• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok saol canim.. Rahatladim biraz.. Ben bu kadar evhamli degildim ama 2 kayiptan sonra bunu da kaybetme korkusu oldu.. Yarin gidicem doktora.. İkiz bebek de cok seviyorun ama riskli olur diye ondan da korkuyorum.. Ayy her seyden korkuyorum ben ya.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah..
canım 3 kat yükselmesinde kötü bir durum yok ikiz gebelikte olabilir veya vücudun normal yükselmesi böyledir. he evet beta hcg çok yükselmesi ama neden zararlı mol gebelik diye birşey var onda çok aşırı yükselir ama senin dediğin gibi 3 katı filen değil uçuk değerlerde oluyor o yüzden senin değerin normal. bu arada benim ilk 50di iki gün sonra 200 olmuş. bu arada ben bir ebeyim güven bana :KK39:

Twsekkur ederim.. Ben yarin haber veririm sana da canim.. Umarim iyi biseydir..
Ins canim hayirli haberlerle gelirsin
canım 3 kat yükselmesinde kötü bir durum yok ikiz gebelikte olabilir veya vücudun normal yükselmesi böyledir. he evet beta hcg çok yükselmesi ama neden zararlı mol gebelik diye birşey var onda çok aşırı yükselir ama senin dediğin gibi 3 katı filen değil uçuk değerlerde oluyor o yüzden senin değerin normal. bu arada benim ilk 50di iki gün sonra 200 olmuş. bu arada ben bir ebeyim güven bana :KK39:
Ama mol gebeliginde yukselis normalin uzerinde ve ultrason gorunumu kese uzum taneleri gibi gorunume sahip oluyormus internetten baktim cok farkli bir gorunum

Günaydın herkese bu gün sabah tekrar kan vermeye gittim beta hcg ne durumda merakıma engel olamıyorum.
hukukcu
Miyom la gebe kalan ve bu şekilde ameliyatsız doğumu gerçekleşen 2 arkadaşım oldu sadece miyomda büyüyor biraz doktorun bebeğe zarar vermeden almak seni baştan kurtarmak istemiş sanırım ama korkma canım.

Benim hiçbir belirtim yok kızlar kafamı buna çok takıyorum iyi değilki belirti olmaması

çoook teşekkürler canım.. tamam sana güveniyorum.. bu konuyu takmıycam artık kafama.. stres yok.. bu arada yuppiiiippiiii başlığımızda bir ebe var.. ama baştan söyleyeyim yandın sen.. bundan sonra bütün gereksiz sorularımızı sana sorarız..:KK47::KK71:

Günaydın herkese bu gün sabah tekrar kan vermeye gittim beta hcg ne durumda merakıma engel olamıyorum.
hukukcu
Miyom la gebe kalan ve bu şekilde ameliyatsız doğumu gerçekleşen 2 arkadaşım oldu sadece miyomda büyüyor biraz doktorun bebeğe zarar vermeden almak seni baştan kurtarmak istemiş sanırım ama korkma canım.

Benim hiçbir belirtim yok kızlar kafamı buna çok takıyorum iyi değilki belirti olmaması
canım olumlu düşünmeye çalış. rahat bir gebelik geçireceksin büyük olasılıkla. hem olumsuz bir şey olsa inan o da belirti verirdi. yani belirtisizlik kötüye işaret değil ki. Bence çok güzel ve rahat geçireceksin hamişliği, benim de aşırı belirtim yok , bazen mide bulantısı, akşamları yorgunluk bu kadar.. sen içini ferah tut:KK15:

kızlar bir de çay kahve ile aranız nasıl? ben iş yerinde çok fazla kahve tüketirdim eskiden. hatta elimden düşmezdi diyebilirim. şimdi azalttım ama yine de her gün 2 bardak içiyorum yaklaşık. Çay ile pek aram yok. Üstelik hala kahvenin kokusu çok hoş geliyor, sevdiğim bir çok şeyi canım istemediği halde kahve hala vazgeçilmezim, sizler de her gün çay kahve tüketiyor musunuz?

