- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins cmm yaMaşallah. Allah bağışlasın. Sağlıkla büyütün yavrunuzu. İnşallah hemen yanına getirirler...
amin cnm insCanım gözün aydın olsun hosgeldi bebeğin. İnşallah sağlıcakla mutlulukla evinize donersiniz kuvezlik bir durum olmasin inşallah
dogum oldu kizlarrrrr.....simdi iyiyim bebekte iyi cok sukur agladi baya ... bekliorum odamda ins kuvezlik durum olmaZ 2600 kg
Canım çok sevindim insallah bir an evvel kucaklarsın yavrunu :)dogum oldu kizlarrrrr.....simdi iyiyim bebekte iyi cok sukur agladi baya ... bekliorum odamda ins kuvezlik durum olmaZ 2600 kg
kuzum kucagimda cok sukur emdizilli bir kiz ya miss kokulu darisi.sizlereee ins...ben de ilk yurume anini atlatim ins rahatlayacam
![]()
ya almazlar demi artik kuveze hala stresim var :/ :/H happyseptember vebelinayidil inşallah ikinizde sağlıkla kavuşun bebeklerinize. Bolbol viyaklamalı
ASSELL87 gözün aydın olsun canım
Çok şükür küvezede girmemiş maaşallah![]()
yok cnm spinal sezeryan ikinci dogum ikiside spianlCanim normal dogum mu oldu?
Hadi hayirli ugurlu olsun canim yaa.ne kadar güzel bi haber ikinizinde saglikli olmasidogum oldu kizlarrrrr.....simdi iyiyim bebekte iyi cok sukur agladi baya ... bekliorum odamda ins kuvezlik durum olmaZ 2600 kg
ya almazlar demi artik kuveze hala stresim var :/ :/
Hayirli olsun allah anali babali buyutsun canim cok sukur kurtuldun darisi basimiza artikkuzum kucagimda cok sukur emdizilli bir kiz ya miss kokulu darisi.sizlereee ins...ben de ilk yurume anini atlatim ins rahatlayacam
![]()
Ayy çok duygulandım ve imrendim sana. Tebrikler canım, Allah analı babalı büyütsün. Senin duan kabul olur şimdi, bize de dua et sağlıklı bir doğum için. Epizyotomi oldu mu? Son günlerimde normal doğum için ne tavsiye edersin bana?Bakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Canım gözün aydın. Ne stres yaptın ya. Ama bak hiç korktuğun gibi olmadı çok şükür. Ağrıların da çabuk geçer, hemen toparlanıp kızlarınla neşeli zamanlar geçirirsin inş. Abla daha görmedi di mi minik kardeşini?kuzum kucagimda cok sukur emdizilli bir kiz ya miss kokulu darisi.sizlereee ins...ben de ilk yurume anini atlatim ins rahatlayacam
![]()
dogum oldu kizlarrrrr.....simdi iyiyim bebekte iyi cok sukur agladi baya ... bekliorum odamda ins kuvezlik durum olmaZ 2600 kg
Canım her şey kısmet öncelikle. Benim bebek gelmeye çok niyetliymiş, hastane sürecim hızlı ilerledi. Epizyotomi olmadı, bir iki sıyrık var sadece. Onu da dikmeyecektim ama rahat wc ye çıkabilesin diye 2-3 dikiş atıyorum dedi doktorum. Zaten acısını sızısını da duymuyorsun. Doğum hikayemi biraz toparlandıktan sonra yazacağım başlığa. Normal doğumun kolay geçmesi için bol bol yürüyüş bence. Bir de gerçekten istemek. Ben biraz epidural alıp dinlenmek istiyordum. Çünkü 24 saattir uykusuzdum ve doğum için enerji toplamalıydım ama bizim kız "başlarım senin epiduraline, geliyom ben" deyip erken atladı. Bazı şeylere kendileri karar veriyor gördüğün gibi. Sen dile, gerisini Allah' a bırak. Çok çok güzel bir duygu gerçekten. Allah hepinize nasip etsin canım. Sağlıkla kucaklayın mis kokulularınızı.Ayy çok duygulandım ve imrendim sana. Tebrikler canım, Allah analı babalı büyütsün. Senin duan kabul olur şimdi, bize de dua et sağlıklı bir doğum için. Epizyotomi oldu mu? Son günlerimde normal doğum için ne tavsiye edersin bana?