Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
peki bişey de ben sorayım kafacapı bebegimin normal ama karın iki haftao nden gidiyormuş o normal doguma engel teskil eder miki ?? doktora cok sorum vadı onu sormayıı unutumm aferin bana :kızgın: birde kızlar karın ölcümü onden giden varmı aranızda acaba:KK17:
Bende de karin olcumu 2 hafta onden gidiyo ama bu 2. Sezeryan olacagi icin normal dogumla ilgili sikinti olur mu bilmiyorum. Doktorum da sezeryan olacagi icin bebegin iriligi onemli degil dedi

Arkadaşlar butun sayfaları okuyamadim ben hamileliğin son gününü yaşıyorum bu aksam. Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün. Benim yarın sabah 8 de yatışım yapılacak bugün son defa Eminonune gidip hastane oda süslerini aldım. Niyeyse duygu karmaşası yaşıyorum bir yandan bebeğime kavuşacağım bir yanmda normal doğum yapamadığım için buruk. Tek isteğim sağ salim bebeğime kavuşmak dualarınızı bekliyorum
İnşallah rahat sağlıklı bir doğumun olur sağ salim kavuşursunuz normal doğum istiyormuşsun ama her işte bir hayır vardır önemli olan senin ve bebeğin sağlığı şimdiden kutlarım:KK54:

peki bişey de ben sorayım kafacapı bebegimin normal ama karın iki haftao nden gidiyormuş o normal doguma engel teskil eder miki ?? doktora cok sorum vadı onu sormayıı unutumm aferin bana :kızgın: birde kızlar karın ölcümü onden giden varmı aranızda acaba:KK17:
Benim de karnı 2 hafta önden gidiyor Bebek iri kilolu oldugu icin normal dogum olmayabilir kontrol edecek doktor kiloauju

Bizimde bugun kontrolumuz vardi
15gun once 2550grdi bugun 2650fslan cikti hatta karin olcumunde biraz daha az cikti
zaten iri bi bebek olacagini dusunmuyordum cunku;karnim okadarda buyuk durmuyor sanki ama uzuldum hep onde giderken sanki yavasladi kilo almasi gerci haftasiyla uyumlu ama uzuldum yinede :/

Arkadaşlar butun sayfaları okuyamadim ben hamileliğin son gününü yaşıyorum bu aksam. Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün. Benim yarın sabah 8 de yatışım yapılacak bugün son defa Eminonune gidip hastane oda süslerini aldım. Niyeyse duygu karmaşası yaşıyorum bir yandan bebeğime kavuşacağım bir yanmda normal doğum yapamadığım için buruk. Tek isteğim sağ salim bebeğime kavuşmak dualarınızı bekliyorum

Saglikla gelsin canim minigin

Selam, sizin olduğunuz haftalarda benim bebeğim 2-3 hafta hem karın hem kafa olarak önde gidiyordu. 4 buçuğu geçerse sezeryan olur dedi devletteki doktor. Özelde ki ise duraklar, dört buçuğu geçeceğini sanmıyorum demişti. Sonra hafta haftakendi haftasına yaklaştığını gördük. Şimdi sadece bir hafta önde. Çok stres yapmıştım ben de, nasıl normal doğum olacak diye ama 37-38 civarı o kadar hızlı büyümüyorlar cidden. Takmayın kafanıza

arada kramp seklinde sanci oluyor nst de sanci cikti biraz yarin sabahida beklemeyebilir yaaa ins bekler yarini
ASSELL87 ASSELL87
Canım yerinde olsam yarın bebeğime kavuşacağımı düşünüp güzel bir uyku çekmeye çalışırdım. Sen çok stres yaptın. Allah kolaylık versin inşallah. stres iyi olmaz senin ve bebeğin için. Sevgiler

@yapayalnız1 canım hayırlı olsun bebeğin. Eşin gelmiştir sanırım artık. Ne mutlu sana

@belinayidilAllah kolaylık versin, hayırlısıyla kucağına alırsın umarım yarın evladını. Herşey kısmetle oluyor. Üzülme canım

R rootstock naptın canım, 9da muayene oldun mu? açıklığın artmış mı. Kolay doğum diliyorum sana inşallah

Canım eltim aynı doktorda 3,5 yıl önce 4300 gram bebeğini sezaryenle doğurdu. Onunkinde kafası geçer çatından ama göbek geçmez demişti, o yüzden o da önemli diye biliyorum.

