• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Oğlum uyku arkadaşıyla tanıştı bakalım sevecek mi :)
image.webp
image.webp

Kızlar ya tek göğüsümde koltuk altına doğru olan tarafta hep bir şişlik var. Bastırınca acıyor. Düğümlendi diye yorumluyorum. Sizde de benzer şeyler oluyor mu?
Orayı hiç iyi emmiyor. Her emzirmeden sonra sağıyorum 20 ml çıkıyor.

superselma superselma Benim kv de de ilaç kullanıyor. Belki de kötü niyetli değil, elinde değil işte. Ona göre davranmak gerekiyor aynen dediğin gibi. Kulak asmayacaksın işte dediklerine.

Şimdi çocuğuma da onlar bakacak annemle dönüşümlü olarak. Kitap alıp göndermek istiyorum. Okurlar diyor eşim. Ben Adem Güneş'in önerilerini uygulamak istiyorum.
Bugün de Ali Çankırılı'nın çocuğun manevi eğitimi kitabına başladım.
Ama benim bilmem yetmeyecek. Bakacak olan herkes bilmeli.

kızlar sizin bebişlerde oyun halısında veya dönencenin karşısında en fazla 10 dk durup mızırdanıyormu yoksa bizimkine özgü bişey mi???
Dönenceden hala korkuyor benimki. Kucağıma alıp uzaktan baktırınca izliyor sadece.
Ama oyun halısına bayılıyor. 40 dakikaya kadar oynadığını bilirim. Hayvanlar sallanıyor, onları tutuyor, yüzlerine bakıp konuşuyor falan :)
Sanırım önemli olan sevdiği şeyi bulmakta. Bir de arkadaşımın doktoru yalnız bırakın kendi kendine oynamayı öğrensin demiş ama ben yalnız bırakamıyorum. Mesela bir şeye uzanıp tuttuğunda aferimmm diyorum. Hayvanların yüzünü kendisine çevirip tut annem aslanı falan diyorum

Netten sip verdim. 65 günlük saskin bakiyor sadece. Tabi kısa süreli bir eğitim onu sıkmadan. Kizim 65 günlük. Zaten 0/12 aylik eğitim seti. Alırsın daha musait oldugun bir zamanda gec değil yani. Biraz daha toparlasin avmlere gidebileyim daha yararlı seyler bulurum diye umit ediyorum
@Dorabusra0172 kumzum seninki küçük ama ne kadar erken kartları göstermeye başlarsan o kadar iyi. Ben 20 günlükken başlamıştım. Şimdi neredeyse 3 aylık. Kart destesine hep yenilerini ekliyorum. Ama 20 günlükken gösterdiklerime gelince sıra gülüyor. Hatta çark gibi bir şey var onu görünce sevinçle bağırıyor. Makina mühendisi olacak galiba :)

@PembeLokum canım gece okurken sakız cigniyordum senin yazdıklarını okuyunca
Heyecandan nasıl cignediysem artik
Yeni yaptırdığım dolgu çıktı yerinden
15senelikler duruyor
Demek ki boşluk mu varmış
Sakızla dolgu çıkar mi ya hu?
Yeniden randevu alacağım :)
Heyecandan :))) Ama iyi yapmamış demek ki. Benim de bir tane dolgum vardı. 27 tane daha dişim var ama bir tek onun altı çürümüş. Onunla uğraşıyoruz. Nasıl dolgunun altı çürür. Demek ki iyi temizlememişler. İyi yapmıyorlar bence.

Ay sinirden çatlicam şimdi.kV bizde biliyorsunuz.evimiz akşam üstü çok sicak oluyo oğlum da terliyo isilik oluyo die klima aldık doktor serinde tutun dedi kV de de klima istemiyo hasta oluyormuş bizde günlerdir dikkat ediyoruz arada bir açıyoruz bugün de eşim dışarı çıktı ben de oğlumu emzirecektim baktım sirilsiklam olmuş terden kılmayı açtım bu da serindi niye actin dedi Hayır çok sıcak dedim söylendi baktım kapıyı çarptı çıktı gitti aradım niye gittin die ben rahatsız okuyorum biliyosun klima aciyosun dedi sesi ağlamaklı ben de yanlış anladın hadi çık yukarı yapma böyle dedim eşimi aradım annesinin yanına gitti diyomus ki ben daha da gelmem buraya bilmem ne die.yani takacak bişey bulamadi bunu buldu.

