• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydin kizlar. bugun izinim bitti ise basladim. dun misafir agirladim vs iyi uyumadim gec yattim ondan midir bilmem ama bacaklarim ckk sizliyo. bilekten bacaklarimin ustune kadar. hemde nasil sizliyo. biri masaj yapsa keske. neyseki 3 te cikcam .

Calisan hamile olmak zor olacak ben surekli ayaktayim bir de.

Gunaydin herkese, guzel bir hafta olsun

Evrenin ost: 36808686 .!.:
aynen bendede sivilceler cikti... bebislerimiz cok guzel bi supriz oldu :KK68:
Bende de sivilce CÇıktı çıkmaya da devam ediyor her gün bi tane :-)

kizlar bu arada benim gibi meraklanipda cin takvime bakan oldumu??? :KK48:

buyrun hanimlar isteyen baksin,, gerci pek inanmiyorum ama iste merak:KK48:
http://www.pembeportakal.com/kiz-mi-oglan-mi-2014-yili-cin-takvimine-gore-cinsiyet-hesaplama.html
Ben baktım canim kiz diyor ben de oyle hissediyorum ama

Bende de sivilce CÇıktı çıkmaya da devam ediyor her gün bi tane :-)

Ben baktım canim kiz diyor ben de oyle hissediyorum ama

Merhaba cok tuhaf ben de sanki regl olacakmisim gibi sivilce cikariyordum 2 haftadir. Hamilelikten oldugunu dusunuyorum emin de degilim

Gunaydin kizlarr :) Nasilsiniz, nasil bebislerr :KK46: bugun bi mide bulantisiyla kalktim :(

Calisan hamile olmak zor olacak ben surekli ayaktayim bir de.

Gunaydin herkese, guzel bir hafta olsun
Günaydın canım bende öalışıyorum işe gelmek çok zor gerçekten allah kolaylık versin sürekli mi ayaktasın ne iş yapıyorsun oturma şansın olmuyormu

Günaydın canım bende öalışıyorum işe gelmek çok zor gerçekten allah kolaylık versin sürekli mi ayaktasın ne iş yapıyorsun oturma şansın olmuyormu

İste oldugum surenin yarisinda ayaktayim. Arastirma gorevlisiyim bir yandan doktora yapiorum. Fakat tabi derslere giriyoruz bazen

Mide bulantilarin rahatsiz edici mi cok, genelde sadece sabahlari oluyormus galiba
Henuz baslamdi bende

Universitedeyim ben de cnm arastirma gorevlisiyim

Rahatsiz edici tabi canim istahim zaten yok hepten kapatiyor. Benim ilk kez bugun sabah oldu, ondan once ogle oluyordu bulantilarim..

Mide bulantilarin rahatsiz edici mi cok, genelde sadece sabahlari oluyormus galiba
Henuz baslamdi bende

Universitedeyim ben de cnm arastirma gorevlisiyim

Rahatsiz edici tabi canim istahim zaten yok hepten kapatiyor. Benim ilk kez bugun sabah oldu, ondan once ogle oluyordu bulantilarim..

kızlar günaydın.. nasılsınız?.. maşallah herkesten güzel haberler geliyor.. biz de çarşambayı bekliyoruz.. inşallah keseyi görücez..

yaa aslında esımde aradı randevular doldu salı gunune yer varmıs sadecee ama bırgun daha bekleyemıcem sanırım :) eger hastaneye gıdersenız belkı gorunebılırsınız doktora demıs kadın. o yuzden yınede hastaneye gıdıp bı sansımı denıcem.. :) eve t ılk defa ggıdıcemm doktora salı gunu ogrendım hamıle oldugmu daha :D:D
bende salı öğrendim hamiş olduğumu sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım yarında dr a gidicem Allahın izniyle

Back