- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
cok sagol aminnn cnm inssRabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah canim darisi hayırlısıyla bizim basimiza bebisini öp![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sagol aminnn cnm inssRabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah canim darisi hayırlısıyla bizim basimiza bebisini öp![]()
cok sagol cnm benim aminnn....cok sukur emiyor sorun yasamadim ins en kisa zamanda toparlanirizASSELL87 canım tebrikler, hayırlısıyla bebeğine kavuşmuşsun. Darısı bizlerin başına. Bebeğinin kilosu gayet güzel. Sütte gelmiş. Daha ne olsun! Maşallah. Bahtı güzel olsun bebeğinin, tekrar tebrik ediyorum. Sevgiler
her yıl ocak ayında sözleşmeler yenileniyor. doğum iznim aralık sonunda bitecek. istemezlerse ocakta sözleşmemi fesederler. garantin yok ki özel sektörün aynısı sonuçta kölelik sistemiAma doğum iznin senin yasal hakkın, gitmezsen seni işten mi çıkarıyorlar öyleyse ne hakla çıkaracaklar
Hayrli olsun canm ben sezeryan sonrası normal doğum bekleyen bi anne olarak gıpta ettim sana sükunetle beklemen falan örnek oldu iyi hissettiğinde bizimle paylasirsan çok memnun olurumBakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Allah im zeynep in kadife saclarini yerim :)) senin kiz bayag hair gelmis saclarida uzatmis :))Bakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun insallahdogum oldu kizlarrrrr.....simdi iyiyim bebekte iyi cok sukur agladi baya ... bekliorum odamda ins kuvezlik durum olmaZ 2600 kg
Gözün aydın canm, ne güzel kokusunuda çekmişsin sağlıkla büyüsün inşallah, sende en kısa zamanda ağrılarından kurtulursun inşallah, bol sütlü günlerkuzum kucagimda cok sukur emdizilli bir kiz ya miss kokulu darisi.sizlereee ins...ben de ilk yurume anini atlatim ins rahatlayacam
![]()
Ayy Allahım ne güzelsiniz maşallah sizeBakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
çok üzüldüm canm yaa sanki özel sektörde çalışanlar insan değil robot, inşallah senin ve bebeğin için en iyisi olurher yıl ocak ayında sözleşmeler yenileniyor. doğum iznim aralık sonunda bitecek. istemezlerse ocakta sözleşmemi fesederler. garantin yok ki özel sektörün aynısı sonuçta kölelik sistemi![]()
Canım tebrik ederim, sesin soluğun çıkmayınca tahmin etmiştim doğumun olduğunu, bugün de yazmasaydın endişelenecektim, hayırlı,sağlıklı güzel ömrü olsun Koza'nızın inşallah, kaç kg doğdu meleğiniz, çok geçmiş olsun, darısı bizlere inşallah, dua göndermeyi unutmayın bizlere, öpüyorum sizi, sevgilerR rootstock canım çok tebrik ederim giremedim foruma Allah analı babalı büyütsün şanslı mutlu sağlıklı uzun ömürlü bi bebek olsun inşallah
Kızlar benim minik kozam da doğdu 24.08 21.50 de doğum hikayemi de bi ara yazarım inşallah şimdi toparlanmaya çalışıyorum 7 cm açıklıkla hastaneye gittim suyum gelmediği için de ne zaman gideceğime karar veremedim çok da rutin değildi çünkü sancılar annem kızınca arabaya atladık ve arabada sancılarım rutine bağladı çok kolay bi normal doğum oldu ama sonrasında kılcal damarımdaki bi çatlak sebebiyle çok kan kaybettim başımda en son doktorlar kanamamın nerden olduğunu anlyamadığı için panikti sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım neyse ki doğru müdahalelerle şimdi iyiyim ama kendime gelene kadar bebeğime çoktan mamalar verilmiş şimdi emiyo ama sütüm gelmiyo uğraşıyorum inşallah emzirebilirim
Herşeye rağmen harika bi duygu kendimde olmamama rağmen tek duyduğum şey içerdeki kızımın ağlama sesiydi tek endişem ona kavuşamamak bakamamaktı
Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah herkes benden daha güzel daha sağlıklı bi şekilde kavuşur bebeğine
Su foruma cikip geliyorum bi bakiyorum bir yavru daha dunyaya merhaba demisR rootstock canım çok tebrik ederim giremedim foruma Allah analı babalı büyütsün şanslı mutlu sağlıklı uzun ömürlü bi bebek olsun inşallah
Kızlar benim minik kozam da doğdu 24.08 21.50 de doğum hikayemi de bi ara yazarım inşallah şimdi toparlanmaya çalışıyorum 7 cm açıklıkla hastaneye gittim suyum gelmediği için de ne zaman gideceğime karar veremedim çok da rutin değildi çünkü sancılar annem kızınca arabaya atladık ve arabada sancılarım rutine bağladı çok kolay bi normal doğum oldu ama sonrasında kılcal damarımdaki bi çatlak sebebiyle çok kan kaybettim başımda en son doktorlar kanamamın nerden olduğunu anlyamadığı için panikti sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım neyse ki doğru müdahalelerle şimdi iyiyim ama kendime gelene kadar bebeğime çoktan mamalar verilmiş şimdi emiyo ama sütüm gelmiyo uğraşıyorum inşallah emzirebilirim
Herşeye rağmen harika bi duygu kendimde olmamama rağmen tek duyduğum şey içerdeki kızımın ağlama sesiydi tek endişem ona kavuşamamak bakamamaktı
Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah herkes benden daha güzel daha sağlıklı bi şekilde kavuşur bebeğine