Ay sinirden çatlicam şimdi.kV bizde biliyorsunuz.evimiz akşam üstü çok sicak oluyo oğlum da terliyo isilik oluyo die klima aldık doktor serinde tutun dedi kV de de klima istemiyo hasta oluyormuş bizde günlerdir dikkat ediyoruz arada bir açıyoruz bugün de eşim dışarı çıktı ben de oğlumu emzirecektim baktım sirilsiklam olmuş terden kılmayı açtım bu da serindi niye actin dedi Hayır çok sıcak dedim söylendi baktım kapıyı çarptı çıktı gitti aradım niye gittin die ben rahatsız okuyorum biliyosun klima aciyosun dedi sesi ağlamaklı ben de yanlış anladın hadi çık yukarı yapma böyle dedim eşimi aradım annesinin yanına gitti diyomus ki ben daha da gelmem buraya bilmem ne die.yani takacak bişey bulamadi bunu buldu.

Ayy kiyamam sana yaaa.

Canim sana sunu soylim aynisini yasiyoruz bizde.ayni boyle nedenlerden oturu uc kez kapiyi carpip cikti kv ve olaylari cooookkk farkli anlatti. Allah yukarda ben O na sigindim.
Yanliz degilsin cnm yani sendekinin iyisi yok bizdede :) yalniz olmadigini bil.
Ben bizimkinin hastaligina vurdum hep.ama sunu da anladim ki kv ler zaten bizim evleri benimseyerek gelmiolar yani ne desek yanlis anlasiliyo ve kafalarinda hep su rahatsizlik veriyorum. Sanirim yaslilik psikolijisi kendilerini fazlalik gibi hissediyorlar.aslinda oyle degil ama korkarim o yaslarda bizde oyle olmayalim hep pozitif ve cozum odakli olalim.

Onada uzme kendini yasliligina alinganligina falan ver takma kafana kendini uzme. Walla dogum yapan biziz ben bir gun lohusayim deyip alinganlik yapamadim :)

Canim yaa sakin ol. Takma gelmezse gelmesin. Sen kötü niyetle yapmadin sonucta

Netten sip verdim. 65 günlük saskin bakiyor sadece. Tabi kısa süreli bir eğitim onu sıkmadan. Kizim 65 günlük. Zaten 0/12 aylik eğitim seti. Alırsın daha musait oldugun bir zamanda gec değil yani. Biraz daha toparlasin avmlere gidebileyim daha yararlı seyler bulurum diye umit ediyorum
Benimki 7u gunluk canım konusunca tepkiler veriyo guluyo falan ama avmye gidip görerek bende alayım

@Dorabusra0172 kumzum seninki küçük ama ne kadar erken kartları göstermeye başlarsan o kadar iyi. Ben 20 günlükken başlamıştım. Şimdi neredeyse 3 aylık. Kart destesine hep yenilerini ekliyorum. Ama 20 günlükken gösterdiklerime gelince sıra gülüyor. Hatta çark gibi bir şey var onu görünce sevinçle bağırıyor. Makina mühendisi olacak galiba :)
Aaaa ilk fırsatta bende alayım cok merak ettim ya
Mevludum var bayramda gecsin

Canimmm oglan cok vaktimi aliyor dillendi baya surekli sohbet etmek istiyo :) rv isleri vs derken vakit kalmiyo iyimisin herkes nasil ozledimmm
Sagol canim napalim bende ayni bebek dillendi hep konusuyrz yalniz kalmak istemiyo hic bide p.tesi isr baslicam :(
Kız bunlar düzensizmi. Ben bigün once ne yediğimi unutuyorum :kk77:
Ben hergun ayni syleri yiyorum nrdeyse :)

Ayy kiyamam sana yaaa.

Canim sana sunu soylim aynisini yasiyoruz bizde.ayni boyle nedenlerden oturu uc kez kapiyi carpip cikti kv ve olaylari cooookkk farkli anlatti. Allah yukarda ben O na sigindim.
Yanliz degilsin cnm yani sendekinin iyisi yok bizdede :) yalniz olmadigini bil.
Ben bizimkinin hastaligina vurdum hep.ama sunu da anladim ki kv ler zaten bizim evleri benimseyerek gelmiolar yani ne desek yanlis anlasiliyo ve kafalarinda hep su rahatsizlik veriyorum. Sanirim yaslilik psikolijisi kendilerini fazlalik gibi hissediyorlar.aslinda oyle degil ama korkarim o yaslarda bizde oyle olmayalim hep pozitif ve cozum odakli olalim.

Onada uzme kendini yasliligina alinganligina falan ver takma kafana kendini uzme. Walla dogum yapan biziz ben bir gun lohusayim deyip alinganlik yapamadim :)
Aynen kesinlikle her dediğine katılıyorum

Canim eviniz tek odali mi? Klima acacgin zaman guzel bi sekilde annecim klima carpmasin istersen obur odaya gec ben emzirene kadar falan desen. Bu kaynanalar hep bi alingan ya.

Back
X