Kalp atislarini 6 da vajinal 7 ve 8 de karindan ultrason ile duyabilirmisiz tabi bir hafta erken ve gec de olabilir bu haftalar

yanı ben bugün 5+0 ım doktora gittiğimde 5+3 olcam yani 6. haftada olmus olcam bu durumda kalp atısları duyulabilir mi?

kızlar bir de çay kahve ile aranız nasıl? ben iş yerinde çok fazla kahve tüketirdim eskiden. hatta elimden düşmezdi diyebilirim. şimdi azalttım ama yine de her gün 2 bardak içiyorum yaklaşık. Çay ile pek aram yok. Üstelik hala kahvenin kokusu çok hoş geliyor, sevdiğim bir çok şeyi canım istemediği halde kahve hala vazgeçilmezim, sizler de her gün çay kahve tüketiyor musunuz?
vallahi ben içmiyorum artık çay kahve. öğrendiğimden beri bi kere açık çay içtim oda bu sabah. sigarayıda bıraktığımdan içince sigarada içesim geliyorki zaten bu sabah yarım sigara içtim kendimi çok suclu hissediyorum. Neyseki tamamını içmedim ve sürekli içmiyorum bıraktım.Millet yarım paket bir paket içiyormus :(

Canım ben tam senin gibiydim kahve içmeden durmak benim için ölümdu. Ama şimdi dünyanın en berbat şeyi benim için kokusuna bile tahammülüm yok bazen canım çekiyor kokusunu alınca vazgeciyorum. . 10 ggündür ağzıma surmuyorum ama sen de 1e düşür tatlım ilk aylar zararliymis

merhaba arkadaşlar ben de mutluluğumu paylaşmak istedim ben 2011 mayıs annesiyim melek gibi 3.5 yaşında bir kızım var o zamanlar 2011 mayıs annelerini hep takip etmiştim ama yazmak kısmet olmamıştı ordan çok şey öğrenmiştim umarım burasıda çok faydalı olur hepimiz için. kızımda en son adetimi 12 ağustos da görmüştüm tekrar 2. bebek planlıyorduk ve ben yine en son bu ağustos 12 de son adetimi gördüm adetime 4 gün kala test yaptım silik 2. çizgi belirmişti bu sabah yine yaptım adetim 4 gün geçti ve belirgin 2. çizgi ve hamileyim en güzeli de kızımla aynı tarihte doğacak olması çok mutluyum dra hemen gitmicem erken diye netten hamilelik haftamı hesapladım 4 hafta görünüyor bi 6- 7 hafta olsun öyle gidicem hem kalp atışınıda duyarız diye bakalım hayırlısı Allahım herkesin kalbine göre versin.

canım olumlu düşünmeye çalış. rahat bir gebelik geçireceksin büyük olasılıkla. hem olumsuz bir şey olsa inan o da belirti verirdi. yani belirtisizlik kötüye işaret değil ki. Bence çok güzel ve rahat geçireceksin hamişliği, benim de aşırı belirtim yok , bazen mide bulantısı, akşamları yorgunluk bu kadar.. sen içini ferah tut:KK15:
Canım hayatımda çok zor dönemler geçirdim ve işim uzun zamandır ters gidiyor hayyatta iyi şeylerin beni zor bulduğunu biliyorum bu benim imtihanım sanırım. Ama inan yoruldum artık hayatta polyanna gibi bakmaktan ben iyi baktıkça sert bir kazığını yiyorum

Günaydın bu akşam üstü randevum var stres basti ins. Kalp atışını görürüz. Kızımda 5+3 de görmüştüm inşallah iyidir kuzum benimde göğüs ler dışında belirtim yok kızım da da yoktu. İnşallah rahat hamilelik geciririz hepimiz

İyi akşamlar kızlar bugun dr gittim. Önce ultrasonla baktılar dr keseden büyük miyom var dedi 10 cm kadarmış bir sürü tıbbi şey söledi vajinal ultrasonlada baktı kese gözüküyo ama henüz kalp atışı yok.. Miyom belirtisi olmadığı için o kadar büyümüş bu zamana kdr sonra başka bi dr a yönlendirdi ona gittik oda aynı şeyleri dedi ama daha rahatlatıcıydı gebelik olsada gebelikle birlikte büyüdüğü için ameliyat şartmış çok ağladım bugun 2 hafta sonra kontrol verdi kesenin içinde bebek varsa ameliyat olucam gebeliğe zararı yokmuş
Canım hiç üzülme Allah ın izniyle çok sağlıklı doğacak bebeğin zaten doktorda öyle söylemiş

Canım hayatımda çok zor dönemler geçirdim ve işim uzun zamandır ters gidiyor hayyatta iyi şeylerin beni zor bulduğunu biliyorum bu benim imtihanım sanırım. Ama inan yoruldum artık hayatta polyanna gibi bakmaktan ben iyi baktıkça sert bir kazığını yiyorum
artık çok güçlü bir destek miniğin var, herşey onunla birlikte yoluna girecektir inan.. seninle bebişlerimizin muhtemel doğum tarihleri de aynı, 2015 mayıs anneleri olarak hep birlikte sorunsuz atlatırız inşallah bu dönemi, değişim zamanı gelmişti artık:KK49::KK49:

Back