Canım Allah sağlıkla kavuştursun, duamdasınız.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. O son gece insan bir tuhaf oluyor haklısın. Doya doya sev göbeğini inşallah yarında kucağında seversin doya doya bebeği. Pozitif dusun Olumlu gitsin hersey

ASSELL87 ASSELL87
Canım yerinde olsam yarın bebeğime kavuşacağımı düşünüp güzel bir uyku çekmeye çalışırdım. Sen çok stres yaptın. Allah kolaylık versin inşallah. stres iyi olmaz senin ve bebeğin için. Sevgiler

@yapayalnız1 canım hayırlı olsun bebeğin. Eşin gelmiştir sanırım artık. Ne mutlu sana

@belinayidilAllah kolaylık versin, hayırlısıyla kucağına alırsın umarım yarın evladını. Herşey kısmetle oluyor. Üzülme canım

R rootstock naptın canım, 9da muayene oldun mu? açıklığın artmış mı. Kolay doğum diliyorum sana inşallah
cnm kramplarim var sanci seklinde...normal diolar sabahi beklesek daha iyi dedi doktor 2.doz ciger gelistirici yapildi yakio yaa :( bebek iyi olsunda deger ama..doktorumda cok rahat hic stres yapmio

Suyum boşaldı kızlar sancılar da 3-4 dk da bire düştü ama açılma 2 cm. Epidural katater taktırıp bir süre uyuyacağım sonrasında açılma tamamlanınca doğum başlayacak inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
benimde sancim var ya beni bekletiolar ama ins saglikla kavusuruz bebislere

Suyum boşaldı kızlar sancılar da 3-4 dk da bire düştü ama açılma 2 cm. Epidural katater taktırıp bir süre uyuyacağım sonrasında açılma tamamlanınca doğum başlayacak inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
Hadi bir avazda kurtul insallah
Rabbim yardimcin olsun hic bisey anlamadan al yavrunu kucagiina insallah
dualarimiz sizinle
cok heycanli yaaa

Kızlar merhaba kızım 18 gündür küvezde durumu iyiye gidiyor inş kısa zamanda gelecek evine
Ben tamamen iyileştim ev işleri ile boğuşuyorum büyük kızım da biraz huysuz zorlanıyorum
Bizden bu kadar
Doğum yapanlara hayırlı olsun
insallah biran once toparlarda evine gelir miniğin
Rabbim sanada guc versin senin durumun biraz daha zor ama sonuna gelmissiniz yavrunun evine gelmesi cok yakin

Dualarimiz seninle cnm hayirli dogumlar olsun.Allahim bir sancida kurtarsin,sagsalim minigini kucagina alman dilegiyle kuzum:dua::anne::KK200:

Bizde çatı muayenesi de henüz olmadı canım, kafa çapı da haftasına göre önde olunca bu şekilde kanala yerleşemez, kanala yerleşemeyince de doğum sancısı başlamaz, bayramdan önce alırız dedi, 1 eylülde randevu var, 1-9eylül arası bir gün belirlenecek hayırlısıyla. Eşimle normalde aynı yerde çalışıyoruz, onun yurt dışı seyahatleri yoğun bu yıl, şu anda havaalanında, gece uçağa biniyor, yarın akşam 8 de kavuşacağız inşallah, normalde çalışma iznim 30 ağıstosa kadardı, bu hafta gitmedim işe, haftaya yurtdışından misafirler var 3 günlüğüne, hala doğurmamış olursam son mesaimi yapıp öyle izne ayrılacağım. İnşallah senin eşin de yanında olur canım doğumda, evlendikten sonra kızkardeşiyle bile paylaşamadığını eşiyle paylaşıyor insan, eşimden başkasını refakatçi bile istemiyorum ben.
Allah kavustursun :)) akili oglunada masallah annesiyle yaptigi anlasmayi bozmadi babasini bekledi
Masallah oglusuna

Epidural çok iyi olmuş ya, bazen çok hızlı geliyor sancılar. Anne yoruluyor ve hemen sezeryane alıyor doktorlar. Çok sevindim niyeyse senin adına. Herşey güzel olacak göreceksin
cnm kramplarim var sanci seklinde...normal diolar sabahi beklesek daha iyi dedi doktor 2.doz ciger gelistirici yapildi yakio yaa :KK43: bebek iyi olsunda deger ama..doktorumda cok rahat hic stres yapmio
Allah kolaylık versin inşallah. Suyun geldiği için bebiş gelmeye hazırlıyordur kendini. Bu iyi birşey aslında. Bebeklerimiz için katlanıyoruz diğer sıkıntılara da mecbur

Back