• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar baska boyle yukselen yok mu beta hcgsi?..
Canım ben daha bi kere baktırdım HCG oda 194 çıktı iki gün önce bu gün yine baktırcam ne kadar olmuş yazarım sana ama bence bi sorun yoktur canım dün 6,5 aylık hamile bi arkadaşıma sordum HCG nasıl artıyo diye oda belli olmuyo dedi bende iki günde nerdeyse 3 kat artmıştı kişiden kişiye değişebilir dedi şu anda da bebeği çok sağlıklı o yüzden üzülme canım olabilir bence böyle

Kızlar bişey sorcam bende erken öğrenenlerdenim gebeliğimi BAT a 4 gün vardı öğrendim o zaman değerim 194 tü yani iki gün önce sonra hiç ölçtürmedim sizce ne zaman doktora gitmeliyim hamile bir arkadaşım hemen gitme zaten hemen kese gözükmüyo doktor geri gönderir sonra çağırır diyo ama benim içim içimi yiyo bugün gideyim diyorum sizce ne yapayım kızlar siz hemen gittiniz mi doktora?

Kızlar bişey sorcam bende erken öğrenenlerdenim gebeliğimi BAT a 4 gün vardı öğrendim o zaman değerim 194 tü yani iki gün önce sonra hiç ölçtürmedim sizce ne zaman doktora gitmeliyim hamile bir arkadaşım hemen gitme zaten hemen kese gözükmüyo doktor geri gönderir sonra çağırır diyo ama benim içim içimi yiyo bugün gideyim diyorum sizce ne yapayım kızlar siz hemen gittiniz mi doktora?
canım gözün aydın.. ben 10 gün geçtikten sonra gitmiştim ve keseyi görmüştük. Şimdi gidersen büyük ihtimal göremeyebilirsin bu aşamada beta hcg artışı ile kontrol edebilirsin dayanabilirsen en az bir hafta bence

Kesemizi gördük embriyoyu da gördük şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorumuz. 5 haftalıkla uyumluymuş kese. Sata göre 5+5teyiz. Bakamadım eski sayfalara yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, kalp atışını duyup keseyi görenlerin de gözü aydın. Eve gidince okumaya çalışırım eski sayfaları. Öpüyorum kızlar

Hosgeldin canimm Rabbim gonlune gore versin. :KK66: Benimde bi gun gecikmisti testi yaptim silik cikti ertesi gun yeniden yaptim net cikmisti :) Guzel haberlerle gel canim :KK46:
Amin canım teşekkür ederim :) muhtemel doğum tarihimi hesaplayınca 17 mayıs çıkıyor. Tabiii hamileysem. Seninle 1 gün var aramızda. Son adet tarihlerimiz hemen hemen aynı olması lazım. Sat ın nezamandı ? Ve ne zaman öğrendin canım hamile olduğunu?

canım bu değerden 10 gün sonra gidersen karından ultrasyonla kese görünür inşallah.. 2 günde bir 2 katı şeklinde hesapla 4000-5000i geçince kese görünüyor.. yani seninkini 200 kabul etsek 200/400/800/1600/3200/6400 falan olur 10 gün sonunda..

Canım ben daha bi kere baktırdım HCG oda 194 çıktı iki gün önce bu gün yine baktırcam ne kadar olmuş yazarım sana ama bence bi sorun yoktur canım dün 6,5 aylık hamile bi arkadaşıma sordum HCG nasıl artıyo diye oda belli olmuyo dedi bende iki günde nerdeyse 3 kat artmıştı kişiden kişiye değişebilir dedi şu anda da bebeği çok sağlıklı o yüzden üzülme canım olabilir bence böyle

çok teşekkür ederim canım.. ayy iyi ki varsınız.. yoksa ben doktora giden kadar stresli stresli dolaşacaktım.. senden de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah..

Kesemizi gördük embriyoyu da gördük şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorumuz. 5 haftalıkla uyumluymuş kese. Sata göre 5+5teyiz. Bakamadım eski sayfalara yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, kalp atışını duyup keseyi görenlerin de gözü aydın. Eve gidince okumaya çalışırım eski sayfaları. Öpüyorum kızlar

canım gözünaydın.. maşallah.. ilk haftalarda kaç haftalıkla uyumlu olduğu hiç önemli değil.. benim ilk gebeliğimde ilk haftalarda hep 1 hafta eksik çıkıyordu olması gerekenden, sonra yetişmişti bebiş normal haftasına.. kaç haftalık olduğunun hesabı aletten alete bile değişiyormuş..

