• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Tek Başıma yılayamıyorum canım , akşam eşimin gelmesini bekliyorum , kızımda çık seviyor banyoyu ama günde 2 kez Gül suyuyla yüzünü boynunu ellerini bacaklarını siliyorum :)
Canım en azından küvetinin içini suyla doldur onun içinde yıka. Sadece suyla. yüzünü saçlarını suyla yıka. Şampuanlamadan. Rahatlar çünkü. Ben 4 5 güne bir şampuanlıyorum onun dışındaki günler böyle yapıyorum.

Nuk la philips avent smoothie denedik simdiye kdr ama almadi. Onuda denim bi. Seninki emzik tutuyo mu
Keyfi isterse canım. Soothie emiyor. Ama küçük geliyor sanırım ağzında tutmak için var gücüyle emiyor. Yoruluyor. Eee daha uyumadıysa işimiz zorlaşıyor :):) şimdi aventin normal emziklerinden sipariş ettim bakalım inşallah emer.
Seninki emziğe alışırsa onla uyutursun. Sallamayı bırakmak için geç değil canım. Belki ağlar filan ama ilerde daha zor bıraktırırsın. Sallamak çok zor çünkü.

Tabi ki de haklısın ben kendi babam abim geldiğinde bile hiç rahat edemiyorum süt sağması her şey çok zor oluyor bunu kp kendi düşünmesi gerek.
Aynen canım ya bunu düşünmesi gerek ne kadar garip ki utanmadan gelecek bir de. Sevmeye gelsin, bayramda seyranda gelsin de aylarca gelinin yanında kalınır mı? Eşim de bunu düşünemiyor. Senin hiç mi utanman yok dedim. Kimsenin kp ile kaldığını görmedim dedim.
Neden sizde kalacak ki kv ler
Bence çok zor birlikte yaşamanız tatlım
başka şehirdeler canım ondan :(

Eşinin ailesi başka şehirde olanlar size bir sorum var. Bebeğe bakmaya kv geliyor mu? Gelirken yanında kp de geliyor mu? Gece gece bu saatte eşimle kavga ettik. Vay efendim kp yalnız kalamazmış. Ben günün yarısında ya emziriyorum ya sağıyorum. Kıyafetlerden göğüslerim belli oluyor. Burada kaldığı 10 gün küçük odalarda kan ter içinde emzirdim, hiç sağamadım. Şimdi aylarca hatta yıllarca kp ile yaşamamdan bahsediyor. Sen de hiç utanma duygusu mahremiyet yok dedim. Çok mu haksızım?

Canım haklısın tabi ki ama şartlara adapte olmak lazım. Doğada her zaman şartlara adapte olan yaşar güçlü olan değil.
Bebeğinin ihtiyacı var senin de ihtiyacın var.

benimkiler geldiğinde resmen paketlenirdim.
Kp gözünü bile çevirmek zorunda hissetmezdi.

Sen dikkat edeceksin derdi eşim.
Yelekler ince kalın çeşit çeşit havaya göre giyerdim

10binde bir kp kendi başına ya da başka çocuğunda kalıyor.
Komşularımın da hep kv kp gelirdi.
Seninki de emekliyse evdedir. Bi komşumun kp gelip basit bi iş bulmuştu gündüzleri evde olmuyordu. Herkes öyle çalışma meraklısı olmuyor tabi.

annelik boşuna cennet anahtarı değil. Rahatindan fedakarlık etmen bile gerekebiliyor ışte.

Neyse ki sonbahar geliyor ayrı odada emzirirsin. Artık daha seyrek emeceği için ilk zamanlar gibi bunalmazsın.

Bence bu zamanlar onlar gelmezse sana daha zor olacak. Istersen daha geniş veya dublex bi eve taşının. İmkanın var siye hatırlıyorum. Ilerde çalışacaksın. Bence kreş yaşına kadar, sen çalışırken anneanne veya babaannenin bakması mantıklı bakıcıdan ziyade.

Zamanla bi düzen oturtur
Baştan özel alan ve zamanlarinizi belirlerseniz kolay olur umarım.

Gözünde büyütürsen mutlu olamazsın canım.
Eğer geleceklerse ona göre bi tablo yazmalisin. Olumlu seyler. rahatsiz eden seyler. Isteklerin. Rutinlerin. Görevler. Yazınca daha iyi görürsün.

Yükünü paylaşırken biraz fedakarlık etmen gerekebilir canım

Hepiniz için en iyisi olsun

Dogum yapali iki bucuk ay oldu. Adet olmadim ama cok cok az kan geldi ve devami olmadi,bu olay da dun dahil uc sefer oldu. Ama dun istifra edecek kadar midem bulandi ve atesim cikti. Boyle bir sey yasadiniz mi? Pazartesi doktora gidicem ama merak da ediyorum basina boyle bir sey gelen var mi?

R r0s3n zeyzey3428 zeyzey3428

Ne yiyor ne içiyorunuz anacım bi yaziverin
Biz merakta kaldık sutumuz yaglansin.
Şu işi çözmeye çalışalım.

Ekmek yer misiniz? Ne kadar yersiniz? Kurabiye ya da hamur işi kek pogaca yer misiniz? Sabah ne yersiniz aksam ne yersiniz? Salata meyve hergün uer misiniz?
Ne icersiniz ayran? Meyve suyu? Çay? Komposto? Yoğurt?
Et kıyma tavuk balık ne sıklıkla yersiniz.

