• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Ben dışardan bir doktorla ilerliyorum ona ödeme yapacağız her şey içinde olacak. O doğumları orda yaptırıyormuş. Odaları falan önceden gitmiştim ordan biliyorum canım senin tahmini doğum ne zaman?
Benim de doktorum disardan canim aynen ben de senin gibiyim aramiza bi 10 gun var

Üç gün kolum ağrıdı bir gün grip gibi bişey oldum ilk vurulduktan 6 saat sonra kasılmalarim oldu çok korktum on gün falan önceydi geçti şükür bı sorun yaşamadım üç gün kadar da bebeğin hareketleri azalmıştı üç günun sonunda herşey düzeldi şükür
Ya benimki de baya ağrıdı korktum o yüzden teşekkür ederim

Aynı sorunu yaşayan baya kişi var demekki
Bende bugün tam 24 haftalık oldum Ağrı ve baskı hissi çok oluyor ama doktorum bebeğin bu haftadan itibaren daha hızlı büyüyeceğini hatta yalancı kasılmaların hissedilebileceğini söyledi korkmayın o yüzden çoğumuz yaşıyoruz benimki özellikle uyurken birden uykudan uyandıracak kadar ağrıyor

Ayy haberleşiyor oluruz zaten denk geliyormuşuz ne güzel olur. Yusuf hocaya mı gidiyorsunuz ben ona gidiyorum☺️ doğum fotocusu ile de anlaştım🥂
Ay super olurr yok benimki banu hoca💜 suda dogum vs icin ek ucret ne kadar aliyorlarmis biliyomusun canim

Kızlar 24+2deyim 2 gündür belim ve genital bölgemin üst kemiği ağrıyor ara ara ama sık. Yaşayan var mı? Bebek bu hafta itibariyle baya hızlı büyüyecekmiş onunla mı alakalı acaba?

Ay super olurr yok benimki banu hoca💜 suda dogum vs icin ek ucret ne kadar aliyorlarmis biliyomusun canim
Bizde suda doğum deneyeceğiz. Onu da kendi doktorumuzla konuşacağız 2025 hastane fiyatları belli olsun konuşuruz demişlerdi 2 hafta sonra kontrolumuz var o zaman öğreniriz. Ya da ben bir mesaj atayım dönüş olursa yazarım size

Back