• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Yinede maşallah çok erken doğum olmadı henüz en azından 30 u devirmeye başladık grupça bundan sonra inşallah bizi çok bekletmeden erkende gelmeden doğumlarımız olur 🤲🏻 geç doğurmaktanda çok korkuyorum karnım kocaman oldu geceleri çok zor geçiyor dışarı çıkamıyorum artık 😣
Bende çok zorlanmaya başladım artık 🙁😢😢 o kadar hızlı şekilde değişti ki hallerim. Şoktayım hala. Yürümek zorlaştı ağrılar çoğaldı geceler zor uyunur oldu 🙁 diyorum erken gelmesin ama çokta bekletmesin. Gerçekten gün gün artık çok zorluyormuş bizzat yaşıyorum

Bende çok zorlanmaya başladım artık 🙁😢😢 o kadar hızlı şekilde değişti ki hallerim. Şoktayım hala. Yürümek zorlaştı ağrılar çoğaldı geceler zor uyunur oldu 🙁 diyorum erken gelmesin ama çokta bekletmesin. Gerçekten gün gün artık çok zorluyormuş bizzat yaşıyorum
Evet cidden bi anda olsu anlayamadim ben de smnxjdn gece uyanmiyorum tuvalete ama uyanıkken wc girdim geldim bir dk gecmiyo tekrar sıkıştırıyor çoğu zaman rezalet kötü bir şey dk başı wc ihtiyacı hissediyo olmak 😂

Annelik ne kadar zor yaa 😭
Daha önümüzde zamanda var nasıl dayanacağım diye düşünüyorum

Canım o kadar acıyor ki yataktan kalkamadım ,yürüyemiyorum ,karnıma dokunmayı geçtim nefes alırken bile acıyor . Karnımın genelinde bir acı var .Geçmezse gideceğim doktora .Ay sen de yaşama inşallah bir daha 🙏🏻
Cnm keşke acile gitsen. Orda nst ye bagliolar. En azindan icin rahat eder. Bu sekilde stres olursun

Evet cidden bi anda olsu anlayamadim ben de smnxjdn gece uyanmiyorum tuvalete ama uyanıkken wc girdim geldim bir dk gecmiyo tekrar sıkıştırıyor çoğu zaman rezalet kötü bir şey dk başı wc ihtiyacı hissediyo olmak 😂
Off bu gece wc ye kalkmak okdr yoruyorki beni artik 😑 sırf bu idrar yuzunden dışari cikmaya biyere gitmeye korkuyorum

Off bu gece wc ye kalkmak okdr yoruyorki beni artik 😑 sırf bu idrar yuzunden dışari cikmaya biyere gitmeye korkuyorum
Dışarda su bile icmiyorum o yüzden uzun süre dışarda kalamiyorum nsndjdndjd geberiyosam susuzluktan iciyorum ama wc için temizliginden emin olduğum yeri bulursam o da 😅 ay bacım çok zor ya skjdjsjdkdjd gece bir kere kalkiyorum 6-7 gibi işte onda da demiri içip yatiyom geri uyaninca direkt kahvaltı yapabilmek için nsndjsjdjsjsjshshs (benim açlık)

Dışarda su bile icmiyorum o yüzden uzun süre dışarda kalamiyorum nsndjdndjd geberiyosam susuzluktan iciyorum ama wc için temizliginden emin olduğum yeri bulursam o da 😅 ay bacım çok zor ya skjdjsjdkdjd gece bir kere kalkiyorum 6-7 gibi işte onda da demiri içip yatiyom geri uyaninca direkt kahvaltı yapabilmek için nsndjsjdjsjsjshshs (benim açlık)
Ben gece rahat 10 defa kalkiyorumdur artk uyumaya calismaktan yoruluyorum 😃 bende wc olmayan yere gitmeye tırsıyorum ama bir sekilde wc buluyorum. Geçen gun cami wc sine girdim. Bugunde eşim benzin alirken bende ordaki wcye koştum :) heralde son ay hic cikamam evden :)

İlk heyecan onun kalp atışlarını görmek paha biçilemezdi bitanem benim 🥰❤️ daldım gittim hayallere. Çok merak ediyordun nstyi 🥹 tatmış oldum. Kemer o kadar sıkılıyor mu bilemedim ama karnımı çok sıktı gibi kemer. Aynı pozisyonda yatmak biraz ağrıttı belimi. Çünkü ben artık yatarken dakika başı yön değiştiriyorumda 😂 hep tekme attı kemerde bi alet koydular onu tekmeledi. Devlette girdim çok beğenmedim ama kendi doktoruma pazartesi gideceğiz artık her hafta kontrolüm olacak. Nstye de sokmaya başlar. Orada daha bilgilendirici olur benim için. Burada pek bişey soramadım suratsız hepsi. Devlet hastanesinde ilgi bilgi sıfır doktor açıklama bile yapmadı desem yeridir. Ben rutin kan tahlili vermeye gittim birde şeker olunca orasıda her hafta çağırdı.ama daha gitmem çileydi Cok bekletiyorlar malesef. Şuan çok ağrım var bugün kemer sıktığından mi bilemedim ama sağ bacağımda karnımın alt bölgesinde yanma kramp şeklinde deli gibi acı ve ağrı var 🥺 bende durumlar bu şekilde bitanem 💕 sen nasılsın nasıl oldun?
Kuzum benim ben ilk gebeliğimden biliyorum nst yi. Onun kalp atışını vs duymak sancı takibi bunlar çok güzel heyecanlar🥹🥹 ama dediğin gibi aynı pozisyonda sırt üstü yatmak aşırı rahatsız ediyordu beni de çok net hatırlıyorum çocuk da sevmiyor sırt üstü pozisyonda yatmanı durmadan tekmeliyor o yüzden . Ağrı falan oluyor muydu hatırlamıyorum ama belki ilk olduğunun kasılmış olabilirsin kankam bir takip et geçmezse doktoruna söylersin. Beni bugün sağlık ocağından çağırdılar kan idrar verdim idrar temiz çıktı. Demirim yerlerdeymiş takviye alıyor musun dedi açıkçası hastalığımdan beri yani bir aydır maalesef düzenli almadım hatta hiç almadım zaten bir ay önce doktorum o zamandan demirin çok düşük ikiye çıkarıyorum günde demişti ben bir tane bile içmedim .şimdi daha da düşmüş artık dikkatle almaya gayret edeceğim bebek büyüdüğü için senin depondan da kullanıyordur bu senin kalbini yorar dedi. Onun dışında çok şükür hastalığım daha iyi iyileşiyorum sanırım şükürler olsun bir ayın sonunda iyiyim diyebiliyorum. Cuma bebiş kontrolüm var karne sonrası çok heyecanlıyım❤️

