2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar ya kafama takildi simdi sizin beta hcg degerleriniz nasil yikselmisti?.. Yani tam iki kati mi yukseldi 2 gunde.. Benim ki 3 katindan fazla yukseldi acaba ters bir durum olur mu?..
Cevap bekliyorum lutfen..
Kizlar baska boyle yukselen yok mu beta hcgsi?..

Canım ben gün içinde giremiyorum yeni gördüm üzülme nolur Allah'ın izniyle kötü bişi yok bak bebeğedw bi zararı olmazmış.bunların hepsi imtihan bak Rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesin. Senin için dua edicem...

henüz birbirimizi tanımasakta yeni tanıyo olsakta nolur dua edin bana

amin canım inşallah durup durup ağlıyorum tutamıyorum kendini çok korkuyorum
Canım Allahım bebeğinin de senin de sağlıklı olmanızı nasip etsin ağlama artık dediğim gibi bebeği de üzüyorsun sonuçta ameliyatın bi gebeliğe zararı yok demişler hem farklı doktora da git bakalım ne diycek inşallah kötü bişey yoktur canım benimm

Canım yükselmesi iyi bişey diye biliyorum merak etme yani korkulcak bişey yok :)
Ay bilmiyorum canim ya.. Tesekkur ederim.. Bir kac yerde iyi degil diye okudum evham yaptim..
Aslinda biz hamilelere internetten arastirma yapmayi yasaklamak lazim..

Ay bilmiyorum canim ya.. Tesekkur ederim.. Bir kac yerde iyi degil diye okudum evham yaptim..
Aslinda biz hamilelere internetten arastirma yapmayi yasaklamak lazim..
Aynen canim en iyisi doktora sorup ogrenmek internette cok bilgi var evet ama bos bilgi de yok degil insanin kafasini karistiriyolar bazen :) strese hic gerek yok Allah buyuk dua edelim yeter :)

Kizlar baska boyle yukselen yok mu beta hcgsi?..

Canım bir sıkıntı olacağını sanmam...
Ben sadece 2 test yaptırabildim. O da adet dönemimden önceydi. Birincisi 7.77 ikincisi de 30 çıkmıştı hemde iki değil tek gün arayla. Hatta doktorumu arayıp değerimi söylediğimde ''Ooooo tamam o zaman kesin hamilesin'' diye tepki vermişti.
O yüzden canını sıkma.. Bakarsın çifter geliyodur bebişler

Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi...

Cok saol canim.. Rahatladim biraz.. Ben bu kadar evhamli degildim ama 2 kayiptan sonra bunu da kaybetme korkusu oldu.. Yarin gidicem doktora.. İkiz bebek de cok seviyorun ama riskli olur diye ondan da korkuyorum.. Ayy her seyden korkuyorum ben ya.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah..

L iyi akşamlar benim bildiğim de miyom zararsız bişey kendiliğinden giden şimdi sen adet olamayacağın için doktor alalim demiş basit bişey kendini uzupte bebeğini sikintiys sokma hamileliğin tadını çıkarı ben hala da gunumun geçmesini bekliyorum yarini da atlatiyim perşembe günü test ysptircam korkuyorum bu gece hastalanirsam diye
[QU

OTE="denizs333, post: 36840466, member: 517697"]Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi... [/QUOTE]

QUOTE="denizs333, post: 36840466, member: 517697"]Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi... [/QUOTE]
I

Iyi akşamlar çok sinirliyim bugün adet olcam sitresi beni sinirli yapti sizin yazdiklarinixi okudukça rahatladim allahim yardım etsin bana da yarinida atlata bileyim bana lütfen dua edin allahim oldese olur hayırlısı olur inşallah allah bebek lerinizi kucaginiza almayı nasip etsin

QUOTE="denizs333, post: 36840466, member: 517697"]Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi... [/QUOTE]
I[/QUOTE]

L iyi akşamlar benim bildiğim de miyom zararsız bişey kendiliğinden giden şimdi sen adet olamayacağın için doktor alalim demiş basit bişey kendini uzupte bebeğini sikintiys sokma hamileliğin tadını çıkarı ben hala da gunumun geçmesini bekliyorum yarini da atlatiyim perşembe günü test ysptircam korkuyorum bu gece hastalanirsam diye
[QU
OTE="denizs333, post: 36840466, member: 517697"]Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi... [/QUOTE]

I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…