• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin cümlemizin ki İnşallah cnm hayırlı evlat olsun saglıklı olsun tüm bebeklerimiz İnşallah. sor cnm merak ettiğin seyler varsa gerci PC acık kütüphane ama bazen yalnızca yasanmışlıklara inanabiliyor insan bnm 3. bebegim ama hiç biri diğeriyle aynı olmuyor ki

Amin cümlemizin ki İnşallah cnm hayırlı evlat olsun saglıklı olsun tüm bebeklerimiz İnşallah. sor cnm merak ettiğin seyler varsa gerci PC acık kütüphane ama bazen yalnızca yasanmışlıklara inanabiliyor insan bnm 3. bebegim ama hiç biri diğeriyle aynı olmuyor ki

Dogru soyledin er bebek digerinden farkli oluyor insanin deneyimli olmasinin fayda saglamadigi zamanlar oluyordur.
Bende de hamileligi, anneligi basarabilecek miyim korkusu basladi her sey degiscek hayatimda
Hakkini veririm umarim

ben sorayim :) kalp atisi deger kactayken duyuluyo? bide daha enn baslarda bu kadar acikilirmi ya yoksa psikolojikmi :)

Amin cümlemizin ki İnşallah cnm hayırlı evlat olsun saglıklı olsun tüm bebeklerimiz İnşallah. sor cnym merak ettiğin seyler varsa gerci PC acık kütüphane ama bazen yalnızca yasanmışlıklara inanabiliyor insan bnm 3. bebegim ama hiç biri diğeriyle aynı olmuyor ki
n

İlk kez mi gideceksin doktora.. Duyarsin bebegini insallah canim.:)

Ben bugun aradim, 2 hafta sonraya randevu alabildim.
yaa aslında esımde aradı randevular doldu salı gunune yer varmıs sadecee ama bırgun daha bekleyemıcem sanırım :) eger hastaneye gıdersenız belkı gorunebılırsınız doktora demıs kadın. o yuzden yınede hastaneye gıdıp bı sansımı denıcem.. :) eve t ılk defa ggıdıcemm doktora salı gunu ogrendım hamıle oldugmu daha :D:D

yaa aslında esımde aradı randevular doldu salı gunune yer varmıs sadecee ama bırgun daha bekleyemıcem sanırım :) eger hastaneye gıdersenız belkı gorunebılırsınız doktora demıs kadın. o yuzden yınede hastaneye gıdıp bı sansımı denıcem.. :) eve t ılk defa ggıdıcemm doktora salı gunu ogrendım hamıle oldugmu daha :D:D

Sali gununden beri beklemissin ama ne guzel ben daha bugun ogrendim hemen yarin kontrole gel dese kosa kosa gidicem :)
İyi haberler getirirsin bize insallah

Sali gununden beri beklemissin ama ne guzel ben daha bugun ogrendim hemen yarin kontrole gel dese kosa kosa gidicem :)
İyi haberler getirirsin bize insallah
evet ogrendım saglık ocagına kostum kan testı sonucum 574 cıktı hemen gıtmek ıstemedım cunku goremıcek kucuk dıcek sureklı kontrole cagırcak dıye yarın gıdıcem ınsallahh gorunebılırım doktora haber verırıımmm .. smdı uyucam sabahları basımı kaldıramıorum yoksaa :( :)

Dogru soyledin er bebek digerinden farkli oluyor insanin deneyimli olmasinin fayda saglamadigi zamanlar oluyordur.
Bende de hamileligi, anneligi basarabilecek miyim korkusu basladi her sey degiscek hayatimda
Hakkini veririm umarim
ben sorayim :) kalp atisi deger kactayken duyuluyo? bide daha enn baslarda bu kadar acikilirmi ya yoksa psikolojikmi :)

n
ne desem bilemedim bak şimdi :)
yani belli olmuyorki her insan baska oluyor örnrğinben cok iştahlı bi insanım ama ilk 4 ay ac geziyorum bulantım olmadığı halde sonrada normal yiyorum bnm iştah lohusayken hat safhaya ulasıyor mutfakta yasıyorum resmen babam kızım senden kprkuyorum diyprdu mesela :)
ama hamilelikte en doğrusu iç sesine güvenmen cnm canın ne vekiyorsa ye tabi aşıtıya kacmadan mesela ben sütü hiç sevmem içmemde ama küçük oğlum bana ballı süt aşerttirdi ve so bir ay ballı süt içmeden uyuyamadım gibi gibi cok örnekler var çom zayıfsan fazla problem etme ye emzirirken kilolar gidiyor zaten
aksiyse de dikkatli bi şekilde asırıya gitmeden yemeli insan

Iyi geceler hanımlar:) nasılsınız? 2 gündür giremedim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK60:

evet ogrendım saglık ocagına kostum kan testı sonucum 574 cıktı hemen gıtmek ıstemedım cunku goremıcek kucuk dıcek sureklı kontrole cagırcak dıye yarın gıdıcem ınsallahh gorunebılırım doktora haber verırıımmm .. smdı uyucam sabahları basımı kaldıramıorum yoksaa :KK43: :)

İyi uykular...

Iyi geceler hanımlar:) nasılsınız? 2 gündür giremedim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK60:

Merhaba, iyiyiz sen nasilsin?
Hosbuldum (k) :)

ne desem bilemedim bak şimdi :)
yani belli olmuyorki her insan baska oluyor örnrğinben cok iştahlı bi insanım ama ilk 4 ay ac geziyorum bulantım olmadığı halde sonrada normal yiyorum bnm iştah lohusayken hat safhaya ulasıyor mutfakta yasıyorum resmen babam kızım senden kprkuyorum diyprdu mesela :)
ama hamilelikte en doğrusu iç sesine güvenmen cnm canın ne vekiyorsa ye tabi aşıtıya kacmadan mesela ben sütü hiç sevmem içmemde ama küçük oğlum bana ballı süt aşerttirdi ve so bir ay ballı süt içmeden uyuyamadım gibi gibi cok örnekler var çom zayıfsan fazla problem etme ye emzirirken kilolar gidiyor zaten
aksiyse de dikkatli bi şekilde asırıya gitmeden yemeli insan

bende asiri kacmamaktan yanayim ama cok acikiyorum. pffff :s zaten 65 kg im napcm ben yaaa

:KK54:simdiden gunaydin kizlar, folik asit kullaniyosunuz di mi, nasil kullaniyoduk onu ya, unutmusum, guya 2. Bebegim, pek bi saskinim :KK48:

gunaydin kizlar. bugun izinim bitti ise basladim. dun misafir agirladim vs iyi uyumadim gec yattim ondan midir bilmem ama bacaklarim ckk sizliyo. bilekten bacaklarimin ustune kadar. hemde nasil sizliyo. biri masaj yapsa keske. neyseki 3 te cikcam .

Back