Eşinin ailesi başka şehirde olanlar size bir sorum var. Bebeğe bakmaya kv geliyor mu? Gelirken yanında kp de geliyor mu? Gece gece bu saatte eşimle kavga ettik. Vay efendim kp yalnız kalamazmış. Ben günün yarısında ya emziriyorum ya sağıyorum. Kıyafetlerden göğüslerim belli oluyor. Burada kaldığı 10 gün küçük odalarda kan ter içinde emzirdim, hiç sağamadım. Şimdi aylarca hatta yıllarca kp ile yaşamamdan bahsediyor. Sen de hiç utanma duygusu mahremiyet yok dedim. Çok mu haksızım?
Canım haklısın tabi ki ama şartlara adapte olmak lazım. Doğada her zaman şartlara adapte olan yaşar güçlü olan değil.
Bebeğinin ihtiyacı var senin de ihtiyacın var.
benimkiler geldiğinde resmen paketlenirdim.
Kp gözünü bile çevirmek zorunda hissetmezdi.
Sen dikkat edeceksin derdi eşim.
Yelekler ince kalın çeşit çeşit havaya göre giyerdim
10binde bir kp kendi başına ya da başka çocuğunda kalıyor.
Komşularımın da hep kv kp gelirdi.
Seninki de emekliyse evdedir. Bi komşumun kp gelip basit bi iş bulmuştu gündüzleri evde olmuyordu. Herkes öyle çalışma meraklısı olmuyor tabi.
annelik boşuna cennet anahtarı değil. Rahatindan fedakarlık etmen bile gerekebiliyor ışte.
Neyse ki sonbahar geliyor ayrı odada emzirirsin. Artık daha seyrek emeceği için ilk zamanlar gibi bunalmazsın.
Bence bu zamanlar onlar gelmezse sana daha zor olacak. Istersen daha geniş veya dublex bi eve taşının. İmkanın var siye hatırlıyorum. Ilerde çalışacaksın. Bence kreş yaşına kadar, sen çalışırken anneanne veya babaannenin bakması mantıklı bakıcıdan ziyade.
Zamanla bi düzen oturtur
Baştan özel alan ve zamanlarinizi belirlerseniz kolay olur umarım.
Gözünde büyütürsen mutlu olamazsın canım.
Eğer geleceklerse ona göre bi tablo yazmalisin. Olumlu seyler. rahatsiz eden seyler. Isteklerin. Rutinlerin. Görevler. Yazınca daha iyi görürsün.
Yükünü paylaşırken biraz fedakarlık etmen gerekebilir canım
Hepiniz için en iyisi olsun