Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boyle online doğum takip etmek ne kadar heyecanlı!
Herkese bol şans, inşallah kolaylıkla devam eder doğumlar
Bu arada eylül annelerinden eylüle kalan olmayacak mı ne
Suyum boşaldı kızlar sancılar da 3-4 dk da bire düştü ama açılma 2 cm. Epidural katater taktırıp bir süre uyuyacağım sonrasında açılma tamamlanınca doğum başlayacak inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
Boyle online doğum takip etmek ne kadar heyecanlı!
Herkese bol şans, inşallah kolaylıkla devam eder doğumlar
Bu arada eylül annelerinden eylüle kalan olmayacak mı ne
Suyum boşaldı kızlar sancılar da 3-4 dk da bire düştü ama açılma 2 cm. Epidural katater taktırıp bir süre uyuyacağım sonrasında açılma tamamlanınca doğum başlayacak inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
Bugün nstye girdim kızlar herşey güzeldi ancak ultrasonla bakmadi dr nst iyi olunca rahata bağladı sanırım gerçi doğumu vardı ve kalabalıktı da. kg felan ogrenemedim supriz olucak. Çarşamba günü allahın izniyle doğum.. Okuyamadım tek doğum yapan yok henüz sanırım..
Bugün nstye girdim kızlar herşey güzeldi ancak ultrasonla bakmadi dr nst iyi olunca rahata bağladı sanırım gerçi doğumu vardı ve kalabalıktı da. kg felan ogrenemedim supriz olucak. Çarşamba günü allahın izniyle doğum.. Okuyamadım tek doğum yapan yok henüz sanırım..
Sağlıcakla kurtulun inşallah sen de bebişin de.. benim de bebişim dönmemiş muhtemelen bana da haftaya icin gun verecek doktorum. Belki ayni güne denk geliriz :) Senin sezaryan olman keyfi mi canim yoksa benim gibi bir durumdan dolayı mı?
Sağlıcakla kurtulun inşallah sen de bebişin de.. benim de bebişim dönmemiş muhtemelen bana da haftaya icin gun verecek doktorum. Belki ayni güne denk geliriz :) Senin sezaryan olman keyfi mi canim yoksa benim gibi bir durumdan dolayı mı?
Yok canım kızım sezaryen olduğu için buda zincirleme oldu :) astım war diede spinal olucam. Hayırlısı olsun inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah tez zamanda. Belki benden önce olur
Yok canım kızım sezaryen olduğu için buda zincirleme oldu :) astım war diede spinal olucam. Hayırlısı olsun inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah tez zamanda. Belki benden önce olur
Rrootstock
çok kararlı ve azimlisin eminim çok güzel bir doğum olacak sağlıkla kavuşacaksın yavruna inşallah kolayca kurtulursun belinayidil
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini bnm de cumaydı normalde ama plan tutmadı sen kendini hazır hissedersin daha güzel bence dualarım sizinle hamişler ve doğum bekleyenler
İyi geceler anne ve anne adayları. Benim sancım var. Aralıkları düzenli değil. Bebiş çok hareketli normaldir dimi bu durum. Duşa da girdim ama kasilma var. İyi zorlamaya başladı bu durum...
Arkadaşlar tek tek etiketleyemedim çok sağolun. Gerçekten çok tuhaf bir duygu kocaman göbişime alışmıştım oğlumun bugünlerini özleyeceğimi hissediyorum çok duygusal oldum