- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.141
Canım en azından küvetinin içini suyla doldur onun içinde yıka. Sadece suyla. yüzünü saçlarını suyla yıka. Şampuanlamadan. Rahatlar çünkü. Ben 4 5 güne bir şampuanlıyorum onun dışındaki günler böyle yapıyorum.Tek Başıma yılayamıyorum canım , akşam eşimin gelmesini bekliyorum , kızımda çık seviyor banyoyu ama günde 2 kez Gül suyuyla yüzünü boynunu ellerini bacaklarını siliyorum :)
Keyfi isterse canım. Soothie emiyor. Ama küçük geliyor sanırım ağzında tutmak için var gücüyle emiyor. Yoruluyor. Eee daha uyumadıysa işimiz zorlaşıyor :):) şimdi aventin normal emziklerinden sipariş ettim bakalım inşallah emer.Nuk la philips avent smoothie denedik simdiye kdr ama almadi. Onuda denim bi. Seninki emzik tutuyo mu
Aynen canım ya bunu düşünmesi gerek ne kadar garip ki utanmadan gelecek bir de. Sevmeye gelsin, bayramda seyranda gelsin de aylarca gelinin yanında kalınır mı? Eşim de bunu düşünemiyor. Senin hiç mi utanman yok dedim. Kimsenin kp ile kaldığını görmedim dedim.Tabi ki de haklısın ben kendi babam abim geldiğinde bile hiç rahat edemiyorum süt sağması her şey çok zor oluyor bunu kp kendi düşünmesi gerek.
başka şehirdeler canım ondanNeden sizde kalacak ki kv ler
Bence çok zor birlikte yaşamanız tatlım
Eşinin ailesi başka şehirde olanlar size bir sorum var. Bebeğe bakmaya kv geliyor mu? Gelirken yanında kp de geliyor mu? Gece gece bu saatte eşimle kavga ettik. Vay efendim kp yalnız kalamazmış. Ben günün yarısında ya emziriyorum ya sağıyorum. Kıyafetlerden göğüslerim belli oluyor. Burada kaldığı 10 gün küçük odalarda kan ter içinde emzirdim, hiç sağamadım. Şimdi aylarca hatta yıllarca kp ile yaşamamdan bahsediyor. Sen de hiç utanma duygusu mahremiyet yok dedim. Çok mu haksızım?
Doktoruna sor bakalım bir baksın ne var ne yok biz bugün 90 günlük olduk adet olmadım ufacık Bi kanama bile yok akıntı da yok hiçbi şey yokDogum yapali iki bucuk ay oldu. Adet olmadim ama cok cok az kan geldi ve devami olmadi,bu olay da dun dahil uc sefer oldu. Ama dun istifra edecek kadar midem bulandi ve atesim cikti. Boyle bir sey yasadiniz mi? Pazartesi doktora gidicem ama merak da ediyorum basina boyle bir sey gelen var mi?
Maşallah maşallah tam dalmış olsa uyanmaz aslında yerine koyunca bu şekilde de Nasıl rahat ediyorsa :)Bu cocuk hep boyle uzun uyuyor ya. Yerine yatirsam uyaniyor aninda. Bende bi is yapamiyorum o uyudugunda. Ustumde uyuyor çünkü
Bu cocuk hep boyle uzun uyuyor ya. Yerine yatirsam uyaniyor aninda. Bende bi is yapamiyorum o uyudugunda. Ustumde uyuyor çünkü
Hakkaten yaa rezil uykuyu seviyor yavrusum..Maşallah maşallah tam dalmış olsa uyanmaz aslında yerine koyunca bu şekilde de Nasıl rahat ediyorsa :)
Böyleyken yüzüstü birakinca uyanmiyor gibi. Simdi onu deniyorum :)Maşallah yavrunaaa
Benimkileri dogdugundan beri öyle yatırırım. Bazi zamanlar inmek istemezler daha çok ihtiyaç duyarlar. Hastayken böyle iyileşirler.
Bazen de birakinca uyanmazlar
Gecmis olsun superim. Iyi olmamis o dis yenisini yaptir sen :) bende sali günü kanal oldum. 1.5 yildir gitmiyordum korkudan dolgum düşmüştü keske once gitseymisim dolguyla kurtarirdim. Hic de bisey yokmus dis tedavisinde.PembeLokum canım gece okurken sakız cigniyordum senin yazdıklarını okuyunca
Heyecandan nasıl cignediysem artik
Yeni yaptırdığım dolgu çıktı yerinden
15senelikler duruyor
Demek ki boşluk mu varmış
Sakızla dolgu çıkar mi ya hu?
Yeniden randevu alacağım :)
PembeLokum canim bizim yatagi göndermişler biz tatildeyiz keske evdeyken gelseydi. Simdi kim gidip alacak kargodan
Demek ki içime doğmuş yakisiyodu kestir :))Keşke tanışabilsek:) çabuk ısınamıyorum ben insanlara ama elimden geldiğince sıcak olmaya çalışıyorum tabi :)) saçlarım uzun şu an ama omuzlarımda kestireyim diyordum ben de :)
Bn sabah haslama yunurta domatew salatalik zeytin peynr helva su yada ev kompostosu iciyrm bazen cayR r0s3nzeyzey3428
Ne yiyor ne içiyorunuz anacım bi yaziverin
Biz merakta kaldık sutumuz yaglansin.
Şu işi çözmeye çalışalım.
Ekmek yer misiniz? Ne kadar yersiniz? Kurabiye ya da hamur işi kek pogaca yer misiniz? Sabah ne yersiniz aksam ne yersiniz? Salata meyve hergün uer misiniz?
Ne icersiniz ayran? Meyve suyu? Çay? Komposto? Yoğurt?
Et kıyma tavuk balık ne sıklıkla yersiniz.
A AlwayshappygirlSunny-day nrcnmer ve ben cevap bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?