Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    99
Kız yine enfeksiyon çıktı 3 gün arayla yine oldu geçmişti. Bu enfeksiyon adamı delirtir.

Allahtan pipilim iyi annesinin bebeği o iyi olsun da anası bir şekilde çeker ne diyelim 🥲
Kızlar vallahi oturup ağlayacağım şaka gibi suyumu içiyorum, temizliğime özen gösteriyorum, eşimle bile birlikte olmuyoruz hazır değilim diyorum psikolojik olarak yani her şeye rağmen yine yine yine enfeksiyon 😂 tövbe yarabbim ya 3 gün var arada 3 günde neyin enfeksiyonu gerçekten pes
Yok yok bizlik bişey değil bu artık yaa, bende de durumlar benzer. Don ütülüyoz yaa don yeter nerden geliyor bu enfeksiyon 😒😒😒😂

Yok yok bizlik bişey değil bu artık yaa, bende de durumlar benzer. Don ütülüyoz yaa don yeter nerden geliyor bu enfeksiyon 😒😒😒😂
Hahaha vallahi sinirlerim bozuldu gerçekten bizlik değil biz tüm tuşlara basarken bizim enfeksiyon dans ediyor 😂😂😂 benim çamaşır makinesi dile gelecek çamaşırları kaynata kaynata yıkamaktan ama yok yani olunca oluyormuş gördüm. Monurol içicem yatıcam onu yazdı 🤓

Hahaha vallahi sinirlerim bozuldu gerçekten bizlik değil biz tüm tuşlara basarken bizim enfeksiyon dans ediyor 😂😂😂 benim çamaşır makinesi dile gelecek çamaşırları kaynata kaynata yıkamaktan ama yok yani olunca oluyormuş gördüm. Monurol içicem yatıcam onu yazdı 🤓
İç kuzum iç şifa olsun.Bizi antibiyotik içmek zorunda bırakan bu enfeksiyona da püüü yazıklar olsun😂

Amin canım hepimize olsun da kurtulalım. Allah bu enfeksiyonu bildiği gibi yapsın şarapçılar gibi 1,5 litrelik şişeyle geziyorum her yerde yazıklar olsun 😂😂
Hahaha valla ben hamilelikten önce su içmiyomuşum meğer.Buna rağmen enfeksiyon menfeksiyon olmuyodu.Ay ya da oluyodu da ben mi önemsemiyodum acaba.Şimdi malum her şeyde koşa koşa doktora gidiyoruz beybilerin korkusundan😂

Kızlar kötü bı gün geçiriyorum... Stresli ve bol aglamali neyse bı bardak papatya çayı icebiliyor muyuz ? bazı siteler güvenli diyor bazı sitelerde ise içilmez diyor uyanık olan varsa lütfen dönüş sağlar misiniz

Sakın alveres tüketme hamilelikte zararlı. Parol olabilir oda doktorun izin vermişse. Her gebeye parolda olmuyor canım. Benimde baş ağrım dünden beri var sinüzitim tuttu ama sanırım bu haftalarda herkeste oluyor gibi
Ya canım hele başımı aşağı doğru eğdiğimde sanırsın beyin damarlarım çekiliyor. Ağrıdan gözümü açamıyorum. Parolu izin vermişti doktorumda şuan yok maalesef
Duş al uyumaya çalış bence
Öyle yapıcam şimdi hala uyuyamadım
İyi akşamlar canım.Arveles içme.Doğal yöntemlerle geçirmeye çalışmaktan başka yapıcak çok bir şey yok maalesef 😔
Teşekkür ederim canım
Arveles içmem ben sizin yerinizde olsam . Bol su içip uyumaya çalışırım yada parol temin etmeye çalışırım.
Hiç içmedim hamilemğim boyunca ama bir tane içsem bişey olurmu diye düşündüm de
Sonra vazgeçtim sizlerden fikir alınca