Aynı duygulardayız
Ben de dün kesemi gördüm
Normalde 6+2 deydim 5+5 lik boyu
Embriyoyu soramadım çünkü devlet hastanesiydi
Eşimi içeri almadılar o da görmek istiyordu sormak istedikleri vardı
Ve o dada 3 hasta vardı inanabiliyot musunuz
Arkadaşımın yoğun ısrarıyla gittim ama özel gibisi yok
Benim için dün tam bir hayalkırklığıydı eve gelip ağladım nedensiz:(

Bu arada kesenizin boyu kaç mm gözüküyor

Canim cok gecmis olsun.
Bebege zarari yoksa icini ferah tut umarim 2 hafta sonra bebegin kalp atislarini duyarsin. Ameliyat olmak gerekiyorsa da canini sikma her sey hallolur insallahh

Canim benim cok gecmis olsun.. Uzulme aglama ne olur.. Bak cok sukur catesi varmis.. Bebege de zarari yokmus.. Dua et bol bol.. Biz de ederiz.. Sen iyi ol ki bebis de iyi olsun annesi..

dualarim seninle bitânem

Canım ben gün içinde giremiyorum yeni gördüm üzülme nolur Allah'ın izniyle kötü bişi yok bak bebeğedw bi zararı olmazmış.bunların hepsi imtihan bak Rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesin. Senin için dua edicem...

Canım Allahım bebeğinin de senin de sağlıklı olmanızı nasip etsin ağlama artık dediğim gibi bebeği de üzüyorsun sonuçta ameliyatın bi gebeliğe zararı yok demişler hem farklı doktora da git bakalım ne diycek inşallah kötü bişey yoktur canım benimm

Sana ve sevgi'ye dua edicez canim insallah ikiniz icin de yolunda gidiyordu her sey :)

Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi... :KK68:

Herkese iyi geceler ben yatiyimda yarın olsun bana lütfen dua edim

Günaydın herkese bu gün sabah tekrar kan vermeye gittim beta hcg ne durumda merakıma engel olamıyorum.
hukukcu
Miyom la gebe kalan ve bu şekilde ameliyatsız doğumu gerçekleşen 2 arkadaşım oldu sadece miyomda büyüyor biraz doktorun bebeğe zarar vermeden almak seni baştan kurtarmak istemiş sanırım ama korkma canım.

Benim hiçbir belirtim yok kızlar kafamı buna çok takıyorum iyi değilki belirti olmaması

Canım hiç üzülme Allah ın izniyle çok sağlıklı doğacak bebeğin zaten doktorda öyle söylemiş
KIZLAR HEPİNİZDEN TEK TEK ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOLUN İYİ Kİ VARSINIZ.. Bİ BAŞKA DOKTARA DAHA GÖRÜNEYİM DİYORUM BAKALIM NE DİYECEKELİM AYAĞIM TUTMUYO KENDİMİ BOŞLUKTA HİSSEDİYORUM

canım gözünaydın.. maşallah.. ilk haftalarda kaç haftalıkla uyumlu olduğu hiç önemli değil.. benim ilk gebeliğimde ilk haftalarda hep 1 hafta eksik çıkıyordu olması gerekenden, sonra yetişmişti bebiş normal haftasına.. kaç haftalık olduğunun hesabı aletten alete bile değişiyormuş..
Bunu duyduğuma çok sevndim çünkü benim bebiş için de bir hafta küçük dedi

Aynı duygulardayız
Ben de dün kesemi gördüm
Normalde 6+2 deydim 5+5 lik boyu
Embriyoyu soramadım çünkü devlet hastanesiydi
Eşimi içeri almadılar o da görmek istiyordu sormak istedikleri vardı
Ve o dada 3 hasta vardı inanabiliyot musunuz
Arkadaşımın yoğun ısrarıyla gittim ama özel gibisi yok
Benim için dün tam bir hayalkırklığıydı eve gelip ağladım nedensiz:KK43:

evet canım maalesef davlet hastaneleri öyle.. bebeşin boyuna takılma bu haftalarda hiç önemli değil çok küçük olduğu için sağlıklı bir ölçüm yapamıyor doktorlar.. bir kaç hafta sonra yetişir inşallah kendi haftasına.. canım herkes öyle bu aralar sevineceğimiz yerde her şeye sulanıyor gözlerim benim de.. hormonlardan sanırım.. Allah kocalarımıza sabır versin..

