- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #56.841
iyi haberlerinin gelmesine sevindim canım küçücük bir bilgi eksikliği dr tavsiyesi nerelere getiriyor insanı sonra gel de dört dörtlük güven drun her söylediğine kötü bir tecrübe olmuş sizin için allahın izniyle toparlamaya başlamış bak azıcık daha sabır canım biz evimize gidiyoruz haberlerinizi de alırız inşallah
Ay inanmıyorum ya! Cok sinir oldum. Peki ciğerleri tamamen iyi mi şimdi?
Peki ne oldu da hastaneye götürdunuz? Nasıl anladınız bunu?
Allah yardımcınız olsun...Allahım yardımcımız olsun bugün oğluma tıp fakültesinde protez damak takılacaktı ufak bir ameliyata girdi ama açlığı ve narkozu kaldıramadı vücudu fenalaştı ve acilen geri dönüş yaptık takılamadı protez yarın takılacak inşallah
İnşallah yarın başarılı olur canım. Dualarımız sizinle. İyi haberlerinizi bekliyoruz inşallahAllahım yardımcımız olsun bugün oğluma tıp fakültesinde protez damak takılacaktı ufak bir ameliyata girdi ama açlığı ve narkozu kaldıramadı vücudu fenalaştı ve acilen geri dönüş yaptık takılamadı protez yarın takılacak inşallah
Benimki birkaç ayönceöpüyordu canım şimdi ben hariç kimseyi öpmüyor.Kızlar bebekleriniz bol bol öpüyor mu sizi? Bizimki herkesi hatta herşeyi öpüyor. Bir de genital bölgelerini fark ettiler mi? Bizimki etti sanki ama cok erken daha ya.. ben 20 ayliktan sonra bekliyordum da!
Ayy bayadır yoktum özlemişim ya biz öpmeyi öğretemedik öpmüyo öpücük atamıyo şuan için farketmedi benmkiKızlar bebekleriniz bol bol öpüyor mu sizi? Bizimki herkesi hatta herşeyi öpüyor. Bir de genital bölgelerini fark ettiler mi? Bizimki etti sanki ama cok erken daha ya.. ben 20 ayliktan sonra bekliyordum da!
ben öp dersem gelip öpüyo ama oyuncaklarını hep seviyo sarılıyo öpüyo :) genitalini farkettimi dikkat etmedim hiç ellemiyo aslında ama altını açınca gaz çıkarmayı çcok seviyo hatta zrluyo ses çıksın diyeKızlar bebekleriniz bol bol öpüyor mu sizi? Bizimki herkesi hatta herşeyi öpüyor. Bir de genital bölgelerini fark ettiler mi? Bizimki etti sanki ama cok erken daha ya.. ben 20 ayliktan sonra bekliyordum da!
kız seninki herşeyi biliyo öqücüğü niye keşfetmediAyy bayadır yoktum özlemişim ya biz öpmeyi öğretemedik öpmüyo öpücük atamıyo şuan için farketmedi benmki
Seninki erkek canım. Belki ondandır. Ama öpme olayı herkesi öpüyor yaa...Benimki birkaç ayönceöpüyordu canım şimdi ben hariç kimseyi öpmüyor.
Banada erken geliyor ama çok oldu fark edeli. Tutupçekiştiriyor korkuyorum
Benimki eger onun hizasindaysam kacirmiyor. Illa ki bi kip aliyor yanaktan.. bir de burnumu hafifce dislemeyi seviyor :)))) ozellikle ceviriyor yuzumu burnumu dislemek icin..Kızlar bebekleriniz bol bol öpüyor mu sizi? Bizimki herkesi hatta herşeyi öpüyor. Bir de genital bölgelerini fark ettiler mi? Bizimki etti sanki ama cok erken daha ya.. ben 20 ayliktan sonra bekliyordum da!
Canim bizde bi hassasiyet yok o yuzden ben bubchen urunlerini kullaniyorum. Ama sizdeki hassasiyetten dolayi size yaramayabilir.Kızlar ya melisin cildi çok hassas atopik dermatit teşhisi kondu 1 ay önce kremler şampuanler vs geçmedi. Bugün başka bi doktora göründük büyüdükçe geçer dedi. Ama hassas koruyun cildini demiş sizler bebeklerinize nemlendirici yağ vs ne marka kullanıyosunuz
bübshen alıcaktım sonra bana babe ve bioderma dediler şuan vücut için eczane şamhuanı kullanıyorum ama artık onu bırakmak istilorum kaşıntı döneminde vermişti doktor. babe nin ürününü tavsiye ettiler ama emin olamadım bioderma kullananda çokCanim bizde bi hassasiyet yok o yuzden ben bubchen urunlerini kullaniyorum. Ama sizdeki hassasiyetten dolayi size yaramayabilir.
Canım kuruluk egzama tarzi bişey mi hasass derken bizde ilk zamanlar öylede ccocuklluunu doktoru cildi hassas beyaz vazelin kullan demişti ense samabed bebek yağı kullandım rahatlığını olup tekrar artıyordu meğerse alerjiden mis diyetimizi yaptık suan herşey normale döndü cildi içinde bişey kullanmıyorumKızlar ya melisin cildi çok hassas atopik dermatit teşhisi kondu 1 ay önce kremler şampuanler vs geçmedi. Bugün başka bi doktora göründük büyüdükçe geçer dedi. Ama hassas koruyun cildini demiş sizler bebeklerinize nemlendirici yağ vs ne marka kullanıyosunuz
Dermokozmetik çok göreceli canım ya, en iyisi deneme yanılmayla ilerlemek oluyor. Eğer eczacında varsa tester isteyip o şekilde en uygununu bulabilirsin belki.bübshen alıcaktım sonra bana babe ve bioderma dediler şuan vücut için eczane şamhuanı kullanıyorum ama artık onu bırakmak istilorum kaşıntı döneminde vermişti doktor. babe nin ürününü tavsiye ettiler ama emin olamadım bioderma kullananda çok
Sağol canım cevap için...Ayy bayadır yoktum özlemişim ya biz öpmeyi öğretemedik öpmüyo öpücük atamıyo şuan için farketmedi benmki
Bizimki genel anlamda iştahlı bir çocuk o yüzden pek sıkıntı yaşamadık. Ama çocuklarda kahvaltı sevmeyen çok var diye duyuyorum etraftan.sanırım yoktur bulamam yani ama cildi çok kuru oludğu için yağlı ürün iyi gelir diye düşünüyorum
Bide ne sorucam ya bizimki hiç kahvaltı yapmıyo sizlerde varmı bu sorunu olanr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?