• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Belirtmeyi unutmuşum, İstanbul ve Samsun canım
İstanbul da arett kamer Bülent tras semra kahraman var arkadaşlarımin gittiği seçenek bol aslında tüp bebek gruplarına bı bakarsan referans olurlar Bülent tras biraz pahalı eksozom prp kök hücre gibi tedaviler yapiyo tedavi öncesi hacamat sülük yaptırabilir sırta kasiklara bele birde prp de yaptırabilir 🙏 toplatmadan önce vitamin mutlaka kullansın Instagram da embriyolog İdil bozkurt var onuda takip etmesini öneririm ❣️

İstanbul da arett kamer Bülent tras semra kahraman var arkadaşlarımin gittiği seçenek bol aslında tüp bebek gruplarına bı bakarsan referans olurlar Bülent tras biraz pahalı eksozom prp kök hücre gibi tedaviler yapiyo tedavi öncesi hacamat sülük yaptırabilir sırta kasiklara bele birde prp de yaptırabilir 🙏 toplatmadan önce vitamin mutlaka kullansın Instagram da embriyolog İdil bozkurt var onuda takip etmesini öneririm ❣️
Detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim ☺️
Yumurta toplatmadan önce mi vitamin kullanmak lazım peki

Ben park yatak bebek arabası 3 battaniye bikac parça takım tulum küvet biberon emzik bez ıslak mendil pamuk göğüs pedi ateş ölcer bunları aldım ayrı bı oda yapmiycam oturma odası için küçük sallanan bı beşik alsammi acaba onu düşünüyorum yada ana kucagimi iyi olur elektrikli olanmi kararsız kaldım kendim için pijama takımı bunlara karar vermedim
Maşallah bi çok şeyi almışsınız suwende indirim vardı iki pijama aldım bende dün son hazırlıklarım sadece ateşölçer ve beşiği kaldı ben tek bi beşik alıcam oda tekerlekli her odaya gidebilen orta boy bişey olucak iki tane beşik çok değilmi sizin içinde

Kızlar yasayan ya da cevresinde yasamis olan varsa cevap verebilir mi ? Sıkıntılı bi gebelik gecirdigim icin ara ara yaziyorum ama takip ediyorum sürekli burayi. idrar testi verdim protein eser miktarda yazıyor. 24 saatlik idrar testi istedi doktor onu verecegim. Tansiyonum cogunlukta 13- 7. Gebelikte zehirlenmesi ihtimali cok tedirgin ediyor beni . 😭

Ben park yatak bebek arabası 3 battaniye bikac parça takım tulum küvet biberon emzik bez ıslak mendil pamuk göğüs pedi ateş ölcer bunları aldım ayrı bı oda yapmiycam oturma odası için küçük sallanan bı beşik alsammi acaba onu düşünüyorum yada ana kucagimi iyi olur elektrikli olanmi kararsız kaldım kendim için pijama takımı bunlara karar vermedim
Maşallah bi çok şeyi almışsınız suwende indirim vardı iki pijama aldım bende dün son hazırlıklarım sadece ateşölçer ve beşiği kaldı ben tek bi beşik alıcam oda tekerlekli her odaya gidebilen orta boy bişey olucak iki tane beşik çok değilmi sizin içinde
Kaç zamandır aklımdasınız sat kardeşliği🤩 geçmiş olsun az kaldı dayanalım. Çoğu kişi aldı sanırım her şeyi.
valla bende son hazırlıkları yapıyorum işte doktorumu değiştirmem lazım acil aşırı ilgisiz ve son 2 ayı geçireceğim biri lazım o yüzden biraz tedirginim

Kızlar yasayan ya da cevresinde yasamis olan varsa cevap verebilir mi ? Sıkıntılı bi gebelik gecirdigim icin ara ara yaziyorum ama takip ediyorum sürekli burayi. idrar testi verdim protein eser miktarda yazıyor. 24 saatlik idrar testi istedi doktor onu verecegim. Tansiyonum cogunlukta 13- 7. Gebelikte zehirlenmesi ihtimali cok tedirgin ediyor beni . 😭
büyük haftalarda idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar vermiyor gönlünü rahat tut. yani korkulacak bi şey değil. neden tedirgin oluyorsun bu kadar sıkma hiç canını canım :)

bendede protein pozitif çıkmıştı lökosit 18 çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonundan olabilir dedi doktor aksef verdi antibiyotik kullandım bittikten bir hafta sonra tekrar idrar verdim tertemiz çıktı eğer tekrar protein çıksaydı bendende 24 saatlik idrar testi isteyecekti. senin lökosit değerin kaç belki enfeksiyondandır.

büyük haftalarda idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar vermiyor gönlünü rahat tut. yani korkulacak bi şey değil. neden tedirgin oluyorsun bu kadar sıkma hiç canını canım :)
Enfeksiyon hep vardı ona alistim artık. Ama protein hic cikmiyordu. Gebelik zehirlenmesi baslangici olabilir deyince panikledim 😥

bendede protein pozitif çıkmıştı lökosit 18 çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonundan olabilir dedi doktor aksef verdi antibiyotik kullandım bittikten bir hafta sonra tekrar idrar verdim tertemiz çıktı eğer tekrar protein çıksaydı bendende 24 saatlik idrar testi isteyecekti. senin lökosit değerin kaç belki enfeksiyondandır.
Iki defa idrar vermek durumunda kaldim ilk teste biraz pecete düstü idrar kabına. Onda lökosit biraz yüksekti 13tü hatta diğer degerlerde yüksekti. Ikinci verdigim testte hepsi normal sadece protein eser miktarda. Tansiyonum uzun süredir 13 7 cikiyor ilac iciyorum.

Hayır o yok. Ama ilerlediğinde olabiliyormus şişlik. Umarim gereksiz evham yapiyorumdur. Doktorların sürekli panikletmesinden cok yoruldum. Sağlıkla yavrumu almayi cok istiyorum artık.
eğer doktor bu şekilde panikletiyorsa bence doktoru değiştirin. çünkü bu gerçekten önemli bence. ben idrar yolu enfeksiyonu için gittiğimde doktor bu saatten sonra enfeksiyon bebeğe zarar verme bol su tüket vs dedi. artık sıkıntılı dönemleri atlattık falan dedi. yani durup dururken ne diye gebelik zehirlenmesi için panikletiyorlar ki içiniz rahat olsun sizin. sağlıkla doğacaklar inşallah

Toparlarsin kankam zaten daha var zamanın. İç güzelce yükselir.Doktorada danış belki 2ye çıkarır ilacı.
Doktorum zaten geçen ay ikiye çıkardı geçen aydan düşüktü ben ona rağmen bir tane bile içmedim🙈🙈 geçen aydan daha da düşmüş şimdi

Alt sınırın çok altında benim işte🥲
İcmemissin ondandır bebek tüketiyor zaten iç sen 2 ye cikardiysa doktorun 2 devam et yine toparlarsin. Benim de kalsiyumda sıkıntı var galiba diş ağrısı yaşıyor gibiyim az bir şey:( kalsiyum için ek bir şey kullanmadim. Artarsa kullanirim artık 😂

Back