- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #56.821
24 ay mı seni haziran annesi sandım16 diş aynen ilk alt üst 4 dişi sabah uyandığımızda fark etmiştim hiç ateş ağrı olmadı. sonra alt üst 4 diş daha çıktı aynı anda yine ağrı vs. olmadı. daha sonra 5 diş aynı anda 39,5 derece yandı. 3 gün ateş yaptı. daha sonra en sona kalan 3 diş te aynı anda çıktı onlar da 38 derece ateş yaptı 3 gün boyunca. dişler böylece bitmiş oldu. artık 24 aylık diğer 4 azı dişini bekleyeceğiz.
Yanlış anladın sanırım tatlım haziran annesi ama axila24 ay mı seni haziran annesi sandım
teşekkür ederim canım geçti inşallahCanım ya çok geçmiş olsun
24 aylık olucaz dememiş mi ben mi yanlış okudum nasıl haziran annesi oluyoYanlış anladın sanırım tatlım haziran annesi ama axila
teşekkür ederim canım geçti inşallah
Nasıl bişey yazmışım yaa24 aylık olucaz dememiş mi ben mi yanlış okudum nasıl haziran annesi oluyo
he ben 24 aylık olduk diye anlıyorum :) bizim 13 dişimiz var hoş 2 taneside yoldaNasıl bişey yazmışım yaa
Geçmiş olsun dileğinde için için teşekkür etmiştim
Yok canım azilar 2 yaş civarı çıkıyor ya 24 aylık olmasını beklicez demiş
PembeLokum Durumlar nasıl canım? Oğlun nasılmış?
Aman canım iyi haberlerini alın, iyileşsin kuzuda gerisi önemli değil. Size zor oluyor tabi o ayrı ama Rabbim çaresiz dert vermesin. Çok sevindim iyiye gitmesineSelam canım oğlum iyiye gidiyor inşallah ama nöbet tarzı bir durum yaşıyormuş onu araştırıyorlar metabolik tarama ve beyin taraması yapılmış onların sonucunu bekleyecekmişiz bir de perşembe günü inşallah damak yapılması için ölçü alınacak o damak yapılacak takılacak filan böyle yani yoğunbakıma gireli 10 gün oldu bugün daha bir 15 gün sürecek sanırım bu işler
canım hayırlısıyla inşallah sağ salim gelir yanına senin ki sadece ciğerde su değilmiş yoksa hemen çıkardı alah sağ salim kavuştursunSelam canım oğlum iyiye gidiyor inşallah ama nöbet tarzı bir durum yaşıyormuş onu araştırıyorlar metabolik tarama ve beyin taraması yapılmış onların sonucunu bekleyecekmişiz bir de perşembe günü inşallah damak yapılması için ölçü alınacak o damak yapılacak takılacak filan böyle yani yoğunbakıma gireli 10 gün oldu bugün daha bir 15 gün sürecek sanırım bu işler
Ah canım Rabbim her daim yanında olsun. İyiyi gidiyor gibi değil mi?Selam canım oğlum iyiye gidiyor inşallah ama nöbet tarzı bir durum yaşıyormuş onu araştırıyorlar metabolik tarama ve beyin taraması yapılmış onların sonucunu bekleyecekmişiz bir de perşembe günü inşallah damak yapılması için ölçü alınacak o damak yapılacak takılacak filan böyle yani yoğunbakıma gireli 10 gün oldu bugün daha bir 15 gün sürecek sanırım bu işler
Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey yoktur, tüm bu sıkıntıları bir an önce ardınızda bırakıp dönersiniz evinize hep beraber. Haberlerini bekliyor olacağız.Selam canım oğlum iyiye gidiyor inşallah ama nöbet tarzı bir durum yaşıyormuş onu araştırıyorlar metabolik tarama ve beyin taraması yapılmış onların sonucunu bekleyecekmişiz bir de perşembe günü inşallah damak yapılması için ölçü alınacak o damak yapılacak takılacak filan böyle yani yoğunbakıma gireli 10 gün oldu bugün daha bir 15 gün sürecek sanırım bu işler
sizin cinsilyet bellimiCanım çok çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey yoktur, tüm bu sıkıntıları bir an önce ardınızda bırakıp dönersiniz evinize hep beraber. Haberlerini bekliyor olacağız.
Ah canım Rabbim her daim yanında olsun. İyiyi gidiyor gibi değil mi?
Bu arada neden tüm bunlar olmuş? Detaylida görünmez mıymış ? Çünkü her şey yolunda idi. Cigerindeki şu doğum esnasında kaçmış olabilir mi?
Gecen kontrolde kiz gibi duruyor dedi ama kesin degildi. Cumartesi gunu tekrar kontrolum var, pozisyonu uygunsa kesin belli olur.sizin cinsilyet bellimi
Rabbim şifasını versin canım inşallah en kısa zamanda iyileşirde kucağına alırsın yavrunu. Dualarımız seninleSelam canım oğlum iyiye gidiyor inşallah ama nöbet tarzı bir durum yaşıyormuş onu araştırıyorlar metabolik tarama ve beyin taraması yapılmış onların sonucunu bekleyecekmişiz bir de perşembe günü inşallah damak yapılması için ölçü alınacak o damak yapılacak takılacak filan böyle yani yoğunbakıma gireli 10 gün oldu bugün daha bir 15 gün sürecek sanırım bu işler
yok cnm haziran annesiyim diğer 4 ı dişi 24 aylık olunca çıkacak demek istedim toplam 20 diş olması için 22 haziran doğumluyuz.24 ay mı seni haziran annesi sandım
bi oglun var naszipse bide kızın olursa süperGecen kontrolde kiz gibi duruyor dedi ama kesin degildi. Cumartesi gunu tekrar kontrolum var, pozisyonu uygunsa kesin belli olur.
iyi haberlerinin gelmesine sevindim canım küçücük bir bilgi eksikliği dr tavsiyesi nerelere getiriyor insanı sonra gel de dört dörtlük güven drun her söylediğine kötü bir tecrübe olmuş sizin için allahın izniyle toparlamaya başlamış bak azıcık daha sabır canım biz evimize gidiyoruz haberlerinizi de alırız inşallahUltrasonda yumuşak damak yarıklığı görülmezmiş normalde zor görünüyor Doğumda su kaçmamış benim emzirmemem gerekiyormuş çocuk doktoru eksik muayene etmiş bize yarık damak olduğunu bildirmedi ben de emzirdikçe ciğerine süt kaçmış ciğeri iltihaplanmış ciğerleri anca yoluna girdi
Ay inanmıyorum ya! Cok sinir oldum. Peki ciğerleri tamamen iyi mi şimdi?Ultrasonda yumuşak damak yarıklığı görülmezmiş normalde zor görünüyor Doğumda su kaçmamış benim emzirmemem gerekiyormuş çocuk doktoru eksik muayene etmiş bize yarık damak olduğunu bildirmedi ben de emzirdikçe ciğerine süt kaçmış ciğeri iltihaplanmış ciğerleri anca yoluna girdi
Saglikli olsun da canim. Kiz erkek hic farketmez :)bi oglun var naszipse bide kızın olursa süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?