A Alwayshappygirl Sunny-day Sunny-day nrcnmer nrcnmer ve ben cevap bekliyoruz.

Dogum yapali iki bucuk ay oldu. Adet olmadim ama cok cok az kan geldi ve devami olmadi,bu olay da dun dahil uc sefer oldu. Ama dun istifra edecek kadar midem bulandi ve atesim cikti. Boyle bir sey yasadiniz mi? Pazartesi doktora gidicem ama merak da ediyorum basina boyle bir sey gelen var mi?
Doktoruna sor bakalım bir baksın ne var ne yok biz bugün 90 günlük olduk adet olmadım ufacık Bi kanama bile yok akıntı da yok hiçbi şey yok

Bu cocuk hep boyle uzun uyuyor ya. Yerine yatirsam uyaniyor aninda. Bende bi is yapamiyorum o uyudugunda. Ustumde uyuyor çünkü :(

Eklentiler

• 20160902_102846.webp
    20160902_102846.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu cocuk hep boyle uzun uyuyor ya. Yerine yatirsam uyaniyor aninda. Bende bi is yapamiyorum o uyudugunda. Ustumde uyuyor çünkü :KK43:

Maşallah yavrunaaa
Benimkileri dogdugundan beri öyle yatırırım. Bazi zamanlar inmek istemezler daha çok ihtiyaç duyarlar. Hastayken böyle iyileşirler.
Bazen de birakinca uyanmazlar

Kizlar kac gundur sutumu sagiyorum sol taraf bariz az çıkıyordu yari yariya farkediyordu nerdeyse. Moralim bozuldu benimde. Sonra dun farkettim ki makinanin sol tarafi iyi cekmiyor. Diğer tarafi sola taktim daha bussuru sut çıktı cok sukur. Demem o ki sut sagip az cikinca uzulmemek lazim makinasina gore bile farkediyor mus. Sagdigimiz sut, olan sut miktarini göstermiyormus.

PembeLokum PembeLokum canım gece okurken sakız cigniyordum senin yazdıklarını okuyunca
Heyecandan nasıl cignediysem artik
Yeni yaptırdığım dolgu çıktı yerinden
15senelikler duruyor
Demek ki boşluk mu varmış
Sakızla dolgu çıkar mi ya hu?
Yeniden randevu alacağım :)
Gecmis olsun superim. Iyi olmamis o dis yenisini yaptir sen :) bende sali günü kanal oldum. 1.5 yildir gitmiyordum korkudan dolgum düşmüştü keske once gitseymisim dolguyla kurtarirdim. Hic de bisey yokmus dis tedavisinde.

PembeLokum PembeLokum canim bizim yatagi göndermişler biz tatildeyiz :KK43: keske evdeyken gelseydi. Simdi kim gidip alacak kargodan

Bir hafta kargoda bekler diye biliyorum canım
Kargodan bilgi alın bence

Ben de artık süt sağıyor sayılırım
Oğlum günde iki üç kere kızım emerken gelip diğerinden 5-10sn çekiyor. Hangisinde azsa ona izin veriyorum
Opecem diye geliyord

Bakalım sütüm çoğalacak mı?

R r0s3n zeyzey3428 zeyzey3428

Ne yiyor ne içiyorunuz anacım bi yaziverin
Biz merakta kaldık sutumuz yaglansin.
Şu işi çözmeye çalışalım.

Ekmek yer misiniz? Ne kadar yersiniz? Kurabiye ya da hamur işi kek pogaca yer misiniz? Sabah ne yersiniz aksam ne yersiniz? Salata meyve hergün uer misiniz?
Ne icersiniz ayran? Meyve suyu? Çay? Komposto? Yoğurt?
Et kıyma tavuk balık ne sıklıkla yersiniz.

A Alwayshappygirl Sunny-day Sunny-day nrcnmer nrcnmer ve ben cevap bekliyoruz.
Bn sabah haslama yunurta domatew salatalik zeytin peynr helva su yada ev kompostosu iciyrm bazen cay
Oglen ne varsa o :)
Aksamlari hep olmasa da bukgurlu yogurt corbasi iciyiyrm gaz yapack hrseyden uzagim kola hamburger mercimek nohit fasulye dogurmadan 2 ay oncesnden beri yemiyorum
Hafta da iki kez yagsiz kizartma tavuk yiyorum
Haftada bi kere kofte
Suzme yogurt ve soda ile yapilms ayran icyrm
Hazir meyve suyu icmiyrm
Sutlu sekersz nescafe iciyrm
Kefir iciyorum
Makarna haftada bi yiyorum
Bnm duzensiz duzenim byle

9ay 9ay Ben kv-kp yanında memlekette doğum yaptım.3 hafta önce gittim üstelik. sıcaktan bunalırdım kapıyı açardım.kp kapının önünden geçerken gözler direk odaya dalardı.eşime hiç bir şey söylemedim, doğuma geldi doğumdan sonra gözleriyle gördü.sinir oldu babasına
Eşim çalışmamı istemedi, kendim bakıyorum çocuklara.kv-kp gelirlerse bir hasta kalır giderler.

Back
X