- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
doktorunla konus tatlim ben folbiol iciyorjm gunde 1 tane :)simdiden gunaydin kizlar, folik asit kullaniyosunuz di mi, nasil kullaniyoduk onu ya, unutmusum, guya 2. Bebegim, pek bi saskinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorunla konus tatlim ben folbiol iciyorjm gunde 1 tane :)simdiden gunaydin kizlar, folik asit kullaniyosunuz di mi, nasil kullaniyoduk onu ya, unutmusum, guya 2. Bebegim, pek bi saskinim
gunaydin kizlar. bugun izinim bitti ise basladim. dun misafir agirladim vs iyi uyumadim gec yattim ondan midir bilmem ama bacaklarim ckk sizliyo. bilekten bacaklarimin ustune kadar. hemde nasil sizliyo. biri masaj yapsa keske. neyseki 3 te cikcam .
Calisan hamile olmak zor olacak ben surekli ayaktayim bir de.
Gunaydin herkese, guzel bir hafta olsun
Sen ne is yapiyorsun?evet bende ayakta gecircem is yerinde hep. ama oldun sonunda mukafatini verecek rabbim
Bende de sivilce CÇıktı çıkmaya da devam ediyor her gün bi taneEvrenin ost: 36808686 .!.:aynen bendede sivilceler cikti... bebislerimiz cok guzel bi supriz oldu
Ben baktım canim kiz diyor ben de oyle hissediyorum amakizlar bu arada benim gibi meraklanipda cin takvime bakan oldumu???
buyrun hanimlar isteyen baksin,, gerci pek inanmiyorum ama iste merak
http://www.pembeportakal.com/kiz-mi-oglan-mi-2014-yili-cin-takvimine-gore-cinsiyet-hesaplama.html
Bende de sivilce CÇıktı çıkmaya da devam ediyor her gün bi tane
Ben baktım canim kiz diyor ben de oyle hissediyorum ama
Günaydın canım bende öalışıyorum işe gelmek çok zor gerçekten allah kolaylık versin sürekli mi ayaktasın ne iş yapıyorsun oturma şansın olmuyormuCalisan hamile olmak zor olacak ben surekli ayaktayim bir de.
Gunaydin herkese, guzel bir hafta olsun
turizmde calisiyorum canim :) sen??Sen ne is yapiyorsun?
Evet insallah, su ilk aylari hayirlisi ile atlatsak biraz rahatlayacagim
gunaydin cnm iyiy izz sen nasilsin. :)) benim henuz bulantilarim baslamadiGunaydin kizlarr :) Nasilsiniz, nasil bebislerr bugun bi mide bulantisiyla kalktim
Günaydın canım bende öalışıyorum işe gelmek çok zor gerçekten allah kolaylık versin sürekli mi ayaktasın ne iş yapıyorsun oturma şansın olmuyormu
Gunaydin kizlarr :) Nasilsiniz, nasil bebislerr bugun bi mide bulantisiyla kalktim
Universitedeyim ben de cnm arastirma gorevlisiyimturizmde calisiyorum canim :) sen??
gunaydin cnm iyiyizz :)) benim henuz bulantilarim baslamadi
Mide bulantilarin rahatsiz edici mi cok, genelde sadece sabahlari oluyormus galiba
Henuz baslamdi bende
Universitedeyim ben de cnm arastirma gorevlisiyim
Mide bulantilarin rahatsiz edici mi cok, genelde sadece sabahlari oluyormus galiba
Henuz baslamdi bende
Universitedeyim ben de cnm arastirma gorevlisiyim
fırsat buldukça dinleb dik ayaklarını uzat Allah hepimizin yardımcısı olsunİste oldugum surenin yarisinda ayaktayim. Arastirma gorevlisiyim bir yandan doktora yapiorum. Fakat tabi derslere giriyoruz bazen
bende salı öğrendim hamiş olduğumu sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım yarında dr a gidicem Allahın izniyleyaa aslında esımde aradı randevular doldu salı gunune yer varmıs sadecee ama bırgun daha bekleyemıcem sanırım :) eger hastaneye gıdersenız belkı gorunebılırsınız doktora demıs kadın. o yuzden yınede hastaneye gıdıp bı sansımı denıcem.. :) eve t ılk defa ggıdıcemm doktora salı gunu ogrendım hamıle oldugmu daha