Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.

Maşallah :) hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. İkinizde çok iyi görünüyorsunuz.

Bakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Hadi gözün aydın sağlıcakla huzurlu bir şekilde büyüt inşallah bebeğini rabbim sana ve eşine bağışlasın zeynebinizi

ASSELL87 ASSELL87 gözün aydın canım bak korkulucak bişey yokmuş miniğin gayet sağlıklı maşallah hemende emmiş artık endişelenip boş yere strese sokma kendini anneliğin bebeğinin tadını çıkar :) sağlıcakla büyüt inşallah bebeğini darısı biz bekleyenlerin başına inşallah(amin)

dogum oldu kizlarrrrr.....simdi iyiyim bebekte iyi cok sukur agladi baya ... bekliorum odamda ins kuvezlik durum olmaZ 2600 kg
Canım tebrik ederim,:KK200:Allah sağlıksıhhat hayırlı ömür versin inşallah, küvöz ihtiyacı doğmadan taburcu olacaksınız inşallah, öpüyorum sizi, çok geçmiş olsun:nazar:

Arkadaşlar dua edin allah nasip ederse 9 gibi girerim sezeryana herhalde korku endişe heyecan merak mutluluk hepsi mevcut hayırlısıyla atlatsak yarını sağlıklı güzel günlere inşallah
Canım inşallah hayırlısıyla Allah kurtarsın seni de belinayidil belinayidil de, Rabbim sağlıkla kucağınızda nasip etsin.

Aman Allahım sayfaları hızlı hızlı okuyorum, haberini beklerken fotoyu da görünce nasıl mutlu oldum, maşallah canım nasıl minnoş duruyor, güzel güzel de emiyor kuzucuk maşallah, sevsinler totişini :KK200: çok geçmiş olsun, güzel bir doğum hikayen oldu, öpüyorum sizi:KK200:

kuzum kucagimda cok sukur emdi :KK66: zilli bir kiz ya miss kokulu darisi.sizlereee ins...ben de ilk yurume anini atlatim ins rahatlayacam :KK66:
Canım maşallah :nazar: sütünün gelmesine çok sevindim, doğum şekline çok takılmıyorum ama sütün gelmesine ayrı bir seviniyorum, inşallah atlatacaksın ilk sıkıntıları da, en kısa sürede taburcu olursunuz inşallah, öpüyorum tatlı kuşlar sizi:KK200:

Allah kavustursun :)) akili oglunada masallah annesiyle yaptigi anlasmayi bozmadi babasini bekledi
Masallah oglusuna
Amin canım Allah razı olsun:) çok şükür cuma sabahına vardık, akıllı oğluş sözümüzü dinledi ama az rüşvet yemedi teyzesi, süt, puding tüm istekleri karşılandı beyefendinin:KK66:

sinemnur sinemnur anca yeni eve adım attık görümcem doğum yaptı vs derken çok sevindim eşine kavuşmana az kalmış çok sevindim adınıza bebişde babasına kavusunca belki gelcem ben der...:rapci: Öptüm kuzucum oğlusunla sizi
Canım benim gözünüz aydın, hayırlı olsun bebişiniz, tarihler de çok yakınmış görümcenle, benim de 9hafta var aramda görümcemle. İnşallah sağlıklıdır anne de bebiş de, bugün de kpntrolün olacaktı tatlım değil mi, güzel haberlerle dön inşallah, çok şükür babamız geliyor akşama bakalım bizim afacan ne zaman gelecek, senin güzel haberini bekliyorum bugün, biz de çok öpüyoruz kuşum.

Canım gözün aydın. Ne stres yaptın ya. Ama bak hiç korktuğun gibi olmadı çok şükür. Ağrıların da çabuk geçer, hemen toparlanıp kızlarınla neşeli zamanlar geçirirsin inş. Abla daha görmedi di mi minik kardeşini?
yok cnm gormedi gece kanama gelince acil aldilar esim le annem vardi ;) birazdan yurutecekler baya panik sardi simdiden

Canım maşallah :nazar: sütünün gelmesine çok sevindim, doğum şekline çok takılmıyorum ama sütün gelmesine ayrı bir seviniyorum, inşallah atlatacaksın ilk sıkıntıları da, en kısa sürede taburcu olursunuz inşallah, öpüyorum tatlı kuşlar sizi:KK200:
sagol cnm bende sevindim sütün gelmesine...su yurume olayini da atlatim hayirlisiyla

Güzel prenses hoşgelmiş! Allah kurtarmış ne güzel canım hızlı gelişmiş hastahane süreci. Darısı başımıza. Tavsiyene uyacağım her gün yürümeye özen gösteriyorum bende ama bu süre 30dk'yı geçemiyor. Bahtı güzel olsun kızının. Tekrar tebrik ediyorum canım seni. Sevgiler

Oiiiy gamzeee sağlıkla büyüsün zeynep kuzusu :nazar:
Maaşallah :KK200:

Ay maşallah Rabbim analı babali buyutmeyi nasip etsin inşallah canim

Back