun canım. Çok uyarılmış da olabilir. Çok yorulmuştur. Yine 1.5 saatte uyutmuşsun bence iyi.
Benimki de çığlık atıyor bazen emerken :)

Sutu artirmak icin bira mayasi tableti kullanan oldu mu? Ben uc haftadir falan kullaniyorum pek bi faydasini gormedim. Herkes yazmis cok etkili kesin sonuc soyle artiriyo boyle costuruyo.. Bunyeye gore degisiyo sanirim. Helvaya devam :)
Bnde dunden beri sabah aksam iki avuc beyaz uzum yiyp ustune iki bardak su iciyrm fayda etti biliyomusun :) tavsye ederm artk uzum bitene kdr yicem is yeirnede alcam

Sutu artirmak icin bira mayasi tableti kullanan oldu mu? Ben uc haftadir falan kullaniyorum pek bi faydasini gormedim. Herkes yazmis cok etkili kesin sonuc soyle artiriyo boyle costuruyo.. Bunyeye gore degisiyo sanirim. Helvaya devam :)
Bana da Malt içecek demişlerdi , en fazla 5 Cc artırmıştı , guzel tarafı sütüm artsın diye o yaz sıcaklarında buz gibi harika oluyordu 2-3 tane içiyordum Bahaneyle :))) bence artık bu saatten sonra süt çok artmıyor canım , ilk zaman me yaptıysan o baya fayda ediyor , şimdi artık rölantiye biniyor ...

Bnde dunden beri sabah aksam iki avuc beyaz uzum yiyp ustune iki bardak su iciyrm fayda etti biliyomusun :) tavsye ederm artk uzum bitene kdr yicem is yeirnede alcam
Aaaaa benim dün ondan mı sütüm çok geldi acaba , hemen yemeye devam edeyim o zaman resmen 2 saatte memelerim taş gibi olmuştu , hemen üzüm yiyorum , yalnız benim bebekte çok gaz yaptı , uzun zamandan sonra kızım gaz Yüzünden ağladı dün :(

Allah nazardan korusun canım. Çok uyarılmış da olabilir. Çok yorulmuştur. Yine 1.5 saatte uyutmuşsun bence iyi.
Benimki de çığlık atıyor bazen emerken :)
Hepimizin beneğini korusun canım , ypk bu Çığlık farklı resmen kıvrandı kızım , birde Mango passion içmiştim acaba gazdan mı ağladı dedim ama Karnı yumuşaktı ... Pazartesi ilk işim nazar Boncuklu künye almak olacak , dışarı çıkarken takarım ...

Aaaaa benim dün ondan mı sütüm çok geldi acaba , hemen yemeye devam edeyim o zaman resmen 2 saatte memelerim taş gibi olmuştu , hemen üzüm yiyorum , yalnız benim bebekte çok gaz yaptı , uzun zamandan sonra kızım gaz Yüzünden ağladı dün :KK43:
Bizde bisey olmadi ama uzum dedigin gibi hemen sut kanallarimi costurdu hos bizimli ilk ememde sut bitti ama snra baktim meger uzum kürü varmis :)

Back
X