canım bu değerden 10 gün sonra gidersen karından ultrasyonla kese görünür inşallah.. 2 günde bir 2 katı şeklinde hesapla 4000-5000i geçince kese görünüyor.. yani seninkini 200 kabul etsek 200/400/800/1600/3200/6400 falan olur 10 gün sonunda..
Canım çok teşekkür ederimmm inşallah yakında görebilirim keseyi bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah:)

KIZLAR HEPİNİZDEN TEK TEK ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOLUN İYİ Kİ VARSINIZ.. Bİ BAŞKA DOKTARA DAHA GÖRÜNEYİM DİYORUM BAKALIM NE DİYECEKELİM AYAĞIM TUTMUYO KENDİMİ BOŞLUKTA HİSSEDİYORUM
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ama bebeğiniz için dik durmalısınız
Annelik bunu gerektiriyor ve siz de başarabilirsiniz
Sizin sınavınız bu, çocuğunuzun sağlığı iyi olsun da sizle ilgili sorunlar zaten çözülür

Bunu duyduğuma çok sevndim çünkü benim bebiş için de bir hafta küçük dedi

kafana takacağını tahmin ettim canım o yüzden yazdım takma diye.. ben de çok takmış ve araştırmıştım.. bebiş şimdi çok küçük o yüzden tam olarak ölçemiyor doktorlar.. şimdi gitsen aynı doktora tekrar ölçtürsen başka bir sonuç çıkar.. o yüzden hiç takma kafana.. büyüyecek inşallah annesi..

evet canım maalesef davlet hastaneleri öyle.. bebeşin boyuna takılma bu haftalarda hiç önemli değil çok küçük olduğu için sağlıklı bir ölçüm yapamıyor doktorlar.. bir kaç hafta sonra yetişir inşallah kendi haftasına.. canım herkes öyle bu aralar sevineceğimiz yerde her şeye sulanıyor gözlerim benim de.. hormonlardan sanırım.. Allah kocalarımıza sabır versin..
Sağol canım zormuş gerçekten ben eşime üzülüyorum
Durduk yere canını sıktım yine
O anlayışla davrandıkça da daha da eziliyorum
Şimdiden böyle zorda herşey ileride napacağız :)

kafana takacağını tahmin ettim canım o yüzden yazdım takma diye.. ben de çok takmış ve araştırmıştım.. bebiş şimdi çok küçük o yüzden tam olarak ölçemiyor doktorlar.. şimdi gitsen aynı doktora tekrar ölçtürsen başka bir sonuç çıkar.. o yüzden hiç takma kafana.. büyüyecek inşallah annesi..
Teşekkür ederim canım
Maalesef sabırsız davrandım dünden sonra
Bugün sema hastanesinden randevu aldım maltepe sahilde
Iş çıkışı gidicem
Eşimin ilişkide sorun yok cümlesini duyması lazım
Benimde tahlil yaptırmama lazım
Dünkü 2 hafta somra dedi

Sağol canım zormuş gerçekten ben eşime üzülüyorum
Durduk yere canını sıktım yine
O anlayışla davrandıkça da daha da eziliyorum
Şimdiden böyle zorda herşey ileride napacağız :)

ayy sorma ben de eşime üzülüyorum çok.. yazık başımda dönüp duruyor.. iş bile yaptırmıyor bana (benim düşük tehlikem de var).. ama ben bazen saçma sapan şeylere kızıyorum, ağlıyorum.. sonra geçince gönlünü alıyorum ama üzülüyorum çok.. tam cadı oldum.. :KK55:

Teşekkür ederim canım
Maalesef sabırsız davrandım dünden sonra
Bugün sema hastanesinden randevu aldım maltepe sahilde
Iş çıkışı gidicem
Eşimin ilişkide sorun yok cümlesini duyması lazım
Benimde tahlil yaptırmama lazım
Dünkü 2 hafta somra dedi

iyi yapmışşsın canım.. nasıl rahat edeceksen öyle yap.. önemli olan senin iyi hisstemen.. benim de bugün 15.30 da randevum var.. bekliyoruz.. bakalım..

Back