canım doktor kontrölüne gitmiştim cevap yazamadım sana şimdi geldim eve sen bakmışsın zaten sayfaya yağ şampuan ıslak mendil pişik kremi herşeyi incelemiş fikir olur enazından :KK66:
Evet canım baktım baktım ben hep ondan takip ediyordum ilk gebeliğimden bu yana ama şimdi bir daha baktım kafamda netleşti daha çok artık

Hızlı değil de g*t korkusu diyelim zjxbjsndjd o hafta full erken doğuranlara denk geldim okudum falan dedim yapam dursun 😂

Evet ya mustela alıp gececektim diğer seceneklere bakarim artık en azından yenidoğan olduğu dönemde kokusuz vs olsun isterim 🥲
Ben karar verdim gibi #reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_7485.jpeg
    IMG_7485.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 17
Kuzum benim ben ilk gebeliğimden biliyorum nst yi. Onun kalp atışını vs duymak sancı takibi bunlar çok güzel heyecanlar🥹🥹 ama dediğin gibi aynı pozisyonda sırt üstü yatmak aşırı rahatsız ediyordu beni de çok net hatırlıyorum çocuk da sevmiyor sırt üstü pozisyonda yatmanı durmadan tekmeliyor o yüzden . Ağrı falan oluyor muydu hatırlamıyorum ama belki ilk olduğunun kasılmış olabilirsin kankam bir takip et geçmezse doktoruna söylersin. Beni bugün sağlık ocağından çağırdılar kan idrar verdim idrar temiz çıktı. Demirim yerlerdeymiş takviye alıyor musun dedi açıkçası hastalığımdan beri yani bir aydır maalesef düzenli almadım hatta hiç almadım zaten bir ay önce doktorum o zamandan demirin çok düşük ikiye çıkarıyorum günde demişti ben bir tane bile içmedim .şimdi daha da düşmüş artık dikkatle almaya gayret edeceğim bebek büyüdüğü için senin depondan da kullanıyordur bu senin kalbini yorar dedi. Onun dışında çok şükür hastalığım daha iyi iyileşiyorum sanırım şükürler olsun bir ayın sonunda iyiyim diyebiliyorum. Cuma bebiş kontrolüm var karne sonrası çok heyecanlıyım❤️
Pazartesi doktorumla konuşacağım kankam 💕 ay az kaldı cumaya çıkta bir dinlen 🤗 demiri çok önemse kuzum niye içmedin sen ilacını. Sana bir tane demir ilacı önereceğim efsane bir şey içinde c vitamini de var. Tüm Demir ilaçlarının yan etkilerini bir yana düşün Bu hiç yan etki yapmıyor. Sidefer kapsül kullanıyorum ben başından beri içiyorum. #reklamdegil

dun nstye girerim belki diye gittim ama yine sadece kalp atisi dinlettiler:( iki hafta sonraya ultrason verdiler ama cok mutlu oldum👯‍♀️ bir kolumdan kan aldilar bir kolumdan asi oldum, bugun de bayaa halsiz uyandim, asi biraz sarsti gibi beni sabahtan beri yatiyorum🥲 Esim forograf cekimi yaptiralim diyor, baby shower yapalim diyor da cok zor geliyor her sey. Ben mi cok saldim kendimi, yoksa herkeste bir agirlasma yavaslama oldu mu merak ediyorum

Kızlar hemşirem geldi aldıklarımıza falan baktı. Bebeğin kıyafetlerini ütüleme dedi. Bebek kıyafetine ütü değince sertleşiyor ve bebeğin vücudunu tahriş ediyor dedi.
Ee ben hepsini utuledim :((((( neyse zaten başta ütülerim sonra uğraşamam diyodum jsbxjsndjsndjjdjdjdjd işime geldi şuan ütüden nefret...

dun nstye girerim belki diye gittim ama yine sadece kalp atisi dinlettiler:( iki hafta sonraya ultrason verdiler ama cok mutlu oldum👯‍♀️ bir kolumdan kan aldilar bir kolumdan asi oldum, bugun de bayaa halsiz uyandim, asi biraz sarsti gibi beni sabahtan beri yatiyorum🥲 Esim forograf cekimi yaptiralim diyor, baby shower yapalim diyor da cok zor geliyor her sey. Ben mi cok saldim kendimi, yoksa herkeste bir agirlasma yavaslama oldu mu merak ediyorum
Yalnız değilsin ben kağnı gibi oldum 🥴

Back