• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de eşli kromozom dışında testleri yaptırdık.. pıhtılaşma çıktı ben de.. iğne ve bebe aspirini kullanıyorum şimdi.. umarım işe yarar..
bnede cıkmadı kan pırtılasması ama dr bebe asprını onerdı içiyorum ayrıca sımdıde pregeton içiyorum folık asıte 9 ay boyunca devam

Maşallaah canım rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.

Teşekkürler canım aynı bende heyecan yok 2. olduğu için ama cinsiyeti merak ediyorum :)

Bu arada kızlar bişey soracağım yaklaşık 2 haftadır kasıklarımda sancım oluyor dr. bişey yok evham yapıo siz kadınlar dedi ama ilk gebeliğimde böle bişe yaşamamıştım varmı kasıklarında hafif sancılar olan ??
Canım bende soracaktım sabah kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol kasığım sanırım kese oraya yerleşecek

Dilaracım sen 2.kez gidiceksin demi?

bende yarın :KK73::KK73: Allahım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize
Evet cnm 2. kez gidicem geçen hafta kontrol etti herşey normalmiş haftaya keseyi görebiliriz dedi inşallahhh :)

Kızlar merak ettiğim bişey var
Ben genelde de çok iştahlı biri değilim ama hamileliğimi öğrenene kadar açılan iştahım öğrendikten bir hafta sonra kapandı
Özellkle sabahları zor kahvaltı yapıyorum
Sizde de öyle mi :(

bnede cıkmadı kan pırtılasması ama dr bebe asprını onerdı içiyorum ayrıca sımdıde pregeton içiyorum folık asıte 9 ay boyunca devam

ben de progestan kullanıyorum canım.. 200 mg.. lekelenmen falan var mı?.. folik asiti de 9 ay kullanıcam inşallah.. aspirini ihmal etme, ne olur ne olmaz.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Ben genelde de çok iştahlı biri değilim ama hamileliğimi öğrenene kadar açılan iştahım öğrendikten bir hafta sonra kapandı
Sizde de öyle mi :KK43:

benim bir günüm bir günüme uymuyor canım.. bazen kurt gibi acıkıyorum, ne olsa yiyorum.. bazen de hiç iştahım yok.. yemek beğenmiyorum.. beğendiğimi yiyemiyorum.. sanırım normal böyle şeyler.. ilk aylar bebek bizden beslenmediği için takma kafana.. sonrasında daha önemli beslenmemiz..

Sizde de öyle mi :KK43:
Kahvaltılarda ben de zorlanıyorum, hamilelikten önce de zorlanırdım halen aynı devam ediyor

benim bir günüm bir günüme uymuyor canım.. bazen kurt gibi acıkıyorum, ne olsa yiyorum.. bazen de hiç iştahım yok.. yemek beğenmiyorum.. beğendiğimi yiyemiyorum.. sanırım normal böyle şeyler.. ilk aylar bebek bizden beslenmediği için takma kafana.. sonrasında daha önemli beslenmemiz..

Kahvaltılarda ben de zorlanıyorum, hamilelikten önce de zorlanırdım halen aynı devam ediyor
bende 60 kilo ile evlendim 3 ay oldu evleneli son 1 ayda 2 kilo aldım mideli bi yapım var bacaklarım ince benim göbek hemen doldu memişlerim çok hassaslaştı bide normelde hafta içi kahvaltı hiç yapmazdım şimdi zorlada olsa yapıyorum

inşallah canım bende çok heycanlıyım dr sağlık ocağının verdiği ilaca bişe dedimi
Yok canım zaten ben de onu vercektim dedi bi sıkıntı yokmuş çok şükür, karın ağrılarını sordum çok normalmiş bu dönemde, inşallah hayırlısıyla görürüz bebişlerimizi :)

bende 60 kilo ile evlendim 3 ay oldu evleneli son 1 ayda 2 kilo aldım mideli bi yapım var bacaklarım ince benim göbek hemen doldu memişlerim çok hassaslaştı bide normelde hafta içi kahvaltı hiç yapmazdım şimdi zorlada olsa yapıyorum
Benim boy 1.74 kilo 56 karnım belime yapışmış gibiydi :KK48: ama şimdi göbüş çıktı ilk kez kendimi böyle görüyorum :confused:

Canlar özel olacak biraz ama eşinizle beraber olduktan sonra beliniz ağrıyormu ?:oops:

ben de progestan kullanıyorum canım.. 200 mg.. lekelenmen falan var mı?.. folik asiti de 9 ay kullanıcam inşallah.. aspirini ihmal etme, ne olur ne olmaz.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
lekenmem yok gecen hamılelıgımde olmustu sr sorun deıl demıstı ben 100mg kullanıyorum gunde 2 kere evt cnm hakkımızda hayırlı artık

Çok teşekkürler canım. Ben 13 Eylül'de doktora gitmeyi planlıyordum ama erken olacağını düşünerek 20 Eylül'de gitmeye karar verdim. Aynen senin gibi elim boş dönmemek için. Sen ne zaman gitmeyi planlıyorsun. Gidersen gelişmeleri yazar mısın?
Ben bu cuma gitmeyi düşünüyorum ama dayanamayıp çarşamba ya da perşembe gidebilirim beklemek çok zor gerçekten. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Tabikide yazarım yazmaz olur muyum hiç:)

Yok canım zaten ben de onu vercektim dedi bi sıkıntı yokmuş çok şükür, karın ağrılarını sordum çok normalmiş bu dönemde, inşallah hayırlısıyla görürüz bebişlerimizi :)
inşallah canımmm

Benim boy 1.74 kilo 56 karnım belime yapışmış gibiydi :KK48: ama şimdi göbüş çıktı ilk kez kendimi böyle görüyorum :confused:
ay sen manken gibiymişin anacım maşallah :-):-)

Canlar özel olacak biraz ama eşinizle beraber olduktan sonra beliniz ağrıyormu ?:oops:
ay bende hamile kaldıktan sonra eşinizle ilişkiye giriyomusunuz diye sorcaktım :oops: biz daha hiç girmedik korkuyom ben nedense o_O

benim de boyum 175 kilom 53.. herkes bana sen nohut yutmuş solucan gibi olursun karnın büyüyünce diyor.. merakla bekliyorum o günleri..

inşallah canımmm

ay bende hamile kaldıktan sonra eşinizle ilişkiye giriyomusunuz diye sorcaktım :oops: biz daha hiç girmedik korkuyom ben nedense o_O
Valla canım bende ilk kez o_OAma bügün bel ağrım baya var yorgunluktan mı ondan mı bilemedim bi soruyum dedim

inşallah canımmm

biz de hiç girmedik canım.. bize yasak zaten.. daha önce düşüklerim olduğu için doktor ilişki yasak dedi.. :(

Back