- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
hosgeldin canim valla ben cok yoruldum daha yeni uzattim bacaklarimi. davul gibi sustilerKizlae selam yeni geldim okuldan
Nasilsiniz gun nasil gecti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin canim valla ben cok yoruldum daha yeni uzattim bacaklarimi. davul gibi sustilerKizlae selam yeni geldim okuldan
Nasilsiniz gun nasil gecti
rica ederim canim n demek . biz niye variz burda :)Tmm cnm çok teşekkürler valla moral verdin bana :)
Ben bugun biraz fazla yedim galiba ama bugune kadar hic yememistim ilk kez yedim yani insallah bisey olmaz yaa Allahim korusun
Ben de bugün mecbur kaldım canım ya yediğim yemek maydanozsuz olmuyordu malesef :) bişey olmaz inşallahEvet var oyle birsey canim maydanoz ve nane zaten sevmiyodum simdi hayatta yemem
hosgeldin canim valla ben cok yoruldum daha yeni uzattim bacaklarimi. davul gibi sustiler
Zararı olmamıştır inşallah canım Allaha emanet olsunlar Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah..Ya ben normalde cok yesilcay icerim ama bir haftadir canim hic istemiyordu umarim oncesinde bebege zarar vermemisimdir bazen gunde 3 fincan buluyordu
Zararı olmamıştır inşallah canım Allaha emanet olsunlar Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah..
asıl orda verirler saygili davranirlar ne enteresan insanlar yaAynen benim de ayaklarim cok fena neredeyse hic oturmadim metroda bayilcam sandim artik yer de bulamadim Turkiyede olsak gobegim ciksin hamile oldugum anlasilsin isterdim ama burda kimse kimseye yer vermiyor ki :)
olmamistir canim olsa betahcg de hamile oldugun cikmazdi. daha cok yeni oldugu icin adetle sokulur giderdi. bundan sonra dikkat et. yerlesme asamasinda ve sonrasindaZararı olmamıştır inşallah canım Allaha emanet olsunlar Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah..
asıl orda verirler saygili davranirlar ne enteresan insanlar ya
İyi akşamlar kızlar bugun dr gittim. Önce ultrasonla baktılar dr keseden büyük miyom var dedi 10 cm kadarmış bir sürü tıbbi şey söledi vajinal ultrasonlada baktı kese gözüküyo ama henüz kalp atışı yok.. Miyom belirtisi olmadığı için o kadar büyümüş bu zamana kdr sonra başka bi dr a yönlendirdi ona gittik oda aynı şeyleri dedi ama daha rahatlatıcıydı gebelik olsada gebelikle birlikte büyüdüğü için ameliyat şartmış çok ağladım bugun 2 hafta sonra kontrol verdi kesenin içinde bebek varsa ameliyat olucam gebeliğe zararı yokmuş
ikiz olabilir tatlim :)))Kizlar ya kafama takildi simdi sizin beta hcg degerleriniz nasil yikselmisti?.. Yani tam iki kati mi yukseldi 2 gunde.. Benim ki 3 katindan fazla yukseldi acaba ters bir durum olur mu?.. Cevap bekliyorum lutfen..
Canım geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur üzülme sakın bebek sağlıklıdır Allah'ın izniyle ama üzülürsen bebeğin de etkilenir, her şeyin bir çözümü var sonuçta Allah'ım sağlık versin hepimize..İyi akşamlar kızlar bugun dr gittim. Önce ultrasonla baktılar dr keseden büyük miyom var dedi 10 cm kadarmış bir sürü tıbbi şey söledi vajinal ultrasonlada baktı kese gözüküyo ama henüz kalp atışı yok.. Miyom belirtisi olmadığı için o kadar büyümüş bu zamana kdr sonra başka bi dr a yönlendirdi ona gittik oda aynı şeyleri dedi ama daha rahatlatıcıydı gebelik olsada gebelikle birlikte büyüdüğü için ameliyat şartmış çok ağladım bugun 2 hafta sonra kontrol verdi kesenin içinde bebek varsa ameliyat olucam gebeliğe zararı yokmuş
Kizlar ya kafama takildi simdi sizin beta hcg degerleriniz nasil yikselmisti?.. Yani tam iki kati mi yukseldi 2 gunde.. Benim ki 3 katindan fazla yukseldi acaba ters bir durum olur mu?.. Cevap bekliyorum lutfen..
henüz birbirimizi tanımasakta yeni tanıyo olsakta nolur dua edin banaahh bebegim yaaa kiyamam sana. aglama uzulme. bak zarari yokmus bebege ameliyatin. ever daha cok buyurse zadari olcak. uzulme bitanem. arastir baska bi doktora daha gorun bakalim ne diyecek
amin canım inşallah durup durup ağlıyorum tutamıyorum kendini çok korkuyorumCanım geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur üzülme sakın bebek sağlıklıdır Allah'ın izniyle ama üzülürsen bebeğin de etkilenir, her şeyin bir çözümü var sonuçta Allah'ım sağlık versin hepimize..
İyi akşamlar kızlar bugun dr gittim. Önce ultrasonla baktılar dr keseden büyük miyom var dedi 10 cm kadarmış bir sürü tıbbi şey söledi vajinal ultrasonlada baktı kese gözüküyo ama henüz kalp atışı yok.. Miyom belirtisi olmadığı için o kadar büyümüş bu zamana kdr sonra başka bi dr a yönlendirdi ona gittik oda aynı şeyleri dedi ama daha rahatlatıcıydı gebelik olsada gebelikle birlikte büyüdüğü için ameliyat şartmış çok ağladım bugun 2 hafta sonra kontrol verdi kesenin içinde bebek varsa ameliyat olucam gebeliğe zararı yokmuş
ikiz olabilir tatlim :)))
Saolun kizlar.. Birdwn kafama takildi.. İnsallah bir sorun yoktur.. İkize itirazim olmaz insallah saglikli olsun da.. Yarin doktora gidicem dua edin ya..Ters bi durum olacagini zannetmiyorum. İnternette degerlerin haftalara gore alt ve ust sinirlari da birbirinden cok uzak degerler. Belki cogul gebelik olabilir arkadasin da dedigi gibi.