Kızlar ben acile geldim karın ağrısı, idrar yaparken yanma, kesik kesik idrar yapma var. Pazar günü idrar yolu enfeksiyonum temiz çıkmıştı ama bugün böyle bir şey çekiyorum. Bol su içince geçer dedim geçmedi. İdrar verdim sonucu bekleyeceğim. Bebekte problem yok şükür ama plasentayla ilgili bir şey söylediler mi sana dedi hayır dedim sorun mu var falan hocasına danıştı normal plasenta bebek büyüdükçe yukarı çıkacak vs dedi. Kafamı karıştırdı resmen. Ama bir sorun olsaydı da söylerlerdi diye de düşünüyorum. 15. haftadayım sonuçta yani plasenta nerede olacak tabi yukarı da olmaz
Geçmiş olsun canım, gitmiş olman iyi en azından aklında kalmaz, enfeksiyon olmadıysan bile ayaklarını karnını belini sıcak tut yani su torbası falan koyma da çorap falan giymeyi ihmal etme ben iki dk giymedim sabaha kadar gaz sancıları çektim. İnşallah bir şey yoktur dikkat et kendine bak. Ve kafana takama kötü olsa derdi kimse aman kırılır mı üzülür mü demiyo

Kızlar vallahi oturup ağlayacağım şaka gibi suyumu içiyorum, temizliğime özen gösteriyorum, eşimle bile birlikte olmuyoruz hazır değilim diyorum psikolojik olarak yani her şeye rağmen yine yine yine enfeksiyon 😂 tövbe yarabbim ya 3 gün var arada 3 günde neyin enfeksiyonu gerçekten pes
En azından gördün. Geçmiş olsun bak dikkat et, senlik bir şey değil canım. Her an olabilir. Önlem alman iyi bir şey allah korusun daha kötü olmamış

Kızlar geçen hafta vermiştim doktor sonucuma bakmadı bile perinatoloji olmasına rağmen unuttumu da bakmadı anlamadım. Sizce enfeksiyon varmı? Kasıklarıma arada ağrı girer ama 5-10 dkkya geçiyo ama belim ara ara çok ağrıyor sizce enfeksiyon mu var?
Eki Görüntüle 3584456
Geçmiş olsun bence doktora göster bi, hafif enfeksiyon var gibi.

Hahaha valla ben hamilelikten önce su içmiyomuşum meğer.Buna rağmen enfeksiyon menfeksiyon olmuyodu.Ay ya da oluyodu da ben mi önemsemiyodum acaba.Şimdi malum her şeyde koşa koşa doktora gidiyoruz beybilerin korkusundan😂
ben de öyle hamile kalmadan önce de 2 litre falan içerdim suyu öyle aman aman içmediğim günler ce elbette oluyordu hiç yapamadım şu enfeksiyonu. Şimdi dediğin gibi korkudan su içiyoruz bebeler için hahah 😂😂

Geçmiş olsun canım, gitmiş olman iyi en azından aklında kalmaz, enfeksiyon olmadıysan bile ayaklarını karnını belini sıcak tut yani su torbası falan koyma da çorap falan giymeyi ihmal etme ben iki dk giymedim sabaha kadar gaz sancıları çektim. İnşallah bir şey yoktur dikkat et kendine bak. Ve kafana takama kötü olsa derdi kimse aman kırılır mı üzülür mü demiyo
Teşekkür ederim balımm monurolu içtim yattım. Karnım, ayaklarım sıcacık evin ısısı falan da iyi. İnşallah geçer 2. kere şunu çekmek sinir etti beni. Sen nasılsın nasıl oldun iyi misin?

Allahım o instagramdaki hamileler yok mu bi de çiçek gibi geziyolar.Tamam internette her şey yalan ama bu kadar da olmaz be kardeşim😒

Kızlar siz böyle yazışınca hepimizin bi yerde bir araya geldiğini hayal ettim.Tabii dışarda mekan kapatırdık heralde bu kadar kalabalık toplanıp birinin evine gidicek değiliz agsfsg Ne muhabbet dönerdi ama😂
o muhabbeti ben de hayal ediyorum her cinsten kadın aynı göbüşler çok komik :)

:)) gerçekten ya bende öyleyim sürekli alınganım normalde hıc degılımdır eşimde şok. Bide dediğim gibi kötü günler yasıyorum istemsiz üzülüyorum. Allah bebişlerimizi korusun
böyle zamanlarda sene bu zamanlar bu günleri hatırlamıycam bile demek lazım, rabbim yardımcınız olsun ümitsizlige kapılmayın içinizden bebişinize sarılın :KK200:

Back
X