Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henuz kucuk olunca karından goremedı canım bi dahakine bolca su iç dedi alttan ultrasonla gördük canım sen en az bir saat önceden su içmeye basla bi dahakine ben oyle yapacamYazarım canım :) ne güzel görmüşsünüz darısı bize inşallah, karından ultrasonla mı gördünüz ?
insallah aminn...İnşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliği
Aynen canım öyle yapcam zaten sen de haber ver cuma günü olur mu :)henuz kucuk olunca karından goremedı canım bi dahakine bolca su iç dedi alttan ultrasonla gördük canım sen en az bir saat önceden su içmeye basla bi dahakine ben oyle yapacam
inşallah güzel haberler veririz canım:)Aynen canım öyle yapcam zaten sen de haber ver cuma günü olur mu :)
Amin canım inşallahhhİnşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliği
Amin amin... Hayırlısı zamanda sen de bu güzel haberi alırsın inşallah...Umarım bende katılabilirim aranıza... Çok merak ediyorum. Bugün test alacaktım iş çıkışı ama eczaneler kapanmış oluyor. Eşime de söylemek istemiyorum. Sürpriz olsun diye... Eğer nöbetçi eczane yakınsa gidip alcam. Beklenen regl tarihim dündü. Daha erken test için ama dayanamıycam. Hamile arkadaşlarıda tebrik ederim :) sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almanızı dilerim
Umarım bende katılabilirim aranıza... Çok merak ediyorum. Bugün test alacaktım iş çıkışı ama eczaneler kapanmış oluyor. Eşime de söylemek istemiyorum. Sürpriz olsun diye... Eğer nöbetçi eczane yakınsa gidip alcam. Beklenen regl tarihim dündü. Daha erken test için ama dayanamıycam. Hamile arkadaşlarıda tebrik ederim :) sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almanızı dilerim
Selamlar biz de dün karından ultrasonla gördük
Resmini dolaba astım gülümsememe sebep oluyor mutfağa girdikçe
evt maydonoz ve yesil cay. dereotuda sanirim. ben yiyorum. tabiki yiyebilirsin ama salata icerisinde . oyle limon sikip tutam tutam yeme. bol dograma salatayada canim.Kızlar maydanoz düşüğe sebep oluyormuş gerçeklik payı nedir acaba, şuana kadar yiyen var mı aranızda ?
Ben bugun biraz fazla yedim galiba ama bugune kadar hic yememistim ilk kez yedim yani insallah bisey olmaz yaa Allahim korusunevt maydonoz ve yesil cay. dereotuda sanirim. ben yiyorum. tabiki yiyebilirsin ama salata icerisinde . oyle limon sikip tutam tutam yeme. bol dograma salatayada canim.
Kızlar maydanoz düşüğe sebep oluyormuş gerçeklik payı nedir acaba, şuana kadar yiyen var mı aranızda ?
bi kereden birsey olmaz cnm ama dikatli ol cok sık ve fazla yemeBen bugun biraz fazla yedim galiba ama bugune kadar hic yememistim ilk kez yedim yani insallah bisey olmaz yaa Allahim korusun
ayy nanedemi sebep oluyo bugun folmaya koydum bi avuc dolusu. ama porsiyona bolersek 1 cay kasigi filan gelir herhaldeEvet var oyle birsey canim maydanoz ve nane zaten sevmiyodum simdi hayatta yemem
Tmm cnm çok teşekkürler valla moral verdin bana :)bi kereden birsey olmaz cnm ama dikatli ol cok sık ve fazla yeme