- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
dualarim seninle bitânemhenüz birbirimizi tanımasakta yeni tanıyo olsakta nolur dua edin bana
amin canım inşallah durup durup ağlıyorum tutamıyorum kendini çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dualarim seninle bitânemhenüz birbirimizi tanımasakta yeni tanıyo olsakta nolur dua edin bana
Kizlar baska boyle yukselen yok mu beta hcgsi?..Kizlar ya kafama takildi simdi sizin beta hcg degerleriniz nasil yikselmisti?.. Yani tam iki kati mi yukseldi 2 gunde.. Benim ki 3 katindan fazla yukseldi acaba ters bir durum olur mu?..
Cevap bekliyorum lutfen..
Canım ben gün içinde giremiyorum yeni gördüm üzülme nolur Allah'ın izniyle kötü bişi yok bak bebeğedw bi zararı olmazmış.bunların hepsi imtihan bak Rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesin. Senin için dua edicem...İyi akşamlar kızlar bugun dr gittim. Önce ultrasonla baktılar dr keseden büyük miyom var dedi 10 cm kadarmış bir sürü tıbbi şey söledi vajinal ultrasonlada baktı kese gözüküyo ama henüz kalp atışı yok.. Miyom belirtisi olmadığı için o kadar büyümüş bu zamana kdr sonra başka bi dr a yönlendirdi ona gittik oda aynı şeyleri dedi ama daha rahatlatıcıydı gebelik olsada gebelikle birlikte büyüdüğü için ameliyat şartmış çok ağladım bugun 2 hafta sonra kontrol verdi kesenin içinde bebek varsa ameliyat olucam gebeliğe zararı yokmuş
Canım Allahım bebeğinin de senin de sağlıklı olmanızı nasip etsin ağlama artık dediğim gibi bebeği de üzüyorsun sonuçta ameliyatın bi gebeliğe zararı yok demişler hem farklı doktora da git bakalım ne diycek inşallah kötü bişey yoktur canım benimmhenüz birbirimizi tanımasakta yeni tanıyo olsakta nolur dua edin bana
Saolun kizlar.. Birdwn kafama takildi.. İnsallah bir sorun yoktur.. İkize itirazim olmaz insallah saglikli olsun da.. Yarin doktora gidicem dua edin ya..
Canım yükselmesi iyi bişey diye biliyorum merak etme yani korkulcak bişey yok :)Kizlar baska boyle yukselen yok mu beta hcgsi?..
Sana ve sevgi'ye dua edicez canim insallah ikiniz icin de yolunda gidiyordu her sey :)
Ay bilmiyorum canim ya.. Tesekkur ederim.. Bir kac yerde iyi degil diye okudum evham yaptim..Canım yükselmesi iyi bişey diye biliyorum merak etme yani korkulcak bişey yok :)
Aynen canim en iyisi doktora sorup ogrenmek internette cok bilgi var evet ama bos bilgi de yok degil insanin kafasini karistiriyolar bazen :) strese hic gerek yok Allah buyuk dua edelim yeter :)Ay bilmiyorum canim ya.. Tesekkur ederim.. Bir kac yerde iyi degil diye okudum evham yaptim..
Aslinda biz hamilelere internetten arastirma yapmayi yasaklamak lazim..
Kizlar baska boyle yukselen yok mu beta hcgsi?..
İyi akşamlar kızlar bugun dr gittim. Önce ultrasonla baktılar dr keseden büyük miyom var dedi 10 cm kadarmış bir sürü tıbbi şey söledi vajinal ultrasonlada baktı kese gözüküyo ama henüz kalp atışı yok.. Miyom belirtisi olmadığı için o kadar büyümüş bu zamana kdr sonra başka bi dr a yönlendirdi ona gittik oda aynı şeyleri dedi ama daha rahatlatıcıydı gebelik olsada gebelikle birlikte büyüdüğü için ameliyat şartmış çok ağladım bugun 2 hafta sonra kontrol verdi kesenin içinde bebek varsa ameliyat olucam gebeliğe zararı yokmuş
Canım bir sıkıntı olacağını sanmam...
Ben sadece 2 test yaptırabildim. O da adet dönemimden önceydi. Birincisi 7.77 ikincisi de 30 çıkmıştı hemde iki değil tek gün arayla. Hatta doktorumu arayıp değerimi söylediğimde ''Ooooo tamam o zaman kesin hamilesin'' diye tepki vermişti.
O yüzden canını sıkma.. Bakarsın çifter geliyodur bebişler
Benimde 3 kat artiyor canim benimde kafami kurcaladi ama bisey olsa dr soyler herhalde bende gidince sorucam ins.Kizlar baska boyle yukselen yok mu beta hcgsi?..
Benimde 3 kat artiyor canim benimde kafami kurcaladi ama bisey olsa dr soyler herhalde bende gidince sorucam ins.
Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi...
Cok saol canim.. Rahatladim biraz.. Ben bu kadar evhamli degildim ama 2 kayiptan sonra bunu da kaybetme korkusu oldu.. Yarin gidicem doktora.. İkiz bebek de cok seviyorun ama riskli olur diye ondan da korkuyorum.. Ayy her seyden korkuyorum ben ya.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah..
L iyi akşamlar benim bildiğim de miyom zararsız bişey kendiliğinden giden şimdi sen adet olamayacağın için doktor alalim demiş basit bişey kendini uzupte bebeğini sikintiys sokma hamileliğin tadını çıkarı ben hala da gunumun geçmesini bekliyorum yarini da atlatiyim perşembe günü test ysptircam korkuyorum bu gece hastalanirsam diye
[QU
OTE="denizs333, post: 36840466, member: 517697"]Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi...
Iyi akşamlar çok sinirliyim bugün adet olcam sitresi beni sinirli yapti sizin yazdiklarinixi okudukça rahatladim allahim yardım etsin bana da yarinida atlata bileyim bana lütfen dua edin allahim oldese olur hayırlısı olur inşallah allah bebek lerinizi kucaginiza almayı nasip etsin
Amin canım inşallah, ben de adet olcakmışım gibi sinirliydim ama hamilelik belirtilerinden biriymiş meğer o sinir ki bazen halen sinirleniyorum saçma sapan sebeplerden :) İnşallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyoruz
İyi yaptın. İnşallah görürüz bende perşembe gitmeyi düşünüyorum Bu günler çok zor geçiyor. Neyse ki çoğu gitti azı kaldı:)
Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi...
OTE="denizs333, post: 36840466, member: 517697"]Bak doktor bebeğe zararı yok demiş. Bi doktor bu kadar kolay zararı yok diyorsa hiç bir problem olmayacaktır canım buna inan. Lütfen kendini de üzme.. Bebişini ve geçireceğin güzel hamileliğini düşün.. Herşey çok güzel olacak.. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi... [/QUOTE]Cok saol canim.. Rahatladim biraz.. Ben bu kadar evhamli degildim ama 2 kayiptan sonra bunu da kaybetme korkusu oldu.. Yarin gidicem doktora.. İkiz bebek de cok seviyorun ama riskli olur diye ondan da korkuyorum.. Ayy her seyden korkuyorum ben ya.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah..